Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
sound of thunder 0/10

hát ilyen szart még életemben nem láttam ehez képest egy csak norisz film 10/10

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Frankie
jajaj nehogy a két kereskedelmin nézzetek filmet..

kb 15-20 percet levágnak szinte mindenbõl. A szellemek nélküli Hatodik érzék volt eddig a csúcs 😊

Iori
btw a logód nem a Metal Slugból van?

I love this game!

nxfn
a szarrá vágottat :c

Iori
sztem aki ezt a fórumot olvassa azok közül majdnem mindenki látta, de azért köszi hogy szóltál
lehet tudni hogy melyik verziót adják? a rendezõit vagy a rendest?

I love this game!

Iori
Lord of War

Na ez nagyon tetszett, Nicolas Cage hihetetlen termékeny, Yuri Orlov személyében is hozza magát. A végén vártam vmi nagyon nagy drámai véget de nem történt meg, utólag visszagondolva tényleg jobb így (az ending). Az egész darab lehetett volna még drámaibb, hogy jobban megmaradjon a nézõk emlékébe a film de így talán emészhetõbb a amiknak is 😄
8/10

I love this game!

Dynamic
Ja, nem magyar hanem spanyol csak a magyar címe ez.Amúgy meg Hable con ella, Pedro Almodóvartól.
Dynamic
21-Beszélj hozzá!
I.C.ram
Kedden este lesz a Pillangó hatás a TV2-n. Mindenkinek ajánlom. Olyasmi mint a Donnie Darko, csak jóval emészthetõbb formában.
magus
16- a clockwork orange

desigo
Nem vagy kispályás....
1 - The Godfather
2 - Star Wars
3 - Taxi Driver
4 - American History X
5 - Alien
6 - Lost in Translation
7 - Raging Bull
8 - Sin City
9 - Kill Bill
10 - Braveheart
11 - Forrest Gump
12 - Run Lola Run
13 - Spartacus
14 - Trainspotting
15 - The Big Lebowski
16 -
17 - Rain Man
18 - Being John Malkovich
19 - The Untouchables
20 - King Kong
21 - ugy emlekszem mintha egy magyar film lenne 😄
22 - The Green Mile
23 - Four Rooms
24 - Desperado
25 - Office Space
26 - Wasabi
27 - X-Men
28 - UnderWorld
29 - Panic Room
30 - House of Flying Daggers

Ebbol ugy 25 kapasbol beugrott a tobbin gondolkodni kellett de a maradek 2 nem ugrik be

27 megvan 3 kurvara nem ugrik be

zaki
1es a keresztapa 1, vagy 2
7es a dühöngõ bika
15ös talán a nagy lebowski, vagy a pókerarcok
19es aki legyõzte al caponét
26os a Wasabi

Iori
az utolsó meg a repülõ tõrök klánja, ennyit tudtam segíteni

I love this game!

Iori
az ötös az az Alien

I love this game!

magus
Movie Quiz 2

1, 5, 7, 15, 18, 19, 21, 23, 26, 30 <-ezeket nem tudom, ha vki tudja megoszthatna velem^^

tomsolo
van vagy 8 ezer zsineg mindenfelé. de kb 15 perc után már nem is látom

<érdekes>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
strings

most nézem, jónak tûnik (pedig bábfilm)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mike at home
az
1. senkit nem érdekel, hogy egy gyerek
igaz elég mély a hangja de nem zavar senkit
2. végén felébred, tehát akkor ez meg sem történt?
3. mégis? miért van a benzinkutas gipszben, miért megy oda a végén?

szal nekem ez magas

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
Friday (1995)
Igazabol nem egy ubernagy vigjatek de megis kurvajol elszorakoztatott.
chris tucker nem normalis😄
7/10
fifi
ezer forintos dvd, ha jól emléxem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Felirat van hozza?
Rippeld mar le pliz 😄

CSOCSO
jo kerdes.. akkor nem ertettem annyira de azota mar sejtem hogy pl miert lettek olyan csendbe a katonak.. eloszor azt hittem hogy az embert talaljak szanalmasnak. de aztan leesett hogy azert lettek csendben mert nem olyan volt ez az egesz mint ahogyan ok szerettek volna
Jano
Nekem is favorit, Eric Bana eszméletlen. 😮)))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

mukika
Chopper - A kegyetlen

Nagyon jó film! Durva, brutál, de akkora poénok vannak benne, hogy néha már féltem, hogy befosok. A legjobb poén szerintem a filmben amikor megfejeli a kurva barátnõje anyát, de elõtte a csajt is lepofozza, aztán meg benyög valami ilyesmit hogy: "Most nézd meg milyen vagy, anyád is tiszta ideg miattad!". 😄DDDDDDDDDDdd

A legdurvább, az hogy (valamilyen szinten) megtörtént eseményt dolgoz fel. És ugyebár egy másfél órás filmbe, nem fér bele egy ilyen kaliberû manusz életet…

Az extrák között is akad egy-két gyöngyszem. Fõleg az egy hétvége az igazi Chopperrel (ami 20 perc 😄), meg a törölt jelenetek közül a kriplis kis mese... hát azon tényleg befostam. 😛

Nálam 9.5/10

I.C.ram
Az az a film, ahol ilyen kis kártyákat kellet gyûjtögetn ia benzinkútaknál? Ki kellett rakni a motorama szót, nem? Az tetszett nekem, de az elejét nem láttam sajnos 😞
Bucser
akkor az 1984-et is kerüld el nagyon messzire😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Loál János
Én meg mondtam egy példát.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mike
nem kötelezõ egyik másik szeretbni
nem semmi bajom a rétestésztákkal, max nem nézem meg

de ott van pl. a mexikói Kacsszezon, azt megnéztem, pedig igazi története nincs is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem mert én nem a verekesõs jelenetekrõl beszélek, hanem általában a filmkerõl

Loál János
Az lehet, csak én ettõl hányok.

Loál János
Szorosan ide tartozik.

Bandew
Ez így van, de ez számomra nem jelenti azt, hogy ne szeretném a lassab filmeket. Sõt! Épp ellenkezõleg!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
SPA BAZEG! SPA!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
Janokám te most egészen másról beszélsz

Mike
én meg úgy gondolom felgyorsult az életünk, és ez a filmekbõl nagyon jól lemérhetõ

Loál János
Bele akartam írni a kommentembe, hogy az Odüsszeiát is csipázom, de elfelejtettem. :|
Engem pont taszít ez a felgyorsult foshömpölyeg. Erõltetett, mûvi, és számomra totál hatástalan, vagy pont ellenkezõ hatást vált ki.
Pl. a herót kerülget attól a trendtõl, hogy egy verekedõs jelenetet agyament kamerakapkodással próbálnak feldobni. Nálam ebbõl pont az jön le, hogy palástolni próbálják a szegényesen koreografált bunyót azzal, hogy gyakorlatilag semmit sem látsz belõle, annyira rángatják a képet.
Én ebbõl köszi, nem... <#pardon1>

Rafaelo
😄 loál

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
minap láttam a Red Sun-t
régi, de jó volt

de a Volt egyszer egy vadnyugat is jó
ellenben a Hét mesterlövészt nem bírtam végignézni, pedig kiskoromban tetszett

Mike
nézd meg a Ürodüsszeia 2001-et
Béla elmegy megjavítani a az antennát
beszáll a kompba
megy
megy
még mindig megy
eltellik 5 perc
megy

és addig nem történik semmi, csak ezt mutatják

én ilyen ingerszegény környezetben elalszom

felgyorsult az életünk

Bandew
Ezzel nem értek egyet.
Pl az Áldozathozatal egy olyan film, aminek rengeteg részletét csak vásznon lehet látni.
Amúgy az sem igaz, hogy nem történik semmi, hisz akkor mibõl állna a film?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Nem láttam még. :|

Loál János
😮)
Azért a hatvanasokig én sem mennék vissza, a kedvenc korszakom inkább a '80-asokra tehetõ, ha általánosságban beszélünk. Pl. nagyon csípem az Alien-t (persze ez '79-es 😄), aminek elsõ nemtomhány perce a mai szemmel már elég béna ûrhajó bemutatása. Rettenetesen lassú kameramozgatás, monoton hajtómûzúgás, prüntyögõ "kompúter", a kamera végigpásztázza a fedélzetet, ami borzalmasan unalmas lehetne, de mégis olyan hangulat árad belõle, hogy akárhányszor nézem vissza a filmet, ebbe a részbe sosem tekerek bele. Ha választanom kell, akkor sokkal inkább egy ilyen "lassú víz partot mos" jellegû film, mint egy agyonszteroidozott, túlgyorsított trendymúvi.

Mike
és akkor Janokám ennek örömére elemezed ki nekem a Motorama c. alkotást mert azt mai napig nem értem

Mike
szerintem attól, hogy nem bírom megnézni a 60-70-es évek nemtörténiksemmideazthuzzukmintarétest mozikat nem bírom, attól még nem vagyok feltétlenül popcornista
igaz moziba inkább a popcorn filmekért megyek, mert
a) ezeknek a filmeknek kell a jó hangzás, nagy vászon, mert különben szarok
b) egyéb filmek nagyszerüen nézhetõk 82 centin is, sztereoban
c) otthon kényelmesebben lehet film közben aludni

Sephi
Hoppa. Keszul a harmadik Szellemirtok muvi ugyancsak Ivan Reitman keze allat. Alitolagosan Bill es Dan Akroyd mar alairtak a foszerepet. Nekem mindaket resz naon utosnek tunt es a mai technologiaval szerintem eszmeletlen leszen 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Õ az egyetlen "amerikai" aki nem járt vietnámban 😛
Hogyhogy nem erted?

Loál János
Szóval popcornmozista lettél. :C