Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agyament élõszereplõs+animációs komédia. Nagyon súlyos, gyerekenek is bejövõs, de telis-teli kizárólag felnõtt poénokkal! Rene Russo, Jason Alexander, Robert De Niro, Randy Quaid, John Goodman szal. sztárokból sincs hiány! Rene, mint Natasha Fatale nagyon bejövõs! 😄 A sztori egy oldschool repülõ mókus/rénszarvas kombó és õsellenségeik a Rettenthetetlen vezír/csatlósai közötti epikus küzdelemrõl szól immár a valós világban! Term. az FBI is bekever és az elnök is. Behalás az egész.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ahogy mások is mondták, totál gáz a vége, de jóak volt. Mondjuk kétszer nem nézném meg, mert bazi uncsi részekkel van ilyen hosszúra nyújtva. Azt hiszik vicces, de ahhoz lapos, végülis Depp és Nighy valahogy elviszi a hátán és szórakozatató marad. Mivel a jó öreg klasszikus, kosztümös kalandfilmek kora lejárt, így ez a feltámasztási kísérlet is jobb mint a semmi. Élõhalott majom rulez!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nyomi marsos/rabos/marslakós ürlövölde, afféle Doom8, de ettõl függetlenül szórakoztató. Mégiscsak egy Carpenter film, fanoknak kötelezõ és a nõi smasszer fõszereplõ is bejövõs benne (kivételesen). Amúgy a vége is jópofa.
Jóak "paranormális" romantikus komédia a Dr. Szöszi sztárjával, nekem bejött, aranyos és jóindulatú film. Kellemes szórakozás, de term. 1x nézhetõ.
pedig mennyire vártam...
Mind1, talán majd pókica+venom 😛
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ma láttam a filmet és nekem is csak a végével volt bajom, amúgy nagyon bejött!!
Nekem bejött, jó kis kaland-mesefilm, akárcsak az elõdje, bár annál talán "mesébb". Akinek tetszett az elsõ, annak valszeg ez is tetszeni fog. A vége viszont nem tetszett. Õszintén szólva én azt hittem, hogy ez egy olyan trilógia lesz, aminek a részei elkülönülnek egymástól történet szempontjából, azaz egy rész egy kaland, nem számítottam nyitott végre. Node sebaj ez nem nagy baj, csak már megint egybe kell majd nézni a trilógiát. :-)
Ja és ha ezt elfogadnám, akkor sem tetszene a vége. De összességében nagyon jó volt! Húúú a fenébe, de jól néz ki ez a Karib-tenger!
7,5/10
Egyik legdurvább(undorítóbb) film amit az utóbbi pár hónapban láttam. Ezek a gennyes enzimek vazzz, undorodok az ilyenektõl, még a Braindead és az Ichi sem kavarta fel a gyomromat mint ez. Ennek ellenére jó film, annak ellenére hogy 86ban készült a megvalósításra mai szemmel nézve sincs panasz. A smink, meg az a maszk amit a Bundlefly hordott egyszerûen odab*szott. A drámaisága nem hatott meg, utálom az ilyen nõket akik elõször csak azért közelítenek meg egy férfit h vmi lehuzzon róla aztán idõközben beleszeret. A drámai része sztem gyenge, viszont a tudós történetének/átalakításának a vezetése perfekt.
6.5/10
I love this game!
Egyszer nézhetõ film de pénzt azt nem adtam volna érte😊
Nem túl szerencsés,hogy már negyed óra elteltével süllyed a hajó.
Könnyen felejthetõ kategória.
Ahányszor lecseng a hamburger-barokk mindig újra felhozza valamelyik kólavérû producer.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
nice legs. what time to open?
Pear Harbour jutott róla eszembe. Dettó olyan film lesz ez is. 1 percre, majd 6 amerikai zászló lobogás jut majd, alatta megindító zenével. Fröcsögni fog majd a giccstõl ez a film. Aztán majd kap pár oscart, a szereplõk meg elmondják, hogy mennyire fontos volt nekik ez a film, mert nagyrabecsülik azokat, akik ott dolgoztak a helyszínen, stb... Elõre hányok az egésztõl. Propaganda amerikai módra... :/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"A Légcsavar válasza ezekre a kérdésekre kétségbeejtõen silány. Az utolsó húsz percben minden kiderül, de minden szét is esik. Ezer logikai sebbõl vérzõ, igénytelen megoldás teszi tönkre az év egyik legígéretesebb thrillerét. A várva várt csavar egy nagy kamu. A forgatókönyvírók, Peter A. Dowling és Billy Ray, cserbenhagyják a történetet, a rendezõ pedig, a német Robert Schwentke, aki elõször forgatott Amerikában, túl erélytelen vagy lusta volt ahhoz, hogy ezt a befejezést kidobja a kukába, és csináljon egy elejétõl a végéig tisztességes filmet.
És ha ez a kamu-lezárás nem lenne elég, a csalódottságtól és kielégítetlenségtõl kába nézõbe még egyszer belemártják a kést a filmkészítõk, és belecsempésznek még egy hihetetlen bárgyú és szirupos, de politikailag azért szuperkorrekt nem-minden-arab-terrorista szálat is. Így aztán dühösen ér véget ez a mozizás, mert amilyen jól indul, olyan kínosan fejezõdik be.
Nézzék meg az elsõ hetven percet, a maradékot meg dobják a kutyák elé."
Teljesen logikátlan és megvalósíthatatlan a történet!Én a végefelé már nagyon untam, alig vártam hogy vége legyen!😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Jól fordították a címet. Olyan csavar van benne, hogy beszarás. Végig a képernyõn tartotta a szemem. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz belõle. 7.5/10
nice legs. what time to open?
9/10 ugyanolyan jó mint az 1,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szerintem simán meg lehet nézni barátnõvel a filmet, hisz vannak benne tanulságok mindkét fél részére.
End Game: Pontozni nem fogom, talán az elég lesz, hogy 40 perc után feladtam.
Isten városa: Állatira nem az volt amire számítottam, így végig csalódásként néztem, ha nem így állok hozzá akkor egy erõs(szó szerint) film.
The Break Up
Hat nem is tudom...egyszer megnezheto darab, de semmi tobb. NE nezettek meg b.novel, mert nagyon nemjo a vege, sot vegig kinszenvedes az egesz.
---> 4/10
Click
Adam Sandler+David Hasselhoff paros jo 😄 ... story kifejezetten leragott csont, de kis szomorusag es sok vidamsag mellett nem nyujtott hatalmas elmenyt, de erdemes megnezni par jo poenert.
---> 4/10
Down to Earth
Chris Rock-ot aki szereti annak tetszeni fog, de mar tul sok volt belole...
---> 2/10
Rumor Has It
Jobban tetszett mint a Break Up, sot sokkal jobban, de story igy is nulla, de kikapcsolobb volt mint a tobbi film.
---> 7/10
Yamakasi 2
Tul sok volt mar az ugras-porges stb...elso resz sokkal jobban tetszett.
---> 2/10
Poseidon
Szornyu volt, esmeg annal is. Hihhetetlen emberi tulajdonsagokkal felruhazott foszereplok, ennyi erovel Superman-t is megnezhettem volna.
---> 1/10
Prison Break Season 1
Vegere maradt a legjobb! Nem vagyok nagy sorozat nezo, de ez az elso resztol megfogott es rabja lettem. Hihhetetlen otletek, hihhetetlen alakitasok!
---> 9.9/10
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Még mindig elkábít ez a világ. Emlékszem anno hónapokon át játszottam a VIIIal, mikor végigvittem nem tudtam elhinni h vége. Annyira bennem maradt ez a Final Fantasys világ, aztán rájöttem h örökre megszerettem. Annak ellenére hogy nem játszottam a VIIel (ígérem hogy pótolni fogom), maga az egész filmnek a feelingje átjött. Habár a történettel nem vagyok kristálytisztában. És megint láthattam a Gunbladet!!!(Kár hogy nem Squall kezében 😛) Nobuo Uematsu zenéi még mindig überel mindent.
8/10
I love this game!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na mind1, a film az marha jo volt, tenyleg csak ajanlani tudom!
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha osztályoznom kéne, akkor 3/10. Nagyon gyenge film...:/ Jobbra számítottam.