1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Appaloosa

Ed Harris,Viggo Mortensen,Jeremy Irons,Lance Henriksen a szereplői ennek a western-filmnek, nagyon jó szereposztás, mindenki királyul hozza a rászabott karaktert, a film is és a szereplők is sztem 1 az 1-be visszaadja milyen lehetett az akkori vadnyugat, olyan apróságok mint pl: a beszédstílus! Itt mindenki kőkemény, keveset beszélnek, akkor is egyszerű tőmondatokban de azok annál velősebbek. Talán a Costneres Fegyvertársakhoz tudnám hasonlítani (azért az lightosabb stílusra) a lassabb történetvezetés miatt,+ a karakterek kibontása és egymáshoz való viszonyuk néhol hosszadalmas bemutatása végett, tehát akinek az tetszett ezt is nyugodtan tudom ajánlani. Alapsztori egyszerű (nem mintha western-filmnél számítana) Irons a gazdag földbirtokos kinyírja a helyi seriffet, a város új marsalt fogad fel Harris személyében, akinek segítségére régi barátja Mortensen lesz. Nem rossz, bár western klasszikus nem lesz belőle. Olyan 6/10 de lehetne jobb is, csak nekem jobban bejönnek a "közönségbarátabb" western-filmek (lsd. spagetti-western filmek, Silverado, Costneresek, Nincs bocsánat stb.).