Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadvagabond
igazad van,BOCS,figyelmetlen voltam...

Dynamic
Ilyen filmet a sztori miatt nézni...öreg hiba😄

"Nem pontoznám, mert nem néztem végig."
Akkor nem is csodálkozom, hogy nem érted a sztorit.

Egyébként meg ha azt letöltött változatot nézted meg amire gondolok, naná, hogy nem lehet élvezni a látványt.

SASboy
spoiler?

nice legs. what time to open?

Blasta
CTRL???
NEM SHIFT+ vagy SHIFT-???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
CTRL-+ vagy CTRL---szal nekem müxik rendesen.
sadvagabond
fever pitch
hát,nem a legnagyobb alkotás,de jó mert:
könnyû kis vígjáték,romantikus is meg vicces is,a legjobb poén a fater haja,még a kutya is megugatja,mexokott a vége,szóval átlagos film,de a nézhetõekböl.
6.5/10

Blasta
Na akkor ebbõl is dánlód lesz, mert azért érdekel :-)

Iori
Hostel: kerülje mindenki messzirõl, iszonyat trágya. A gore jelentek is eléggé gyérek, sztori subzero, szinészek szintúgy. Tele butaságokkal, egyetlen jó dolog az volt hogy õk is tudják hogy ebben a mûfajban ki a király: Takashi Miike.

I love this game!

Blasta
Srácok, müxik vkinek a felirat eltolása BSplayer alatt?
Mert én már 333,40 sec-cel toltam el a feritatot egy filmen, de semmi változás!

Blasta
Underworld Evolution
-------------------------
Nem pontoznám, mert nem néztem végig. Ugyanis nem tudtam. Annyira érdektelen a sztori, annyira elvan cseszve az egész vámpír és farkasember mítosz, hogy az valami röhej. Egy jó pillanata nincs a filmnek, legalábbis a 3/4 részében nem láttam semmit. Kate Bekinsale arcjátéka két tekintetre korlátozódik, az egész filmben morcosan és semlegesen néz (ezt olyankor is teszi mikor nem ért semmit). Van benne sok magyar beszéd, magyar rendõrségi Niva, Parlament és Mátyástemplom látkép (kicsit retusálva), meg persze Görög Zita, aki ebben a filmben talán 45mp-el többet szerepel mint az elõzõben.

A sztori marha kavarós, legalábbis én elvesztem a sok név, a sok múlba való utalás között. A sztori kb. ilyen:

Vkinek az apja annak a testvére, akinek a nagybátyja a fõvámpír volt, akinek a testvére fõfarkasember volt, akinek a sarja késõbb szövetkezett a vámpírokkal, de a fõfõ-vámpír erre rájött és kinyirt mindenkit, majd kiderült, hogy nem is õ a fõfõ-vámpír, mert van nála egy még fõfõfõbb vámpír, de mivel árulás történt így a fõfõfõ vámpír kiakarja nyírni azt aki kinyirta a fõfõ-vámpírt, etc... Röhejes

A "hájtek vámpírfilmek" legalja szerintem, még a Penge epizódokat is alulról übereli. Abszolute kihagyós, még a sávszélességet sem éri meg, a pénzt meg aztán tutira nem.

Mike
dehogynem
simán el tudom mesélni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nxfn
ettõl függetlenül vótmá :-c

Ryleh
ohh...sorry ,hogy nem nyálaztam vissza a topicot,de asszem a cime az: "Filmek amiket MOST!!!!!! láttunk" ,az ,hogy meg hozzáfüztem hogy mi is ez,nyilván info...akár teccik akár nem...szoval ha "votmá" akkoris :én most ezt néztem.<#conf>

nxfn
vótmá

Ryleh
Vektor!!!!!!!!! matrixfilmek összagyurása egyedi szinkronnal...nagyon ütõs,sokadszorra is😊)))))

Calver
Félelem és Reszketés Las Vegasban - 7/10
az a tipikus film, amit az ember megnéz, megállapítja h kurvajó volt, de amikor megkérdezik mirõl szólt, semmit nem tud kinyögni. ettõl függetlenül jó.

"The trees move. Do you not see it?"

Sephi
Nem nagy szam nem tudom mit vagytok ugy oda. Az igaz hogy imadom a szineszek jatekat de na 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
jajam, itthon lehet kapni 1k-ért

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Õõõõ, van egy Kiss Kiss /Bang Bang/ (2000) angol fimszatíra/játékfilm is!
Nemrég láttam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Én már rég rá akartam zizzenni, mert jókat olvastam róla. És a cím tényleg gáz :-D
Na majd megnézem hamarosan

Snecie Smicie
nem egészen ide tartozik, de a kvcd minõség az mennyire gáz?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Dirr, durr es csok: A keszitok mindent megtettek, hogy a film ne legyen sikeres (plakat, cim). Pedig ez a film nagyon is jo. Regen nevettem ennyit. Robert Downey Jr-t nem birtam, de tenyleg jo szinesz. Val Kilmerrol meg mindig is tudtam 😊

Jo film.

Sephi
Nezd meg apa. Rohogni fogol jokat hidd el nekem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Itt van a gépemen, és csak bele-bele nézgettem, és láttam egykét poént, és annyira nem fogtak meg 😊 Kung Fu Hustle valahogy jobban bejött 😊
Loál János
<#lama>

<#nevetes1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Közben találtam sg-n néhány topikot, amiben tán meglelem a megoldást, de még nem olvastam végig õket :-)

Blasta
Sziasztok!

Valami szaki segítségét kérném!
A problémám az, hogy a barátnõm asztali divx lejátszója marha apró méretû betûkkel rakja ki a divx filmek feliratait. Olvashatatlanul kicsik és nem lehet betüméretet állítani a gépen.

Azt találtam ki, hogy rá kéne égetni a filmre a feliratot, megfelelõ méretben. Erre keresnék egy megoldást (milyen probival lehet, illetve mennyi idõbe kerül egy ilyen folyamat?)

Illetve ha tudtok egyéb megoldást a felirat növelésére (pl. magában a felirat fileban vmi hekkeléssel) akkor azt is szívesen fogadom!

Elõre is köszi a segítséget!

Sir Quno Jedi
Nah, megnéztem a csajozósfilmet! Nem is volt olyan bûn rossz, sõt kissé még szórakoztató is volt számomra. Mondjuk, ha moziban néztem volna, most ámokfutnék a forgalmazónál, de így...

Sephi
Mi annyira gyenge? Steve egyszeruen zsenialisan kiparodizalta azt a filmet. Azok a szovegek es baromsagok 😄 Neha fetrengtunk 😄

De nem is lattad?

I.C.ram
Értem én. Szeretem ezt a stílust is, de valahogy a Kung Powe nekem gyengének tünt elsõre, mikor bele-bele nézegettem.
Engem is ezert irtam 😊

Egyszeru Dal

Sephi
Engem pl kurvara szorakoztatott 😄

mármint abba a kategoriaba mint eszement szal az egy masik szint remelem erted.
Itt azt lehet elvezni hogy mennyire torkollik lehetetlen hulyesegekbe

Egyszeru Dal

Eszementnek elemegy...

Egyszeru Dal

I.C.ram
Kung Pow olyan jó? Belenéztem, és eléggé b-kat poénok vannak benne 😞
Nemere István: A Téridõ Istenei trilógia

Egyszeru Dal

Ezekhez meg nem volt szerencsam sajnos

Egyszeru Dal

Tudom hogy magyar asszem Debreceni. De akkor is top

Egyszeru Dal

Calver
hát, az elsõbõl szép kis magyar film lenne, ugyanis Jeffrey Stone bácsi eredeti neve biza Nemes István...

"The trees move. Do you not see it?"

Jano
Kung Fu Hustle?
Chinese Odyssey részei?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

De szerintem a mostani filmek problémája az hogy nincs jó alapötlet
nekem könyvben tetszett a Jeffrey Stone:Cherubion Saga: Leon Silverrel egyszerüen minden benne van aminek kell. Nem tudom hogy van e másik verzió én csak ezzel találkoztam rengeteg tipusu konyv kozul is ez a kedvencem.
A másik kedvencem: Daniel Keys Moran: A gyûrû
Ezeket szívesen megnézném filmesítve.

Egyszeru Dal

Jano
Sosem tenném, csak megint elcsodálkoztam. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hamár a vicces filmeknél tartunk akkor az eszement filmek közul:
Kung Pow
Shaolin Soccer
Freddy got fingered

Egyszeru Dal

Azert szlovakia bealazasa az kocsogseg volt. Jopar tokagy amcsi biztos bekajalta 😄

Nekem a kedvencem az
Eurotrip...már pár éve.
Ami még elmegy az a Kegyetlen Játékok 3.

Egyszeru Dal

Sephi
Tenyleg joak volt 😄

sadvagabond
eurotrip
10/10
végre megint találtam egy könnû idiótaságot.eddig ebben a stílusban az old school volt a kedvencem,most már van tesója is...ha valakinek van tippje hasonló filmek érdekelnének!
ezt meg aki nem látta,nézze meg.

Blasta
Mazochista vagy teis, robottesókám :-DDDD