Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fiókban jó volt nagyon mint elmebeteg gyilkos, de mint elegáns sármõr... hát nem igazán.
nagyon komoly, jo kis film, a képi világon lehetett volnam még javitani, de amugy rendben 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Már a film megnézése elõtt jelentõsen leszállítottam az igényeimet, mivel Adam Sandler nem az a kimondott kedvenc nálam ("fúj, fúj, elõítéletes!"), és ezt úgy kell érteni, hogy egyetlen filmjét sem tudtam / bírtam végignézni, és erre a filmre is csak az vett rá, hogy Christopher Walken kiemelt(ebb) szerepet kapott benne (ebbõl persze meg az következik, hogy õt meg nagyon csípem színészileg 😊 ).
Szóval ezt a filmet már végignéztem, és ami még meglepõbb, tetszett is. Bár itt-ott akadtak részek, amikor a kikapcsológomb felé kezdtem nyúlkálni (fõleg még az elején), de aztán erõt vettem magamon, és aztán már nem is volt olyan problémás a dolog. 😊
A történetet mindenki ismeri már, nem is írnék róla, szóval ugorjunk rögtön a végére: 7/10. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Randal Graves: And?
<#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Most is azt nezem btw 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You Know...Sometimes in the heat of the moment,...That is forgivable to go ass to mouth"
Erre Randall csak csettint egyet és rázza a fejét😄
"I knew it!"
Ütõs😄DD Én imádom (Nálam Kevin Smith alapból nyerõ rendezõ😄)(Mondjuk én Woody Allen-t is szeretem és minnél öregebb vagyok annál jobban )
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
megdöbbentõen jó volt! klónra számítottam (Madagaszkár) de egyáltalán nem volt az, kidolgozása is fényévekkel jobb mint a Madagaszkáré
(közben olvastam, hogy a Vadkalandot elõbb kezdték el készíteni mint a Madagascar-t, hoppá, szal ki másol kit)
8/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hat apam , kellemesen csalodtam. Oszinten megvalva nagyot utott a film. Telthaz volt! Csak igy tovabb. CD meg nagyon szimpatikus 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
valaki világosítson fel... végignéztem a filmet és úgy nagyjából semmi értelme nem volt, vagy én nem találtam benne. mi a fenérõl szól ez tulajdonképpen?
Hm, hát, végül is jó az új James, elviselhetõ lesz tõle a többi új film. Egyébként látványra kevesebbet adagoltak, mint ahogy megszoktuk a 007 -es sorozattól :/ Meg picit túlzásba vitték a luvnyázást, de ettõl függetlenül rendben volt, nem az az igazi tipikus 007 film, hanem inkább egy jobb - erõsebb akció krimi, de nem Bond film.
7 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most lett vége. Nehéz szavakba önteni. Ezt az irreális szenvedést, amit ez a Joseph Merrick kapott az alatt a 28 év alatt amíg "élt" emberileg fel nem tudom fogni. Borzalmas. Nézze végig mindenki. Nem tudtam egy percre se abbahagyni, lebilincselt, megdöbbentett, aztán megsiratott , dühössé tett, majd megnyugtatott és újból megsiratott. Az Adaggio for strings a végén tökéletes.
10re értékelném ha lenne értelme
Azon behaltam! Ma megint megneztem! 😄
Meg amikor a falra van irva hogy EAT PUSSY oszt jon a csajszi es megszolal Jay : Ohh yeah we totally do!
😄DDDDDDDDDD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ZSENIALIS!
Karácsony, napjainkban, Tokióban. Három otthontalan csavargó - Hana, a transzvesztita, Gin, a részeges, és Miyuki, az otthonról elszökött fiatal lány - a szemétben egy élõ csecsemõt talál. Mit tegyenek? A szívük nem hagyja, hogy ott hagyják a hidegben megfagyni, és elhatározzák, hogy mindent megtesznek az életben maradásáért, és megkeresik a szülõket (megvan az oka, hogy miért nem a rendõrségre mennek). Kalandjaik során bekóborolják a város nagy részét, részt vesznek egy yakuza-eskövõn, késõbb egy bérgyilkossági ügybe keverednek, elszakadnak egymástól, egyiküket elrabolják, a másikukat majdnem halálra verik, aztán újra összetalálkoznak, és miközben egyre eltökéltebben haladnak a céljuk felé, lassan megismerjük a történetüket is - úgy, ahogy eddig még nem voltak ismertek egymás számára sem...
Ideális történet pont így, az ünnepek elõtt, tele hamisítatlan japán karakterekkel, jól megrajzolt figurákkal, kitûnõ és fordulatos történettel. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom, hogy a végén azért minden jóra fordul, bár maradnak még kisebb nyitott kérdések, ez egy humoros-szomorkás, igazi karácsonyi történet - és nem elsõsorban gyermekek számára. 😊
Értékelés: 10/10 (szinte hibátlan)
Bár egy szermernyi történelmi hûség Kr. e 5000 -ben acélfegyver és a társai, de nekem tetszett...
Bár az elsõ 5 percben amikor a barbárok ellen mentek nagyon húztam a számat mert ilyen Herkules/Xena utánérzésem volt de utánna szerencsére normalizálódott a dolog.
Rock os jól játszotta a naygdarab izomagyú szuperhirót, néhány poén is naygon ott volt, a harcok, a díszeletek kellõképpen látványosak voltak.
Nem egy maradandó film amirõl majd legendákat zengenek, de egy tisztességesen elkészített kalalndfilm, amiben nem spóroltak az efektekkel a harcokkal meg a normálisabb szinészekkel.
Lehetett volna egy ótvar Xena utánérzést is csinálni belõlle, de szerencsére nem így lett.
1-2 -szer nézhetõ.
Végre rávettem magam, hogy megnézzem, és megérte!
Abban a pillanatban, ahogy az ember túl tudja magát tenni azon a megrázkódtatáson amit egy meleg férfi pár testi kapcsolatának nyilvános ábrázolása okoz, abban a pillanatban egy fantasztikus élményben lehet része ezen film mondanivalója miatt!
Megértem a kínai közvéleményt - amely olyan prûd, hogy olyat a világ még nem látott - hogy betiltották a film vetítését, holott egy ilyen filmet, ami a maga 8 Oscar jelölésébõl 3-at (legjobb rendezõ, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb filmzene) bezsebel, azt vétek kihagyni...
Shaolin Soccer - 7/10
A Pofonok földje után sokkal jobbra számítottam, de nem volt rossz! Megvan a maga hangulata, a maga poénjai, de a pofonok földje sokkal jobban kidolgozott, nagyobb költségvetésû film...
Rosszabbra számítottam, de egész aranyosra sikeredett. Tipikusan ki lehet kapcsolni az agyat a nézése közben...
Az elsõ képsorokról nekem a Sims 2 nevû játék jutott eszembe, bár nem tudom, hogy miért...
Grafikailag egész jó a rajzfilm.
Hát a Story az csak a szokásos, szinte semmi új.
A poénok egész jók.
Viszont a zenei aláfestés nagyon el van találva.
Összesen 6/10
Est Sularus oth Mithas!
az emberek kivancsiak ra.. folag aki rocky fan... mindenki penzt kap.. stallonenak meg gondolom jol jon.. ugyis fajt mar a foga egy ujabb ferrarira😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Meg mielott...ingen ez az amerikai pite 5.resze...igen volt 4 is... nem, nemment sehol moziba... igen dvd kiadas CSAK... igen itthon is kijott a 4 dvd-en es a 5. resz ha joltudom dec. 19en jon ki itthon.
Meg mielott 2... igen ez folytatas es nem a pite iroinak egy mas filmje amit pite neven adnak el... igen, teljesen uj szereplokkel kiveve a pszichodokit😊 ez a story Stifler csalad luzer tagjarol szol illetve annak kalandos guilt-free pass-erol szol...
Szerelmes szuz Stifler csaladtag kap egy hetvege "kikapcsolodast" ahol mindent lehet csinalnia...
jó volt, egy két poénnal, néhány brutális kivégzéssel, tetszett mindkettõ
10/7
BUDA > miskolc.
PSN ID.: Beegabor
egyszernézõs. jobbra számítottam. sokkal jobbra.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Farrah Fawcett .... Alex
Kirk Douglas .... Adam
Harvey Keitel .... Benson
Gyermekkorm egyik kedvenc Sci-Fi-je most eljutott hozzám gyári DVD korongon is. A DVD minõsége pocsék, de a szinkron az eredeti, amit anno megszoktunk, így egész pofás.
Aki szereti a komoly, lassú, profi sf klasszikusokat, annak ajánlom ezt a gyöngyszemet, mert 26 évvel a kiadása után is szórakoztató. Baromi jók a színészek, profi a technika, jó a forgatókönyv. Na persze ma már butusnak tûnhet a vonalvezetése, de ez nem probléma, mert még így is 1000x értelmesebb a mai mainstream-nél.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenkinek ajanlom. Valami hihetettlen mekkora egy passziv , szomoru , elgyotort kepet tud adni a film a jovorol. Es ahogy hirtelen atmegy az egesz tema... ahh! Remek szineszi jatek es hihetettlenul eredeti helyszinek!
Amúgy is jobban jársz ha leszeded. És ha már leszeded akkor a Director's Cut-ot. Állítólag az milliószor jobb mint a normál.
Meg mire átkonvertálod stb stb, szal elõ a torrentet és töltsd le.
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
egy kis segítség kéne: van egy filmem 4 db vob file-ba tördelve (kingdom of heaven dvdrip egyébként); kéne valami megoldás arra, hogy meg tudjam nézni és hogy feliratot is tudjak alá biggyeszteni (leszedtem egy srt-t valahonnan).
powerdvd meg ilyen nyavaják gond nélkül lejátszák, viszont ezekhez nem tudok feliratot társítani. bsplayer alatt lenne ugye felirat, viszont az meg nagyon szaggatottan, képregényként játsza le a filmet.
...szóval jobb híján vagy kéne egy olyan lejátszó/feliratkezelõ, amellyel rendesen meg tudom nézni a filmet, vagy kéne egy probi, amivel vobjaimat át tudom konvertálni mpg-be, aviba... (eddig csak shareware cuccokat találtam, amik vizjelet biggyesztenek a filmre, vagy 5 perces klipekbe ripelik)
vatkenájdu?
asszem ez volt a film legjobb része😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem aztán tök mind1 mennyire színészkedett számomra egy hatalmas film 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyerekkorom egyik sokat nézett filmje. Mivel héten megvettem így gondoltam megnézem ma. Hát még mindig tetszik 😊
Van Damme egyik legjobb filmje akárki akármit mond 😄
Most meg a soundtrack-et hallgatom 😄