[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Feast 2
Hát ennél durvább undoritóbb és ocsmányabb filmet még nem láttam !
De azért a film jó volt csak hát a film vége hát az egy nagy rakás SZAR lett ! Most nem tudom mi a francot gondoltak itt a filmkészitők lehet hogy megunták az életüket vagy nem tom mi. Mert ennél rosszabb film befejezést még életemben nem láttam !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem tuti lesz 3 rész vagy ha nem akkor elmehetnek a jó francba mert a tetőn lévő emberekkel nem tudjuk mi lett az is lehetséges hogy mindenkit kinyirtak vagy maradtak egy páran. Na meg aztán az végképp über marhaság az az amikor a film elején lévő csaj is pont az utolsó 15 s-ben hal meg a kuka egyik fém darabja miatt. Az oké hogy felrobban a kuka de hogy az a fémszilánk pont arra repüljön amerre a csaj volt az már über szánalmas mert akárhova repülhetett volna. Ez a film egyből az 1 helyre ugrott nálam a legrosszabb film befejezések között.
A film önmagában az 10/6 a film befejezése 10/-10