Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
----------------
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😊))))))))))))
"Nem tudni pontosan mi történt, de valószínû, hogy a katasztrófa oka egy úgynevezett ÓRIÁSHULLÁM volt!!!!!!!!!!!!!"
Totál röhej 😄DD Mindenféle elõjelzés, rossz idõ, légköri zavarok vagy bármi nélkül egyszer csak egy 20 emeletes óriáshullám felborítja a hajót. RÖHEJ VAZZEG, RÖHEJ 😄DDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Lesz folytatás is <#eplus2>#eplus2>
Szlovák gyerekbûnözõ csapat????
A szlovák rendõrök embereket vernek a földön igazoltatáskor????
Elmegy ez a faszi a picsába
---------
Mekkora überfasság, ááááááááááááááááááááááááááááá
1/10
(1 pont a cicik miatt)
de dúrva, nem is tudtam, hogy a rambonak van alternatív befejezése
hát az a nyomi gyerek szerintem nem vicces :I
pláne nyomikon nevetni sem sztem
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszer nézhetõ de jó. Kissé rövid volt nekem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Látványos meg minden de nem gondoltam volna hogy ennyire egyvonalas leegyszerûsített story lesz belõle.😞 Az 1-2 után sokkal többet vártam. de nyitott a vége. Reméljük lesz rendezõi változat dvd-n mert ez így biza csakis 6/10 és a 6-ot a látványra kapta nem a storyra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyönyörû képek, fantasztikus zene és kitûnõ megvalósítás. Rég nem láttam olyan természetfilmet, ami megközelítette volna. Csak és kizárólag az eredeti FRANCIA KOMMENTÁRRAL. Az angol kommentárral az egyik lényegét veszíti el a film.
Eredeti kommentár: A pingvinek maguk mesélik el életük legnehezebb és legszebb szakaszának történetét, ezáltal sokkal személyesebbé válik a film.
valami hiányzott az elsõ rész hangulatából, annyira nem sikerült elkapni azt a morbid humort ami ott jelen volt (na azért nem panaszkodhat senki), de látszik hogy Kevin Smith és csapata megdolgozott érte, hogy megtartsák az elsõ rész "dicsõségét". nem elengedhetetlen, de sokat javít a filmen az elsõ rész ismerete, sok poént és utalást nem vesz észre az ember ha nem látta.
"The trees move. Do you not see it?"
ÁZ!
9/10 Remek film, Kevin Spacey megint nagyot alakított.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért a kiscsajt az õ helyében úgy megheggesztettem volna, hogy csak öröm lett volna nézni 😊 dehát ez én vagyok 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ÁZ!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ÁZ!
"The trees move. Do you not see it?"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ne tessenek megijedni,mikor Entert nyomnak.
amugy annyira nem rossz de nem is uber filme.
mondom.. szvsz 6/10es
Bloodrayne - 1/10 - szánalmas, hogy ilyet kiadtak...
16 blocks - 8/10 - Bruce papa mostanában jó filmeket csinál 😊
Lucky Number Slevin - 8/10 - -||- 😊
Csak egy kis pánik - 6/10
Még egy kis pánik - 6/10
V for Vendetta - 7/10
Scary Movie 4 - 4/10
28 days later - 5/10
X-Men 3 - 7/10
Bazinga!