1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Star wars-Clone Wars. hát kellemes csalódás volt, bár nem nevezném így se világmegváltónak. Azért sokkal rosszabbra számítottam, a kocka fejek csak az első pár percben zavartak, utána nem is foglalkoztam vele. Amúgy tényleg gyerekeknek készült, elég gyerekes néha, negatívumokat nem is írnék minden benne van ebben a filmben ami egy gyerekeknek készült filmnél, a "felnőttek" számára idegesítő, van dögivel hajmeresztő párbeszédek, cuki figurák stb. De ha úgy nézzük ezek negatívumok? Hisz gyerekeknek készült, nem kell ide véres valóság meg dráma vagy bonyolult sztori Nagy pozitívumnak tartom, hogy végig pörgés van a másfél óra alatt, csata csata hátán és valahogy mégis összeáll egy egész történetté, egységet alkot! A figurákat kivéve (persze ezeket direkt ilyenre csinálták) az SW környezet nagyon jól meg van csinálva, a bolygók, a robotok, űrhajók ezek mind nagyon jók lettek. A hangeffektusok is nagyon jók, mint az igazi SW filmekben. Még pár év fejlesztés és G. Lucas tényleg beváltja ígéretét, hogy az élőszereplős SW sorozatban is olyan trükkök lesznek mint a mozifilmekben, hiszek neki! 10/6, egy erős átlagos szintet hozza, trailer alapján rosszabbra számítottam:-D