1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prince23
    Köszönjük, hogy rágyújtott!

Reitman -no nem az a Reitman- érdekes és a képernyő elé leszögező filmet tudott megalkotni rendezésével. A sztori kimondottan tetszetős, legalábbis én még ilyen "cigerattafilmet" még nem láttam, számomra újdonság volt. Kiváló propaganda ill. ellenpropaganda film is! A karakterek jók, színvonalasak. Történetünk főhöse egyszer sem gyújtott rá, minő meglepetés! Egy olyan karaktert alakít Eckhart, aki egy multicéget próbál védeni, egy loobie. És mellesleg jól alakította szerepét. Mondanom sem kell, h Maria Bello -új frizuja is :D- lemossa a vászonról a szánalmasan gyenge karaktert alakító Katie Holmes-t. A film még Katie Holmes-t is kiparodizálja. Amerikában a budget lévén jól szerepelt, a 7 millás befektetést megtriplázta! Mondjuk a GG-jelölések azért kissé durvák szerintem. Ez egy könnyed komédia. Egyszeri nézésre kötelező darab mindenki számára. de simán hiányozhat dvd gyűjteményünkből:D
    80%

Tegye már fel az a kezét, aki van olyan dilis, hogy nem tudja, a dohányzás öl?