1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    The Curious Case of Benjamin Button -

Meg mielott leírom a véleményemet, szeretnem tisztázni, hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM! Szarom le magasról, hogy kinek hogyan jött le a film, és NEM érdekel, hogy mivel nekem nem úgy jött le ezert marha vagyok. Tiszteljük mások véleményét!

Na.... tehát aljunk meg egy szóra. Az ok, hogy a filmet 3 nap alatt néztük meg. Az ok, hogy bar a film nagyon unalmas, van az a 3-4 jelenet ami meg oda fog a Tv-ele, de hogy amikor azt hallom, hogy ez a film jobb mint a Forrest Gump... nos ez számomra a lehető legnagyobb túlzás. Maradjunk ott, hogy a FG-ben nem volt olyan, hogy unalmas jelenet.

Latom itt, hogy az emberek dobaljak a 10/10 -eket rá. Semmi ujjat nem mutatott a film. Az Oroszország jelenetek, majd a vége fele a dolgok meg jók voltak, de az egész film ezeket leszámítva egy vontatott sztori volt.

Érzelemből sajnos nekem nem jött át semmi a két főszereplő közötti viszonyból, és nem tudom miért. Kicsit túl bugyutának tartottam a főszereplőt (nem, itt nem Bradd Pitt alakításával van a baj!).

Tehát ezt a filmet is csak a hype viszi a ranglistán, pontosan mint a TDK-at.