[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ott a pont!:-) lehet én vagyok enyire értetlen,pedig van pár film a hátam mögött,de egy igazi látványfilm ha jól van tálalva az leköti az embert,és tudja élvezni a filmet.Főleg ha nem egy atomfan,aki kákán is csomót keres,és gyűlöli ha esetleg gyerekkori képregényét amin felnőtt,megfilmesítik,és nem pont úgy kockáról-kockára ahogy levolt rajzolva.Mert minden nem hiteles történelmi dolog,kitaláció,sőt még azokban is sok fantázia van.Nemkell mindent kézpénznek venni,ha valaki változtat valamelyest,hogy jajj..ezmeg mit művelt,hisz ez nem így volt.
Lásd Transformers esetében,de lenne jópár alkotás is.Sztori nincs,de ez is csak annak aki fan,mert ha csak kivülállóként megnézi valaki,hmm..egy jó kis pörgős akció,látvány,arra a 2 órára leköti a figyelmét.Bár vannak akik ezt is kétségbevonják,mert hiba-hiba hátán. Meg persze divat útálni Bayt! Mert ilyen kommersz agyonszűrt képivilággal rendelkező látványmozikat csinál!Ami műfajában abszolút a nagy vászonra való! Most jön a 2.rész,kijött az első teaser.és!!!!!máris kezdődik a szájhúzogatás,estelegnem is úgynéznek ki a transformerek,mert nekem van ott egy kínai fröccsöntött és annak...ennek ez+jaj a sztori nehogy gagyi legyen mint az elsőnek..jaj már juj! Holott csak egy film,ami szórakoztatni akar és nemvalószínű hoyg ha valaki beül rá,akkor nemfogja a látvány az egész lekötni,mert akkornem is szeretimagát a mozit!
De ezt nem e film védelmében írtam,csak összeségében.Itt tudja az ember mit várhat,Bay-től mit várhat,egy popcornmozitól mi lehet elvárni!
Bocsi hogy hosszú lett,csak..kezdődik a kampány-ellenkampány a fórumozók közöt!!