Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
http://www.boxofficemojo.com/

Mike at home
az SW adatai érdekelnének

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
ezek csak az amcsi bevételek, amiket írtál

Mike at home
eueket az adatokat honnan nézed?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Iori
hihetetlen de igaz 😄

I love this game!

Sephi
Sahara 130 mila ?😄DDDD Az a szar??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
utólag én is rájöttem 😊

Iori
pénzügyileg értettem

I love this game!

Mike at home
igaz, hogy egy ember nem számít és pénzügyileg fix nem volt bukás az SW 1-2-3
sõt ha fizetnék az imdb pro-ért még meg is tudnám nézni a pénzügyi adatokat

Mike at home
szvsz pont azért bukhatott volna mert hatalmas a rajongótábora

az én szememben pl. a SW folytatás hatalmas bukás az õs epizódokhoz képest

Iori
a pénz sok minden, de nem minden minden 😄

I love this game!

Iori
"Minél drágább a film annál kisebb az esély a bukásra. Ebben az árkategóriában már-már 0% körüli."

Ez az a dolog amiben nem értek veled egyet. Abban viszont igen hogy kevés esélye volt a GYUnak a bukásra, mert hatalmas rajnongótábora van világszerte.
De azért a minél nagyobb költségvetést ne állítsuk egyenes arányosságba a sikerrel (mind szakmai vagy box office-i).
Itt van pár film aminek nem volt kevés budgetja de mégis megbukott:
Waterworld (175 milka kv, mozikban 80at hozott vissza)
Nagy Sándor (155, 33 millió a mozikban)
Stealth (138, 31)
FF (137, 32)
Sahara (130, 68)
The 13th Warrior (125, 32)
The Island (120, 35)
Town & Country (90, 6(!))
stb

a sikeres blockbuster filmek zöme szakmai szinten nem tudták elérni azt amit a LOTR, és ezért is tûnik ki mert mind gazdaságilag mind szakmailag sikeres volt a trilógia és ebben PJnek azért nagy része van

I love this game!

I.C.ram
Hát ezért nem teljesen különálló filmek. Gyakorlatilag zsinorban forgatták õket, ugyanazzal a stábbal, stb. Ez rengeteg pénzmegtakarítás.
I.C.ram
bocsi ez nem Iorinak ment
I.C.ram
ÖÖÖööööö....

"They were better than actors. We looked for local Romanian actresses, but there they are all from the theater and act very broadly. For 150 euros a piece the whores would be naked and do as they were told. It was better.” - Uwe Boll (in a interview for Bloodrayne: The Movie talking about why he chose to use prostitutes instead of actual actresses).
Iori
az 3 film, ha külön részekre lebontod akkor 95-96 részeként
bármennyire is összekötöd a három részt, az akkor is három külön film

I love this game!

I.C.ram
Lehet, hogy nem egetrengetõ (RÉSZENKÉNT!), de pont benne van abban a kategóriában, hogy ennyi pénzbõl, aki szart tud összehozni, az már tényleg nagyon tehetségtelen. Minél drágább a film annál kisebb az esély a bukásra. Ebben az árkategóriában már-már 0% körüli, fõleg, ha egy olyan franchiseról van szó, mint a GyUról.
I.C.ram
film=trilógia.
I.C.ram
Mi a frászkarikáról beszélsz? GyU az egyik legdrágább film. 190 millió dolláros költségvetéssel.
Rafaelo
munich 7/10

spoiler
a csaj meggyilkolása naon tetszett 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Bandee1987
Sophie Scholl - Aki szembeszállt Hitlerrel

9/10

Hihetetlen drámai, szinte lírai alkotás egy ellenálló lány a hithû nácik közötti lélektani párbajról. A vége pedig hihetetlenül üt, engem érzékenyen érintett. Julia Jentsch színészi alakítására 10/10 + 1-et adnék.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sephi
Majdkinovi 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
pontosan
ennyi penzbol boven lehet szart csinalni

de hagyjuk ra, Marci ebben eli ki magat, hogy ilyeneket beszologat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Iori
ilyen szempontból megvédem PJt, a 94-95 milliós budget a mai filmvilágban azért nem egy egetrengetõ összeg

I love this game!

I.C.ram
Pontosan errõl beszélek én is. Ennyi pénzbõl nem lehet nemkonzum filmet gyártani! De ezt már annyiszor leírtam.
Mike
igy van, Danny Elfman powa!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
nekem meg futárral jött <#mf1>

nxfn
háhááá csárli ésa csokigyár 800k val jön, torrenten C:

Sephi
Jano?

Ja, de ez a régi...

Sephi
Hol? Itt?

Bucser
Jó nagy kavarodást csiáltam látom😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
hát, egy filmjet nem lattam a gyuruk uran kivul, de ekkora hihetetlen anyagi hatterrel, ilyen szineszekkel (bar nem alakitottak tul nagyot) egy ilyen szoveget egy betanitott majom is filmre tudott volna vinni. senki sem hozott volna ki belole jobbat, csak annyira nem kell isteniteni, ha ez lesz a legjobb filmje, akkor az viszont gaz.

Jano
¦-)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nxfn
<#smile>

Iori
oops, én a JPra értettem 😊

I love this game!

Jano
A Forrest Gump 2-t? <#zavart2> 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
õ rendezte...sõt a 2 is az õ nevéhez fûzõdik

I love this game!

Bucser
Pedig nincs semmi köze hozzá olyannyira hogy még A full creditsben sem szerepel😊 Én is úgy emlékeztem, hogy van köze hozzá😊 de nincs:

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

REALista
Valami köze van mert emlékszem hogy kiírják a nevét az elején és a végén is!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bucser
De a jurassic Park 1-et ugye õ rendezte??<#idiota>

Bucser
Bocsánat hülye vagyok😊 Igaz😊

A Forrest Gump-hoz semmi koze sincs.

Bucser
Karcsi és a Csokigyár (igen ez a magyar címe szerintem)

Könyvben is imádtam és megnézve filmen szerintem méltó utódja a könyvnek😊 Burton nem tud Johnny Deppel mellé nyúlni😊(nekem a Corpse Bride is nagyon tetszett) Danny Elfman zenéi meg fantasztikusak😊 Az Umpa Lumpák sem lehettek volna jobbak és a zenék szövegei kurva jók😊 Várom a következõ Burton filmet vajon mit valósít meg a mester😊

10/10 legalább is nekem😊

Bucser
Spielberg Filmjei közül az elsõ számú kedvencem a Forrest Gump. Aztán valamiért furcsa mód a JP1😊 nem tudom megmondani miért😊 De az tetszett😊 A Ryan helyett inkább 3-szor végignézem Az elitalakulatot Míg a Schindler Listája hlyett valami más náci elnyomásról szóló filmet (pl Az élet csodaszépet).

fifi
pláne az ekkora ökörségek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
nem nagyon erdekel a velemenyed, Marci

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1k a netpiacnal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jól láttam valahol, hogy a Kiss, Kiss, Bang, Bang film már van DVD-n szinkronosan?
Látott valaki valahol a neten ilyen rippet?

I.C.ram
Hogy duráv fogalmazzak, a szart nem nehéz überelni.... :/