1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Hát csak az volt közvetlen veszély, hogy különféle módon megkajálják:-) amúgy ahogy Joker is mondta nem kell különösebb ok, csak egy rossz nap, hogy "bedőlj". Pl: az én főnököm semmi gond, egyik nap a cégnél emberek alázása, majd ő bevédi őket, fenyegetőzés beadja lemondását, egy óra múlva már el is intézve neki, egyik munkatársa senki, saját főnöke nem állt ki mellette, semmi marasztalás, nem is vele volt a gond ő csak így akart kicsikarni valamit, addig szívét-lelkét kitette a cégért, értett is hozzá (legjobban) és hopp. Másnap megyünk melóba, hallom felakasztotta magát! Szóval nem lehet tudni, ki hogy reagál le egy helyzetet, kiben mi lakozik stb. Szóval nekem ezerszer hitelesebb a Mist jelenete, amikor ilyen "idiótául" viselkednek egy ilyen helyzetben, mint amikor jég profi mindenki, még Mc'Donalds eladó is (nálam pl: TDK komp szavazós jelenete kiverte a biztosítékot:-D)
    Dögivel lehet sorolni a példákat, pl: WTC toronyból is inkább potyogtak az emberek mint inkább bennégjenek.

Amúgy a Mist nem volt annyira rossz, de nem nagy was ist das, elhiszem ha valakinek nem jött be, de azt hozzátenném, hogy talán így ért valamit a film, hogy az lett a végén és nem happy end! Amúgy rácsodálkozok a népre néha milyen "nagyra tartják az embert" (lsd. TDK vége és most Mist vége stb.) sztem soha ne kerüljünk olyan helyzetbe mint ezek, mert sztem porul járnánk:-D de ez egyéni vélemény, örülök ha valaki másképp látja. Ennyi :-)