Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó kis akciófilm! Nem ey nonstop eksön, de szerintem nem is baj. Elképesztõ, hogy ez a Jet Li hogy verekszik. Nagyon jól csinálja ezt a "bevadult állat" szerû verekedést, amit nagyon jól kombinál más harcmûvészettel is. Arról nem is beszélve, hogy Jet Li egész jól játszotta a szerepét, ami azért nem túl gyakori az akció fõhõsöknél. Morgan Freeman is jó, de ugya csak a szokásos 😊. bob Hoskins is jól nyomja a rá szabott köpcös gengszter figurát 😊 A sztori sem volt rossz, bár nem elõször láthatjuk ezt a történetet sem. Vannak benne olyan dolgok, hogy teljesen mást várna az ember, mint ami történik, viszont vannak olyanok is, amiket elõre lehet tudni, sajnos 😞
Elõször megijedtem, hogy a Barátok közt ilyen sokba került? 😊)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az amcsi filmektol ne varj tortenelmi huseget
lasd Gladiator, Troja, Utolso szamuraj, stb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha nem hiszed, hát fogd az extra DVD-ket, mert abban is szó van róla.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
12/19/2001 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Budget: $109,000,000
1st weekend Box office: $47,211,490
US Brutto: $313,837,577
Világszerte Brutto: $867,683,093
12/18/2002 The Lord of the Rings: The Two Towers
Budget: $94,000,000
1st weekend:$62,007,528
US Brutto bevét:$341,784,377
Világszerte brutto bevét: $924,291,552
12/17/2003 The Lord of the Rings: The Return of the King
Budget: $94,000,000
1st weekend: $72,629,713
US Brutto bevét: $377,027,325
Világszerte brutto bevét: $1,117,602,779
BArátok közt is ha ezt összeszámolod akkor az összköltség a triológiára:
$297,000,000
Forrás: The Numbers.com
Ez neked hol alacsony költségvetés????
A mátrix trilogía ugyancsak 300 millából készült... akkor az is low budget sorozat???<#idiota>#idiota>
"Mert hülye azért nem vagyok"<#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Huhh..hát szerintem baromi jo filmem nézünk szembe. Anthony Hopkins megint nagyot alakít, de Gwyneth Paltrow is nagyot alakít. A története nagyon hasonlít az Egy csodálatos elme-re illetve a Good Will Hunting-ra, de mégis más. Bár a végére kicsit nagyobb bölcseletet mondtam volna ki, de mégis megfogott a film és élveztem. Persze nem egy vasárnapi üde film 😊 , de mégis jol esett.
---> 8.5/10
És sztem a GYU mindenképp említésre méltó munka. Ha megvan neked a bõvített, akkor csak tudod mirõl beszélek. Az ottani extrák megdöbbentõek. Egy filmet sem dolgoztak ki eddig ennyire részletesen. Ha másért nem is, hát ezért beírta magát a filmtörténelembe.
Ha már ennyire okos vagy: a valóságban tényleg felszállt két amerikai pilóta és szétszopatta a japán gépeket. Mint ahogy Doolittle akciója is valóságos volt.
(Olvass csak utána)
Nagyon szeretem az afro-amerikaiak kultúráját, elfogult vagyok a témával kapcsolatban. Ennek ellenére számomra a film közepe élvezhetetlen volt, de a vége nagyon szép volt. Kár hogy az ilyen filmeket mindig az illetõ halála után kerül vászonra 😞, de nagyon szép dolog az amerikaiaktól hogy így tisztelegnek a régi klasszikusok elõtt, és idõt, energiát fordítanak arra hogy egy ilyen filmet csináljanak hogy az utókor is lássa hogy Ray Charles mit tett a zenéért, közösségért.
7/10
I love this game!
NEm lett rossz tisztességes iparosmunka. DE Nem tett hozzá semmit!!!! ÉS ez így jó. Mert ez "csak egy tisztességes iparosmunka" (nekem személy szerint a Frighteners messze sokkal jobban tetszett mint PJ "nagy filmjei")
Most sasoltam meg, kiba' nagy 😄
10/10 <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Zathura
Délutáni családi filmnek elmegy, de semmi több. Kisgyerekeknek lehet tetszeni fog. Nálam 4/10
nice legs. what time to open?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Épp ezért nem maradt elég pénz a marketingre, bár ez felesleges is lett volna, nézve mekkora rajongótábora van Tolkiennek.
PJ olyan helyen is forgatott, ahol gyerekkorában GYU-sat játszott.
Az elõtte és utána történtek meg okádás
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
olyan vótmá érzést váltott ki belõlem <#smile>#smile>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Hát, ha egy "junoszty" tv-n nézted akkor biztos az lehetett. 😊
gondolkodj el ezen egy kicsit magus
mielott leszolod mas munkajat
7 even at nem egy lakokocsiban uldogelt kavet kortyolgatva
majdnem a fele eleted
EBBEN latom a lenyeget
eppen ezert nem mukodik az SW
Engem Amelie karaktere annyira idegesített a marha játékaival, ahogy a csóró srácot sz*patta, meg a többi elvont marhasága, hogy sz kééész :-)
Abban igazat adok, hogy a film hangulata elsõ osztályú, de más nekem nem jött be.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jackson buzi? má megint volt egykét jelenet ahol férfiak szemeztek egymással
meg mintha a tv studios jelenetben is egy nõnek öltözött férfi lett volna 😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I love this game!
Ez nem film, ez több annál. Amélie karaktere egyszerûen annyira rokonszenves hogy még a legelvetemült nézõt is magával ragadja. Audrey Tautou annyira illik ehhez a szerephez, a naívsága és tekintete egyszerûen aranyosak 😊)). A kis francia város hangulata szinte közvetlenül átjön a képernyõn keresztül és a zene is annyira illett hozzá. De számomra amit a legjobban átadott az az optimizmusa. Szinte erõt lehel a nézõbe, jobb ez minden gyógyszernél! 2 órán keresztül sikerült minden rossz dolgot elfeljtenem és csak az élet szép oldalát látni, legutóbb az Elizabethtownál éreztem ilyesmit de ott is csak szigóruan az utolsó 10 percben.
10/10 (méltó helyen áll az IMDBn)
I love this game!
Nagyon hangulatos francia film egész jó storyval, szereplõkkel sok akcióval és nagyon jó zenével. 8/10
nice legs. what time to open?
Ha a legkisebb fogalmad lenne arról, hogyan készült a GYU, biztos, hogy jobban megbecsülnéd. HIHETETLEN nagy munka áll mögötte, ami mindenképp tiszteletreméltó, akár tetszik a film, akár nem, és mivel az egészet PJ fogta össze, így semmiképp sem nevezhetõ rossz rendezõnek. A GYU elõtt PJ neve nem mondott sokat a világnak, volt egy-két baromira agyament horrorja, meg a Mennyei Teremtmények, ami ugyan jó, de nem alkotott maradandót a filmvilágban. És ezek után õ mindent megtett, hogy támogatást szerezzen, amit meg is kapott (két stúdiótól is ugyanis egyik sem látott benne akkora jövõt, hogy annyit adjanak, amennyi kellenne) pedig biztos vagyok benne, hogy PJ olyannak tûnt a fejesek szemében, mint egy ambíciózus kissrác, akinek mániája a GYU. Mert így is van. És ezért is sikerült neki. Ez a trilógia hihetetlen pénzt mozgatott meg, de NEM a pénz motiválta az elkészítését! Ez tény! Na és miért? Mert akkor nem ilyen lett volna.
És a film hivatalosan igenis alacsony költségvetésû!
I love this game!