Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem pontoznám, mert nem néztem végig."
Akkor nem is csodálkozom, hogy nem érted a sztorit.
Egyébként meg ha azt letöltött változatot nézted meg amire gondolok, naná, hogy nem lehet élvezni a látványt.
NEM SHIFT+ vagy SHIFT-???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát,nem a legnagyobb alkotás,de jó mert:
könnyû kis vígjáték,romantikus is meg vicces is,a legjobb poén a fater haja,még a kutya is megugatja,mexokott a vége,szóval átlagos film,de a nézhetõekböl.
6.5/10
I love this game!
Mert én már 333,40 sec-cel toltam el a feritatot egy filmen, de semmi változás!
-------------------------
Nem pontoznám, mert nem néztem végig. Ugyanis nem tudtam. Annyira érdektelen a sztori, annyira elvan cseszve az egész vámpír és farkasember mítosz, hogy az valami röhej. Egy jó pillanata nincs a filmnek, legalábbis a 3/4 részében nem láttam semmit. Kate Bekinsale arcjátéka két tekintetre korlátozódik, az egész filmben morcosan és semlegesen néz (ezt olyankor is teszi mikor nem ért semmit). Van benne sok magyar beszéd, magyar rendõrségi Niva, Parlament és Mátyástemplom látkép (kicsit retusálva), meg persze Görög Zita, aki ebben a filmben talán 45mp-el többet szerepel mint az elõzõben.
A sztori marha kavarós, legalábbis én elvesztem a sok név, a sok múlba való utalás között. A sztori kb. ilyen:
Vkinek az apja annak a testvére, akinek a nagybátyja a fõvámpír volt, akinek a testvére fõfarkasember volt, akinek a sarja késõbb szövetkezett a vámpírokkal, de a fõfõ-vámpír erre rájött és kinyirt mindenkit, majd kiderült, hogy nem is õ a fõfõ-vámpír, mert van nála egy még fõfõfõbb vámpír, de mivel árulás történt így a fõfõfõ vámpír kiakarja nyírni azt aki kinyirta a fõfõ-vámpírt, etc... Röhejes
A "hájtek vámpírfilmek" legalja szerintem, még a Penge epizódokat is alulról übereli. Abszolute kihagyós, még a sávszélességet sem éri meg, a pénzt meg aztán tutira nem.
az a tipikus film, amit az ember megnéz, megállapítja h kurvajó volt, de amikor megkérdezik mirõl szólt, semmit nem tud kinyögni. ettõl függetlenül jó.
"The trees move. Do you not see it?"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nemrég láttam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na majd megnézem hamarosan
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Jo film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#nevetes1>#nevetes1>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Valami szaki segítségét kérném!
A problémám az, hogy a barátnõm asztali divx lejátszója marha apró méretû betûkkel rakja ki a divx filmek feliratait. Olvashatatlanul kicsik és nem lehet betüméretet állítani a gépen.
Azt találtam ki, hogy rá kéne égetni a filmre a feliratot, megfelelõ méretben. Erre keresnék egy megoldást (milyen probival lehet, illetve mennyi idõbe kerül egy ilyen folyamat?)
Illetve ha tudtok egyéb megoldást a felirat növelésére (pl. magában a felirat fileban vmi hekkeléssel) akkor azt is szívesen fogadom!
Elõre is köszi a segítséget!
De nem is lattad?
Egyszeru Dal
Itt azt lehet elvezni hogy mennyire torkollik lehetetlen hulyesegekbe
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
"The trees move. Do you not see it?"
Chinese Odyssey részei?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nekem könyvben tetszett a Jeffrey Stone:Cherubion Saga: Leon Silverrel egyszerüen minden benne van aminek kell. Nem tudom hogy van e másik verzió én csak ezzel találkoztam rengeteg tipusu konyv kozul is ez a kedvencem.
A másik kedvencem: Daniel Keys Moran: A gyûrû
Ezeket szívesen megnézném filmesítve.
Egyszeru Dal
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kung Pow
Shaolin Soccer
Freddy got fingered
Egyszeru Dal
Eurotrip...már pár éve.
Ami még elmegy az a Kegyetlen Játékok 3.
Egyszeru Dal
10/10
végre megint találtam egy könnû idiótaságot.eddig ebben a stílusban az old school volt a kedvencem,most már van tesója is...ha valakinek van tippje hasonló filmek érdekelnének!
ezt meg aki nem látta,nézze meg.