Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja és a zene is jó
I.C.ram
Danny the Dog:

Nagyon jó kis akciófilm! Nem ey nonstop eksön, de szerintem nem is baj. Elképesztõ, hogy ez a Jet Li hogy verekszik. Nagyon jól csinálja ezt a "bevadult állat" szerû verekedést, amit nagyon jól kombinál más harcmûvészettel is. Arról nem is beszélve, hogy Jet Li egész jól játszotta a szerepét, ami azért nem túl gyakori az akció fõhõsöknél. Morgan Freeman is jó, de ugya csak a szokásos 😊. bob Hoskins is jól nyomja a rá szabott köpcös gengszter figurát 😊 A sztori sem volt rossz, bár nem elõször láthatjuk ezt a történetet sem. Vannak benne olyan dolgok, hogy teljesen mást várna az ember, mint ami történik, viszont vannak olyanok is, amiket elõre lehet tudni, sajnos 😞

Elõször megijedtem, hogy a Barátok közt ilyen sokba került? 😊)

Bandew
Na látod arra már én sem emlékszem melyik rész melyik extráján volt. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike
hat itt tudtak

az amcsi filmektol ne varj tortenelmi huseget

lasd Gladiator, Troja, Utolso szamuraj, stb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bucser
Írd le kérlek nekem, hogy hol van az hogy alacsony költségvetésû kérlek mert nem fogok majd 16 órás anyagot átnyálazni mert te azt mondod...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Fogd már fel, hogy nem "számomra" alacsony költségvetésû, hanem hivatalosan annak számít!!!!!!!!!!!!
Ha nem hiszed, hát fogd az extra DVD-ket, mert abban is szó van róla.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
tul lassu volt a bevezeto.. en elaludtam a lenyeg elott
Bucser
NA akkor csak néhány aprócska info a 3 LOTR filmrõl:

12/19/2001 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Budget: $109,000,000
1st weekend Box office: $47,211,490
US Brutto: $313,837,577
Világszerte Brutto: $867,683,093

12/18/2002 The Lord of the Rings: The Two Towers
Budget: $94,000,000
1st weekend:$62,007,528
US Brutto bevét:$341,784,377
Világszerte brutto bevét: $924,291,552

12/17/2003 The Lord of the Rings: The Return of the King
Budget: $94,000,000
1st weekend: $72,629,713
US Brutto bevét: $377,027,325
Világszerte brutto bevét: $1,117,602,779

BArátok közt is ha ezt összeszámolod akkor az összköltség a triológiára:
$297,000,000
Forrás: The Numbers.com
Ez neked hol alacsony költségvetés????

A mátrix trilogía ugyancsak 300 millából készült... akkor az is low budget sorozat???<#idiota>

"Mert hülye azért nem vagyok"<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Igazából nem tudom hol van ez alacsony költségvetésként számontartva de nem tudo nem filléres produkció számomra az ahol 100 milliós nagyságrendû összeget költenek (nem beszélve arról, hogy ezt nem az überdrága LA-ben költötték hanem Új Zélandon.) De akkor csak gratulálni tudok neked ha ez neked alacsony költségveté.. nem terveztetnék veled házat mert akkor lehet arra is azt mondanád, hogy alacsony költségvetés<#hehe>

Bucser
Ja és Doolittle (valójában Dolittle) akcióját ismerem már elég régóta... (engem a csendes óceáni hadszíntér történései nem a film óta vonzanak.... hanem kb 8 éves korom óta ami idestova is 16 éve tart😄)

Bucser
Én ezt nem is kétlem, hogy 2 pilóta szétlõtt 7 gépet. Én azt kétlem, hogy az az 5 gép a seggükben volt mikor felszálltak és mégis lelõtték õket... ÉS azt kétlem, hogy az a 2 pilóta olyan amatõr módon repült volna mint abban a filmben.. (felhúzni Egy Zero elõtt a gépet ami 3-szor jobban emelkedik mint a P40-es és nem lövik le 3 géppel a sarkában??? naneeeee....) A másik amit nem értettem, hogy miért volt a zerok hasa alatt torpedó??? a zerok nem tudtak torpedót vetni!!!

Bandew
Az most lényegtelen, mert épp a költségvetésekrõl van szó. Amúgy valóban nem voltak jók a színészek, bár szvsz inkább színpadias volt a játékuk, mintsem statisztai.

I.C.ram
Tegyük hozzá, hogy az a bazisok szereplõ, úgy játszott mintha statiszták lennének.
Sil3nt
Proof

Huhh..hát szerintem baromi jo filmem nézünk szembe. Anthony Hopkins megint nagyot alakít, de Gwyneth Paltrow is nagyot alakít. A története nagyon hasonlít az Egy csodálatos elme-re illetve a Good Will Hunting-ra, de mégis más. Bár a végére kicsit nagyobb bölcseletet mondtam volna ki, de mégis megfogott a film és élveztem. Persze nem egy vasárnapi üde film 😊 , de mégis jol esett.

---> 8.5/10

Mike
piztos a japan plotak sok szaket fogyasztottak bevetes elott 😊))))

Bandew
Az alacsony költségvetést nem én találtam ki. HIVATALOSAN AZ! Tudom, hogy bazi sok pénz van benne, el is fogadnám, de tényleg annak számít. És igenis sok szereplõ van benne, hisz itt még fõszereplõ sincs, annyira sokan játszanak benne. Itt nem a csatajelenetekrõl beszélek.
És sztem a GYU mindenképp említésre méltó munka. Ha megvan neked a bõvített, akkor csak tudod mirõl beszélek. Az ottani extrák megdöbbentõek. Egy filmet sem dolgoztak ki eddig ennyire részletesen. Ha másért nem is, hát ezért beírta magát a filmtörténelembe.

Ha már ennyire okos vagy: a valóságban tényleg felszállt két amerikai pilóta és szétszopatta a japán gépeket. Mint ahogy Doolittle akciója is valóságos volt.
(Olvass csak utána)

Iori
Ray:

Nagyon szeretem az afro-amerikaiak kultúráját, elfogult vagyok a témával kapcsolatban. Ennek ellenére számomra a film közepe élvezhetetlen volt, de a vége nagyon szép volt. Kár hogy az ilyen filmeket mindig az illetõ halála után kerül vászonra 😞, de nagyon szép dolog az amerikaiaktól hogy így tisztelegnek a régi klasszikusok elõtt, és idõt, energiát fordítanak arra hogy egy ilyen filmet csináljanak hogy az utókor is lássa hogy Ray Charles mit tett a zenéért, közösségért.

7/10

I love this game!

Bucser
Alacsony költségvetés.... MEg mi rengeteg szereplõ??? a nagy részük számítógépes grafika..... Nem vitatom, hogy jó film (meg is van mind a 3 GYU extra dvd-s változat) De nem mondanám róla, hogy alacsony költségvetésû.. azért olyan erényeket ne találjunk már ki PJ-nek meg amiknek nincs alapjuk...

NEm lett rossz tisztességes iparosmunka. DE Nem tett hozzá semmit!!!! ÉS ez így jó. Mert ez "csak egy tisztességes iparosmunka" (nekem személy szerint a Frighteners messze sokkal jobban tetszett mint PJ "nagy filmjei")

Bucser
pffff nekem az sem😄 Amikor a vagány amerikai pilóták hõsöset játszanak és egyedül megszívatnak 7 japánt😄 na persze😄 Meg köztudott hogy a P40-es egy lajhár volt A TZerohoz képest.. és olyan hibákat követnek el repülés közben amit egy Europát angliai csatát megjárt veterán biztos nem követne el. Nem beszélve az ismételt jelenetekrõl (mikor 3 egymás mellett lévõ hajó robban fel) amik szörnyen idegesítettek😊

artschi
Állj, vagy lõ a mamám!
Most sasoltam meg, kiba' nagy 😄
10/10 <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SASboy
sztem ez eléggé offtopik lett

Zathura

Délutáni családi filmnek elmegy, de semmi több. Kisgyerekeknek lehet tetszeni fog. Nálam 4/10

nice legs. what time to open?

Jano
Jaja, bár én sokkal véresebbet vártam. :| Pedig az effektek jók voltak.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bandew
Persze, hogy alacsony költségvetésûek, mégpedig jóval olcsóbbak mint a GYU. De a GYU akkor is alacsony költségvetésû! Ennek szabályai vannak. Ha egy ilyen filmet (ennyi szereplõ, statiszta, díszlet, makett, anim, tervezõk, kivitelezõk) 100 milla alatt készítenek el, az alacsony költségvetésnek számít.
Épp ezért nem maradt elég pénz a marketingre, bár ez felesleges is lett volna, nézve mekkora rajongótábora van Tolkiennek.

Bandew
Te egy igen érdekes interjút láthattál...
PJ olyan helyen is forgatott, ahol gyerekkorában GYU-sat játszott.

Iori
Michael Bay az akció jelenetekben nagyon ott van

I love this game!

Blasta
Nekem a pearl harbor-ban egyedül az a fél óra jön be, míg a támadást mutatják, az sztem igencsak profi lett.
Az elõtte és utána történtek meg okádás

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nxfn
fú, pedig erõteljesen untam magam a film alatt. :{
olyan vótmá érzést váltott ki belõlem <#smile>

Snecie Smicie
én most láttam elõször, és igencsak langyos, mondhatni csak ennyi váltott ki belõlem : <#ticking>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Hát, ha egy "junoszty" tv-n nézted akkor biztos az lehetett. 😊

Rafaelo
nám 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
mi vagy te, amerikai?

Mike
pedig 7 ev melo
gondolkodj el ezen egy kicsit magus
mielott leszolod mas munkajat
7 even at nem egy lakokocsiban uldogelt kavet kortyolgatva
majdnem a fele eleted

Mike
"de NEM a pénz motiválta az elkészítését"

EBBEN latom a lenyeget

eppen ezert nem mukodik az SW

nxfn
deszar volt a pearl harbor tegnap :{{

Dynamic
Az nem "szopatás" volt.Amelie másokon segített de magán nem tudott, mert egy álomvilágban élt és félt, hogy csalódás éri ezért nem ment el odáig sosem, hogy konkrétan megismerkedjen a sráccal.Szerintem.Nekem tetszett.Nem az a ripacskodó harsány vígjáték inkább egy kellemes, vidám mese.
SASboy
Nekem sem tetszett.

Blasta
Fúúú, hát ekkor jön az ízlések és pofonok dolog :-)
Engem Amelie karaktere annyira idegesített a marha játékaival, ahogy a csóró srácot sz*patta, meg a többi elvont marhasága, hogy sz kééész :-)
Abban igazat adok, hogy a film hangulata elsõ osztályú, de más nekem nem jött be.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rafaelo
king kong 8/10

jackson buzi? má megint volt egykét jelenet ahol férfiak szemeztek egymással
meg mintha a tv studios jelenetben is egy nõnek öltözött férfi lett volna 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

magus
na allj, nem azt ketlem, hogy akkora gazsiert kepes e logisztikai feladatok megoldasara, hanem, hogy mit hozott ki egy tutisiker konyvbol. ez a konyv, egy egyertelmuen ertelmezheto szoveg, semmi olyan nincs benne ahova akar egy pici kis egyeni gondolkodast kellett volna bele vinnie, ez egy iparos munka. az effektekhez, s a latvanyhoz semmi koze, marpedig a filmet gyakorlatilag az adta el. meg csak azt se lehet mondani, hogy osszefogott x ezer embert egy csatajelenethez, nem, azt is ugyes szakemberek csinaltak. az, hogy milyen film lett belole nem izgat tul sok embert, ekkora marketinggel ami megelozte, lehetetlen volt, hogy bukjon, ahogy az uj star warsok is egy kalap szarhoz voltak hasonlithatoak, megis minden kissrac star warsos bogrevel rohangalt.

Iori
hülye vagyok nem elvetemült, szóval olyan vki aki mindenben a hibát, a rosszat keresi, de nem ugrik be h most mi ez a szó 😊

I love this game!

Iori
Amélie csodálatos élete

Ez nem film, ez több annál. Amélie karaktere egyszerûen annyira rokonszenves hogy még a legelvetemült nézõt is magával ragadja. Audrey Tautou annyira illik ehhez a szerephez, a naívsága és tekintete egyszerûen aranyosak 😊)). A kis francia város hangulata szinte közvetlenül átjön a képernyõn keresztül és a zene is annyira illett hozzá. De számomra amit a legjobban átadott az az optimizmusa. Szinte erõt lehel a nézõbe, jobb ez minden gyógyszernél! 2 órán keresztül sikerült minden rossz dolgot elfeljtenem és csak az élet szép oldalát látni, legutóbb az Elizabethtownál éreztem ilyesmit de ott is csak szigóruan az utolsó 10 percben.

10/10 (méltó helyen áll az IMDBn)

I love this game!

SASboy
Banlieue 13

Nagyon hangulatos francia film egész jó storyval, szereplõkkel sok akcióval és nagyon jó zenével. 8/10

Bucser
Ja és alacsony költésgvetésû mondjuk a reservoir Dog vagy a kevin Smith elsõ filmje a Shop Stop... mert 1 milla alatt készültek vagymert összesen (írd és mond) 35 000 dolárból készült... még ha 3 film is készült a 200 millából akkor is nagyköltségvetésû filmek...

Bucser
PJ a film elkészítése elõtt nem olvasta a GYU-t... Ahogy azt a DVD-n látható interjúban is említi...

Bandew
Egy kis tévedésben vagy! Nem azért lett olcsó, mert egyszerre forgatták le, hanem azért forgatták le egyszerre, mert nem kaptak akkora támogatást. Azért én megnézném, hogy hogyan csinálsz meg egy ilyen nagyszabású filmet, ilyen "kevés" pénzbõl úgy, hogy ennyire jó adaptáció és ilyen sikeres legyen.

Ha a legkisebb fogalmad lenne arról, hogyan készült a GYU, biztos, hogy jobban megbecsülnéd. HIHETETLEN nagy munka áll mögötte, ami mindenképp tiszteletreméltó, akár tetszik a film, akár nem, és mivel az egészet PJ fogta össze, így semmiképp sem nevezhetõ rossz rendezõnek. A GYU elõtt PJ neve nem mondott sokat a világnak, volt egy-két baromira agyament horrorja, meg a Mennyei Teremtmények, ami ugyan jó, de nem alkotott maradandót a filmvilágban. És ezek után õ mindent megtett, hogy támogatást szerezzen, amit meg is kapott (két stúdiótól is ugyanis egyik sem látott benne akkora jövõt, hogy annyit adjanak, amennyi kellenne) pedig biztos vagyok benne, hogy PJ olyannak tûnt a fejesek szemében, mint egy ambíciózus kissrác, akinek mániája a GYU. Mert így is van. És ezért is sikerült neki. Ez a trilógia hihetetlen pénzt mozgatott meg, de NEM a pénz motiválta az elkészítését! Ez tény! Na és miért? Mert akkor nem ilyen lett volna.
És a film hivatalosan igenis alacsony költségvetésû!

Iori
a tengerentúli bevételek egyes része nem az eredeti forgalmazót, gyártót illeti meg, legalábbis így tudom

I love this game!

zaki
http://www.boxofficemojo.com/

Mike at home
az SW adatai érdekelnének

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]