Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nekem nagyon bejött, remek színészek, aránylag jó sztori. Kiefer mondja benne, hogy "Damn it!", szal jó volt 😉
PSN: berghold
De valóban nagyon jó a Cronenberg féle!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A történet alapötlete nagyon jó! 10/10
A látvány effektek (amit 1986-ban meg tudtak valósítani) 9/10!
A két fõszereplõ játéka is nagyon jó! 9/10! Ritkán látni Jeff Goldblumot manapság jó filmben. Nekem emlékezeteset utoljára a Jurassic Parkban alakított.
A sorozatok folytathatósága (második rész effektus..) 9/10!
Összességében 9/10!!! Azt hiszem a horror mûfajban ez is alapmûnek tekinthetõ, legalábbis énszerintem...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
hat szerintem a resinel ertelmesebb volt.
szvsz egyik legnormalisabb jatekadaptacio volt!
csak a legveget nem ertem....😞
szep film volt bar neha vontatottnak ereztem es volt par jelenet amit nem ertettem. Igaz almos voltam de pl a harcos reszt nem ertettem.. ott vagy 3 szor estek egymasnak 3 fele modon vagy mittom en mi volt mar.. nem is igazan ertettem.
mindegy szep volt jo volt de nem tudom igazan pontozni mert az egyik fele a filmnek nagyon tetszett a masik meg nem.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
na mindegy...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bár az elsõrõl nincs fogalmam, a másodikért részvétem... Nekem egyszer is elég volt egy életre :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
14× 2 hónap alatt
Ali' G
6× 2 hónap alatt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
mondjuk lehet hogy sos viz es sos viz kozott is sok kulonbseg van
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
---------
Egy újabb Takashi Miike film. Ennél tudtam, hogy õ rendezte, de a sztori miatt érdekelt. Ezuttal kellemessen csalódtam, mert nincs benne agyatlan mészárlás. Kitûnõ rendezés, jó színészi játék, érdekfeszítõ történet. 8/10 simán. természetessen a kínzás ebbõl se maradhat el, de a csaj olyan aranyossan kínoz, hogy egészen egyedi hangulata van. Amilyen kedvessen elmagyarázza, mit és miért fog csinálni, hát paff voltam. Szóval ez egy jó film, mit is tudnék még ehhez hozzáfûzni... ja megvan... kiri-kiri-kiriii....
u.i.: az a jelent mikor a csajt felhívja telefonon a faszi, az a helyszín, környezet, megvilágítás és a groteszk szög ahogy a csaj a földön ül egészen hátborzongató (nem is beszélve a háttérrõl). Erre rájön azaz enyhe szélsüvítéses hang, ami a teljes elhagyatottság érzetet kelti az emberben... hát ez emeli ki képi megjelenítés általános posványából a jó rendezõt. Nekem rögtön a Ringu jutott eszembe. Én valahogy ílyennek képzeltem volna el Sadakot az életben. Az a jelenet a mintapéldája, hogy lehet egy bájos, kedves lányt félelmet keltõen megjeleníteni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
an nyira nem is volt gaz.
Bar en nem adnek ra 6 pontnal tobbet de a csajos resz ( marmint anyam meg baratnom ) romma izgultak magukat.
6 ost is max azert adnek ra mert faszanyosak voltak a diszletek.
amugy egesz nezheto film volt az ilyen alap bakikat felreteve amit csak ugy tudunk elfogadni hogy: "jo..ez vegulis csak egy film"
de azert meglesnem ahogy uszkalnak nyitott szemmel a sos vizben..
az egyikben ez a sztori a masikban az.. minkdettoben brutalitas mindenhol. de neki az ichi brutalisabb volt.. mit nem lehet ezen erteni?
nem mondom, egyedi... 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ennyi erõvel a Szeleburdi vakációt is írhattad volna...
dél-koreai szellemes ijesztgetõ horror. imádom. minimum 8/10-rõl indulnak ezek a filmek nálam 😊 hát ez "csak" 8/10 lett végül, de a megszokott ijesztgetõs elemeket jól ötvözi, lassan durvul befele, és még kis újdonságot is mutat!
tessék rögtön megnézni, de mondom elfogult vagyok 😄
PLAKÁT LINK
---------------
Hát ez egy beteg film. Komolyan. Hostel ehez képest gyerekfilm.
Véres, kegyetlen, brutális. A történet, hát izé-bizé... na de hogy valami pozitívumot is mondjak; egy szó: Kakihara (azaz Asano Tadanobu). Az egy nagyon eltalált karakter a szétvágot szájával, benne a kapcsokkal. Maga a figura is egyedi.
Valószínüleg azért csalódtam a filmben, mert abszolút nem erre számítottam, de ez az én hibám, mert nem néztem meg ki is rendezte (Takashi Miike).
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Egyenlõre van egy kis gond az oldal, de folyamatban a javítás.
Egyébként mit keresel,segítek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
----------------
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😊))))))))))))
"Nem tudni pontosan mi történt, de valószínû, hogy a katasztrófa oka egy úgynevezett ÓRIÁSHULLÁM volt!!!!!!!!!!!!!"
Totál röhej 😄DD Mindenféle elõjelzés, rossz idõ, légköri zavarok vagy bármi nélkül egyszer csak egy 20 emeletes óriáshullám felborítja a hajót. RÖHEJ VAZZEG, RÖHEJ 😄DDDDD
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Lesz folytatás is <#eplus2>#eplus2>
Szlovák gyerekbûnözõ csapat????
A szlovák rendõrök embereket vernek a földön igazoltatáskor????
Elmegy ez a faszi a picsába