Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na az 1-es
1-est a valóban szar filmekre adj
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
SPOILER
EGy csoportnyi ember kiköltözik a vadonba és mindent megtesz azért hogy elszigetelve éljen a civilizációtól mert minden gondjuk okának a civilizációt látják. ÉS végül mégis rá vannak utalva a kívülrõl jövõ segítségre.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mert mindkettoben arrol van szo hogy az erdoben van valami felelmetes leny.... ez a kozos a kettoben..csak a korites teljesen mas...
6.5/10
voltak dolgok amik nem tetszettek... voltak amik igen... a farkasok szovetsege sokkal jobb!!!
Babylon 5 (aduász :ppp , mindent visz, nincs jobb a kvadránsban :pp )
Crusade (szinte 0 a B5-höz képest, de a Firefly-t még az is tõbõl lenyomja)
The Outer Limits -Néhol ûrös- (bármely ûrhajós része 4x szebb és tartalmasabb, mint a FFly)
De igazság szerint még az õs BSG is jobb, és nézhetõbb, mint a FFly, és talán még az ûrbeli részek is szebbek, pedig az azért egy 28 éves darab :pp.
Sztem inkább nem sorolom tovább 😄D (és ezek csak az ûrhajós scifik voltak !)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
SGA-t meg sem kozelitti,sot meg a regi ST sorozatok is jobbak nala, ami mar eleg nagy szo.
Hovatovabb meg az Andromeda vagy a Space: Above And Beyond is jobbak voltak nala.
Ez az allaspontom ugy, hogy en tenyleg nem istenittem ezeket a sorozatokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A FFVII-AC -et is szidtak mint tolvajt akkoriban azok akiknek fogalmuk sem volt a vilagarol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem kell ennyire istenitteni, mert koze nincs a legjobb Sci-Fi-khez.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megprobalja bebizonyitani, hogy nem terrortamadas volt. Szerintem eleg jol sikerül neki.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
volt alkalmam megtekinteni eme közepesnek sem mondhato filmet. Szerény véleményem csupán annyi, hogy nagyon unalmas és a sok lenyult 5let mellett jellegtelen volt a film. Lehet, hogy a Jumanji után nem kéne szinte ugyanolyan filmet csinálni csak kicsit más köntösbe önteni. Két gyerek egyenesen idegesítõ volt számomra és az a lúzer színészcsávó is. Alig bírtam végignézni, de sikerült és büszkevagyok magamra 😄 😄
--> 1/10
A barlanglakó Gollumokra gondolok. Nem kellettek volna ide szerintem. Valami más rejtélyt kellett volna kitalálni. Tehát a megjelenésük volt egy negatív fordulópont, szerintem.
A barlanglakó Gollumokra gondolok. Nem kellettek volna ide szerintem. Valami más rejtélyt kellett volna kitalálni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Votl egy forduló pont a filmben, mikor teljesen rossz irányba mozdult el. Gondolom mindenki sejti, hogy mi volt ez a pont, ezért nem írom le, mert nem akarok spoilert. Szóval addig a pontig teljesen rendben volt a film, megi lepõdtem, hogy hogy ehordtátok, de a fordulópon után már értettem miért. 😞 Egy nagyon jó alapötletet sikerült elszúrni a hollywoodi "addonokkal". Kár érte. Meglehetett volna ezt oldani más misztikummal is, minthogy a szokásos "dolgokhoz" nyúljanak. Megvolt mindenesélye, hogy kiemelkedjen a sok tinihorror, poltergeistos film közül. Bár így is kiemelkedik, de elég csekély mértékben.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Most komolyan ilyen nehéz felfogni, hogy a megvalósításnak rohadtul nincs köze az elõzményhez???? Nem kell ahhoz látni az elõzõ részeket, hoy lássa az ember, hogy gyenge a film megvalósítása.
Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani. Aki akarja megérti, aki nem, az nem.
Ertsd meg majd ha megnezted a 14 reszt akkor veszkedjel velem! Addig ez a film marad az egyik legjobaknak es punktum.
Addig semmi jogod nincs ilyen dolgokat kijelenti az egyik legjobb sci-fi filmrol!
Azért akkora film sztem nem volt ez, mint ahogy beharangozták...Egy-két keményebb jelenettõl eltekintve semmi nem emeli ki a manapság divatos soft horror vonalból... Az egyesek szerint óriási csattanó is elég lapos volt nekem, na mind1.
egy nagyon zsenge 6/10
<<<<OFF>>>>
a versenyzõnek, aki a misfits verzióhoz összeokádta a feliratot, üzenem, hogy legközelebb az ebbe feccelt idõt fordítsa horgászásra, csajozásra, vagy akármi másra, de a feliratozós mókát messze kerülje el! Ilyen tróger feliratot még életemben nem láttam, volt olyan, hogy 8/!/ mondat nem volt lefordítva benne egymás után, és a helyesírásról-idõzítésrõl nem is merek beszélni!
sajnos nincs benne a neve emberünknek, de a felirat NEM a "nagy" feliratos oldalról van.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az alapötlet jó , kamerarázás kurvára zavaró
knájtli szép, nemtudom mi benne a valóság és mi a fikcio 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
ezt a mondatot fordítsd már le nekem....
Ki a fasz beszélt itt a történetrõl??? A megvalósítás volt kritikán aluli. Mintha egy gagyi amerikai scifi sorozatot néznék.
Es megis nem az! Hogy miert? Mert ez pontosan a FFVII muvi effekt.
A Serenity a Firefly befejezo resze kerem alasan. A Firefly az kerem alasan 14 reszbol allo sorozat. Egyike a legjobbaknal!
Tehat nem is lehet semmit sem elvarni egy olyan embertol akinek fogalma nincs az elozmenyekrol!
Hááát elég gagyi film. B-kategória hangulat az egész, béna jelmezek, cgik sem túl jók, színészek kb mint valami sorozatban...
Nem értem, hogy kaphatott ez a film ennyit. Végig se bírtam nézni. 40. percnél kikapcosltam.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"