Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Költõi kérdés.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Superman harcolt a végsõkig ( mint álltalában minden szuperhõs ), minden erejét felhasználta, majd mindeki odáig volt hogy most milesz meg hal e. Egy szuperhõs nem hal meg, tehát evidens, h ujra talpra áll, és a vége heppy end.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
10 pontot arra a filmre kicsit túlzásnak érzem. 😊
A film nagyon jó, mindent sikerült eltalálni akár csak a Batman Kezdetek-nél. Bár az más világ, de ez is komolyra sikeredett. Látványban nincs hiány, és a két és fél óra alatt végig izgalomban tartott. Jóvolt újra hallani John Williams dallamait. A hang minõség kiváló, a szinkron is el lett találva. A második DVD-n található sok sok extra pedig újabb plussz.
10/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
IMDB-n véletlenül rossz filmet néztem, amire 2.8 pontot adtak. Na mondom, ennyire szar filmre én nem fogok elcseszni két órát, aztán azé letöltöttem a bemutatóját és a zene tetszett, mondom akkor már csak azért is megnézem.
Nem szeretem, sõt! utálom a sport filmeket, de ez vmi kegyetlen jó. A film legvégén már remegett a lábam az izgalomtól😄 egészen a legvégéig nem lehet biztosan tudni ki nyer. a zene szintén 5ös, fényképezés jó, ami nem tetszett, hogy amikor eltörik a bordája, akkor ilyen röntgen képpé alakul át az ember, azt úgy mutatják ahogy törik a csont. a vágás átlagban jó, 1-2x borzalmas, 1-2x meg kiszaladt belõlem egy "baszd meg" olyan jó megoldást van benne. Russel nagyon jól játszik, fõleg amikor a megszégyenülést kell eljátszania. 5ös.
8.5/10 a néhol szar vágás miatt, meg sport film lévén nem igazán lehet többször megnézni, hisz tudod ki mikor nyer, már nem izgi. meg Zellweger se hozta ki magából a maximumot.
index:
"Aki kiváncsi volt arra, pontosan milyen is, amikor egy kisgyereket a bokájánál fogva meglóbálnak és fához csapnak, az most megkapja a magáét. Gyerekkínzásban amúgy igen erõs a darab, a Discovery típusú tévécsatornák rajongói biztos szeretni fogják, ahogy a mama a hároméves kisfiú lábán felnyíló vágást eleven óriáshangyák sebbe való bedugása, majd fejük letépése útján varrja össze. A film mûvészi kulcsjelenetében az is kiderül, milyen lehet 5 centirõl végignézni, ahogy egy jaguár megeszi egy ember arcát. Ha lettek volna kétségeink afelõl, hogyan reccsen a kõkéssel elvágott torok, ezek után el fognak enyészni. Sõt, még azt sem kell ezután a fantáziánkra bíznunk, hogy apánk hogyan vérezne el, ha az egész család szeme láttára elmetélnék a nyaki ütóerét. No és hogyan lövell ki a vérszökõkút a halántékon ütött lyukból? Egyetlen, ám annál komolyabb hiányérzetünk, hogy nem a mellüregen belülrõl mutatják, ahogy a pap kivágja az áldozatok szívét. Cserébe mondjuk az áldozat szemén keresztül élhetjük át mindezt."
Egész idáig nagyon vártam az Apocalypto-t, de mostmár örülök, hogy bnõmnek a trailer alapján nem támadt hozzá kedve, így nem kell kényszerbõl elvinnem rá.
10/10
Azt hiszem mindent elmond a filmrõl hogy egy hete rendeltem meg de már 3-szor megnéztem/egyszer szinkronnal és kétszer eredeti hanggal/!Kötelezõ darab mindenkinek!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szvsz mindkét arc rendezett egy rövidfilmet egymástól totál függetlenül, tán nem is találkoztak a film készülte alatt, szal közös munkáról itt nem beszélhetünk. Szal tényleg most lesz az elsõ közös filmjük 😊
A második egy laza szenvedés, nade aztán elszabadul a pokol 😄DDD
Ted (Tim Roth) - aki valójában Theodore, de utálja ezt a nevet 😊 - szilveszter éjszakáján veszi át a patinás Mon Signor hotel portásának pozícióját, miután megkapja a legfontosabb utasításokat a leköszönõ vén portástól. Ted azt hiszi, a szilveszter csak nyugis lehet, tehát nem készül semmi különösre. Csak a hotel vendégeivel nem számol...
Négy különbözõ történet, négy rendezõ tálalásában, melyek között a kapocs Ted, a portás figurája, valamint szilveszter éjszakája.
Az elsõ sztoriban (The Missing Ingredient; r.: Allison Anders) boszorkányok (köztük Madonna 😊 ) gyûlnek össze egy szobában, hogy bûvös praktikáikkal feltámasszák istennõjüket, akit úgy ötven éve változtattak kõvé. Minden szükséges alapanyag a rendelkezésre áll, egy dolgot kivéve, ehhez pedig mindenképpen Ted-re lesz szükség... Rém unalmas, összefüggéstelen epizód, a legrosszabb mind közül. Gondolom, ezért akarták feldobni két félmeztelen csajjal, de azok is gyengék. (1/10)
A második történet (The Wrong Man; r.: Alexandre Roxwell) tkp. egy pszichodráma. Ted-et véletlenül rossz szobába hívják, és részt kell vennie egy házaspár családi drámájában, ami az õ életét is veszélybe sodorja... Összeszedettebb, de nagyon elmélázó, inkább filozófikus sztori, nem sok érdekesség van benne. (3/10)
A film második fele mérföldekkel jobb, köszönhetõen két jól ismert filmes fenegyereknek (érdekesség, hogy az új Grindhouse-t úgy reklámozzák, hogy végre együtt dolgoznak, pedig már a Four Rooms-ban is együtt voltak; igaz, ezt én sem tudtam eddig 😊 ). Kik is õk? Hát persze, hogy Robert Rodriguez és Quentin Tarantino.
Rodriguez kisfilmje (The Misbehavers) egy spanyol családról szól, ahol a szigorú szülõk (az apukát Antonio Banderas játssza; nagyon szigorú 😊 ) elhúznak mulatni, a két gyerek meg ott marad Ted nyakán. Remek darab, a két kölyök szó szerint pokollá teszi Ted nyugodt éjszakai perceit, ráadásul még egy hulla is elõkerül, a végén meg Banderasnak van egy nagyon jó beszólása, ami felteszi a koronát az egészre. Ez a legjobb epizód. 😊 (10/10)
Az utolsó kisfilmben (The Man from Hollywood) Tarantino önmagát rendezi, egy pénzes hollywoodi sztárt játszik, aki a hotel legdrágább lakosztályát bérelte ki, és ott issza le magát barátai (pl. Bruce Willis 😊 ) társaságában. Enyhén illuminált állapotban egy õrült fogadás jut az eszükbe, de szükségük van egy józan emberre döntõbírónak, akinek a megfelelõ pillanatban döntenie kell majd. Naná, hogy Ted lesz ez az ember, és neki el kell döntenie: ezer dollár és egy húsvágó bárd, vagy hagyja a fenébe az egészet... 😊 Kicsit lassan, körülményesen épül fel a sztori, de a vége nagyon ütõs. 😊 (9/10)
Összességében azt kell mondjam, hogy a film tkp. nem rossz, de csak az tudja majd értékelni, aki kellõen kitartó és átszenvedi magát az elsõ két epizódon. Nem adok össz-értékelést, mert csalóka lenne. 😊
U.i.: Az elsõ rész tkp. átpörgethetõ, a második részbõl a feleség feltûnik még a negyedikben, de szerepe elhanyagolható. Szóval kinek-kinek ízlése szerint. 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
15/10
Akció,dráma,háború. Fenomenális film.
SZtem ha ezt a filmet csak fotómániákusok tudnák CSAK értékelni, közel nem lett volna világszinten ilyen sikeres. Egymás után énis tudok képeket lejátszani, ettõl még nem fogok ilyen hatást elérni.
Bcrics:
A film a Földrõl, az emberiségrõl mesél. A természeti csodákról, és az ember által kreált "csodákról", az ember különös, bizarr, beteges és megható természetérõl. Gyönyörû és felzaklató képek és zene, cselekmény és párbeszédek nélkül. Komoly darab.
(Scanner darkly)
---------------------------
8/10
Nagyon rendben volt a film. Olvastam valakitõl, hogy zavarosak voltak a köztes kis epizódok, illetve néha leült a film, hát szerintem semmi gond nem volt vele. A kis szotrik, történések mind rendben voltak, mindent értettem és nagyon tetszett. Jóval elvontabb, kuszább cselekményre számítottam de szerencsére nem ilyen volt. A grafikai megvalósítás magáért beszél, nagyon pöpecül csinálták meg. Robert Downey és Woody Harrelson ÜBERALLES, imádom õket mikor ilyen elszállt barmokat alakítanak (nyilvánvalóan, valós énjükbõl fakadóan nem esik nehezükre eljátszani 😄DDD), Keanu pedig a szokásos álmosító formáját hozta.
A film vége erõs, nagyon bejött.
Mint film (és nem mint animációs film) nálam bekerült a kedvencek közé.
Egy kis akciót eltudtam volna máég képzelni benne, de csak egy csipetnyit 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
-------
10/10
Gyönyörû, felkavaró, csodálatos, elgondolkodtató, szomorú, vidám.
És utána egy kicsit szomorú voltam, hogy közétek, az emberi fajba tartozom.
Könnyed kis romantikus vígjáték Uma Thurmannal. Nekem bejött. 7/10
Tapló Télapó
Tegnap szinkronosan néztem. Hát feliratosan sokkal jobb volt, de így is megér egy 7/10-t.
nice legs. what time to open?