1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Larvin
    Revolutionary Road (2008, Leonardo Di caprio, Kate Winslet)

A film végíg lebilincselő volt, pedig ez egy izíg vérig filmdráma, nem egy akciófilm. A zenéje is nagyon jól áthatja az egészet. A történet lassan bontakozik ki, de nem találtam unalmasnak egyetlen percét sem. Talán a színészek játéka miatt.
    Egy fiatal házaspárról szól, kettejük konfliktusairól, álmokról, realitásról. Arról, hogy az élet gyakran közbeszól, és vannak akiknek nem adatik meg, hogy valóra váljon az álma. Azthiszem kell egy bizonyos fokú érettség, hogy valakit igazán megérintsen ez a film.
    Férfi és női szemszögből is megmutatja a két nem örök konfliktusait, és nem éreztem úgy, hogy bármelyiknek is abszolút igaza lenne, de mindkét főszereplőt valahol mélységesen meg lehet érteni. Minden nézőnek magának kell leszűrnie a tanúlságokat.
    A viták, a szituációk benne nagyon életszagúak. Annyira, hogy a végén már attól féltem feszült leszek a film után is, és az, egy filmnél nem jó. A rendező azonban nagyon eltalálta az utolsó snittet, és a végefőcímben az andalító zene végül kiölt minden feszültséget belőlem.
    A kedvenc jelenetem az volt benne amikor az egyik vita hevében Leonardo szétveri az öklét a kocsin inkább, minthogy megüsse a feleségét. Rettentő sok elfolytott feszültséget, és sok érzelmet sugárzó jelenet.

Vannak sztereotípiák is benne amin mosolyogtam. Pl: minden szereplő láncdohányos, és minden férfi gyorstüzelő :D

Kellemes szórakozás volt a film. Felnőtteknek ajánlom!
    9/10