Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Uristen Csak Norrisz muvi az erteelen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
A hosszúpuska felirat oldalon hogy a rákba lehet keresni a fleiratok közt? Akármit írok be, semmit nem dob ki, pedig ott a listában. Csak a magyar címekre lehet keresni, és csomó filmnek még nincs is magyar címe 😞
I.C.ram
JA csak annyi ilyen film volt már... Készült a témáról már erõsen Z-kat film is.
Mr Csé
cunami

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Blasta
Poseidon
----------------
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😊))))))))))))

"Nem tudni pontosan mi történt, de valószínû, hogy a katasztrófa oka egy úgynevezett ÓRIÁSHULLÁM volt!!!!!!!!!!!!!"

Totál röhej 😄DD Mindenféle elõjelzés, rossz idõ, légköri zavarok vagy bármi nélkül egyszer csak egy 20 emeletes óriáshullám felborítja a hajót. RÖHEJ VAZZEG, RÖHEJ 😄DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Szerintem egyáltalán nem ötlettelen a Hostel. Mennyi ember tünik el csak úgy? Én személy szerint el tudom képzelni, hogy vannak ilyen beteg állatok és ilyeneken gyakorolnak. Amúgy 8/10 nekem nagyon tetszett. Az eleje unalmas volt, de a vége az brutál. Várjuk a 2.-t 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

I.C.ram
Kb nekem is ez a véleményem errõl. Amúgy maga a film is rohadt ötlettelen szarság. Tarantino ehhez meg a nevét adta...
Na megnéztem a végsõ állomás 3-at. 8/10 -re értékelném. A második résznek megvolt az a helyzeti elõnye, hogy tudott valami pluszt nyújtani az elsõ részhez képest(elsõsorban brutalitás szempontjából <#vigyor1>). A harmadik résznek már nem volt lehetõség, de nem is nagyon kellett. A történet ugye adott volt az elsõ két rész után. A viszonylag magas pontszámot azzal érte el nálam, hogy pontosan azt kaptam a filmtõl amire számítottam. El is ronthatták volna <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nyugi ez csak egy film amiben minden lehetséges 😊 Egyszer azért nézhetõ egyrészt a cicik miatt másrészt az utolsó pár véres perc tetszett <#vigyor1> Magát az elgondolást amirõl szólna a film nem tartom rossznak.
Lesz folytatás is <#eplus2>

Blasta
Bazzmeg, komolyan, ezt hogy gondolta ez az Eli Roth???
Szlovák gyerekbûnözõ csapat????
A szlovák rendõrök embereket vernek a földön igazoltatáskor????
Elmegy ez a faszi a picsába

Blasta
Hostel
---------
Mekkora überfasság, ááááááááááááááááááááááááááááá
1/10
(1 pont a cicik miatt)

http://www.youtube.com/watch?v=cg7wy4X0Y8c

de dúrva, nem is tudtam, hogy a rambonak van alternatív befejezése

Mr Csé
Luzer sc 0/10

hát az a nyomi gyerek szerintem nem vicces :I
pláne nyomikon nevetni sem sztem

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sir Quno Jedi
Nem ez xarabb. De attól még jóak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Remélem van olyan jó,mint az elõzõ részek mert ma akarom megnézni.

Akinek tetszett az elõzõ rész, annak ez is fog sztem.

precision
hát olyan 6/10 -es, szvsz

Bazinga!

és milyen a film?????

precision
azt nem, de az underworld evolutiont már láttam

Bazinga!

látta valaki már az Anden world evulationt?????

Sir Quno Jedi
Final Destination 3
Egyszer nézhetõ de jó. Kissé rövid volt nekem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
X-Men : The last stand

Látványos meg minden de nem gondoltam volna hogy ennyire egyvonalas leegyszerûsített story lesz belõle.😞 Az 1-2 után sokkal többet vártam. de nyitott a vége. Reméljük lesz rendezõi változat dvd-n mert ez így biza csakis 6/10 és a 6-ot a látványra kapta nem a storyra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tertovan
Bizonyítás <#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Pingvinek vándorlása 10/10

Gyönyörû képek, fantasztikus zene és kitûnõ megvalósítás. Rég nem láttam olyan természetfilmet, ami megközelítette volna. Csak és kizárólag az eredeti FRANCIA KOMMENTÁRRAL. Az angol kommentárral az egyik lényegét veszíti el a film.
Eredeti kommentár: A pingvinek maguk mesélik el életük legnehezebb és legszebb szakaszának történetét, ezáltal sokkal személyesebbé válik a film.

Calver
Clerks 2 - 9/10
valami hiányzott az elsõ rész hangulatából, annyira nem sikerült elkapni azt a morbid humort ami ott jelen volt (na azért nem panaszkodhat senki), de látszik hogy Kevin Smith és csapata megdolgozott érte, hogy megtartsák az elsõ rész "dicsõségét". nem elengedhetetlen, de sokat javít a filmen az elsõ rész ismerete, sok poént és utalást nem vesz észre az ember ha nem látta.

"The trees move. Do you not see it?"

Okés

de nemtudom. ha meglesz beirom

ÁZ!

Bandee1987
Amerikai szépség

9/10 Remek film, Kevin Spacey megint nagyot alakított.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem számítottam rá, hogy a szomszéd öli meg õt, és nem a felesége...
Azért a kiscsajt az õ helyében úgy megheggesztettem volna, hogy csak öröm lett volna nézni 😊 dehát ez én vagyok 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aztán írd be a címét <#vigyor1>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem találom, portponthun meg nem ír ki 2 napnál tovább...😞

ÁZ!

Dynamic
Elmész a port.hu-ra vagy az hbo oldalára és megnézed, hogy mi volt a címe annak a filmnek, amit akkor adtak.De lehet,hogy túl bonyolultan gondolkodom?
Összekutyulva:Tim Allen szereplésével nagyon jó volt.sokat röhögtem rajta.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

REALista
Erre mostmár én is kiváncsi vagyok!<#vigyor><#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nincs HBo-m, hál Istennek.

precision
omg 😞

Bazinga!

CSOCSO
<#wilting>
melyik az a film, vmelyik nap volt asz HBO-n , csávó harapdált aa csajnak "ott", de oylannira h a csajszi elvérzett...

ÁZ!

Várom... 😊

Törölt felhasználó
Régóta terjed a hír ,hogy a Day of the dead -et is feldolgozzák.
Ugyebár a Romero féle zombis filmek egy triológiát alkotnak tudtommal. Egyenlõre csak az elsõ két részt újították fel és mutatták be, a harmadikról egyenlõre nem tudok semmit. Én az 1985-ben elkészült változatot láttam most ( szóval az eredetit).

Calver
csekkoltam imdb-n, új Day of the Dead még nem pre-production státuszban van?

"The trees move. Do you not see it?"

jó az ha jó!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

[Jakuza]
Jaj ne, mar megint egy horror. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
akkor meglessuk valamelyik heten
Nekem nagyon tetszett az An American Haunting,10/10.Link
Ne tessenek megijedni,mikor Entert nyomnak.

Nézd meg én milyen filmek társaságában néztem, ezekhez képest üdítõ volt.

CSOCSO
miert kell ahhoz a filmekhez hasonlitani?hm?
amugy annyira nem rossz de nem is uber filme.
mondom.. szvsz 6/10es
16 blocks - hát ez a film mindenkinek tecccik???? Nem értem miért nagyon lassú unalmas vontatott nem bírnám 2x megnézni de már elsõre is gyötrelmes volt hol van ez a Die Hard trilogiához képest vagy Utolsó Cserkészhez szerintem csak MAX 5/10
precision
Elmult 2 hét 'termése'

Bloodrayne - 1/10 - szánalmas, hogy ilyet kiadtak...
16 blocks - 8/10 - Bruce papa mostanában jó filmeket csinál 😊
Lucky Number Slevin - 8/10 - -||- 😊
Csak egy kis pánik - 6/10
Még egy kis pánik - 6/10
V for Vendetta - 7/10
Scary Movie 4 - 4/10
28 days later - 5/10
X-Men 3 - 7/10

Bazinga!