[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #42954 Righteous Kill
Nem egy Heat, de még egy átlagos filmhez képest is gyenge. DeNiro, Pacino még mindig jók, jó szövegeket is adnak a szájukba, azt mondom még a forgatókönyv se lenne annyira rossz, nem nagy eresztés de még alakítottak volna rajta még jó is lehetett volna. DE sztem a legnagyobb melléfogás a rendező, nagyon elcseszte a filmet, nem tudom pontosan elmagyarázni, megfogalmazni a dolgot, de nagyon hülyén van vágva stb. nem illett hozzá! Egy két példa szerűség: megy a film aztán spontán bevágva vagy 3 másodpercre, hogy DeNiro meg a csaja dug, aztán megy a film simán tovább
+ felesleges jelenetek feleslegesen egymásba vágva. Sztem egyszerűen le kellett volna vezényelni régimódian, (pl:Tégla, Copland, régi DeNiro, Pacino filmek) szóval lehet egy Scorsese rendezi jobb lett volna, persze akkor is kellett volna finomítani a forgatókönyvön, de így nagyon gyenge, nagyon nem állt össze valami 10/4.