Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normális folytatás BÁR az elsõ 20 perc teljesen Éjszakai õrség
Sok poén volt benne, amikor a rendõrök elkezdenek magyarul dumálni a sok magyar felirat stb...ezek jól esõ érzések 😊
--------> 8/10
spoiler
azt hittem a végén meghal 😞 de azé jóvolt jó képek vannak benne
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
most nem emlekszem a cimere.. de a haloweenest... nah az legalabb ilyen jo!
Magyar címét már el is felejtettem.
Igazából az ízelítõ leírás alapján sokkal többet vártam tõle. Így egy túljátszott gagyi mese maradt, amit megpróbáltak véres, és egykét helyen durvább jelenetekkel keményebbnek beállítani. Számomra csalódás volt a film, mind a mondani valója, mind a történet szempontjából. Új elemekbõl is gyenge volt a felhozatal.
Egyszóval: unolamûzõnek jó, de aki mély tartalomra, rémületre vágyik az nézzen mást.
3/10
anglia királynője a koronás röfi
Igaz hogy megvan dvd-n de most amikor ment a HBO-n nem tudtam megálni hogy bele ne nézzek.
Azon a részen mindig felröhögök, akior Gandalf ordítja, hogy "Bámi jön be azon az ajtón, ti állni fogjátok a sarat!"
É erre berombol az ajtón 5 troll nehézfegyverzetben, Gandalf meg elképedve néz. 😊
TB's Corpse Bride
Aranyos kis love story, könnyed szórakozás. Danny Elfman meg megint odatett a zenéivel. A szinkronok is nagyon jók voltak, egyszóval minden rendben volt.
8/10
I love this game!
Mar vartam a filmet, a bemutatoja nagyon tetszett.
Egy lanyrol szol akit elvisznek otthonrol es geisha lesz belole.
Bar lehet, hogy nem tukrozi a teljes valosagot es sokat es ferditettek a dolgokon, de ettol fuggetlenul nagyon jo film!!!!
8/10
ja amugy romantikus drama
DICK ÉS JANE TRÜKKJEI
Korrekt kis vígjáték, de semmi extra. Nem igazán tudtam beleélni magam ebbe a pénzügyi hajszába, a poénok sem hagytak bennem semmi maradandó élményt. A színészeknek nem volt túl sok dolguk, így hozzák a formájukat. Tipikusan otthon érdemes nézni egy tál popcorn mellett.
4\10
A HALOTT MENYASSZONY
Nekem nagyon bejött, hangulatos kis mese, remek karakterekkel. :-)
Náhol (a holtak földjén) a Grim Fandango fíling nagyon ott volt, ez nekem bejött. Sõt a Monkey ISland 3-ban lévõ halott menyasszony története és hangulata is kísértetiesen hasonlít a film sztorijára. Tom, hogy a film története egy régi orosz népmese, de nem lepõdnék meg rajta ha Burton játszott volna ezekkel a kalandjátékokkal. :-)
Az egészben csak azt sajnáltam, hogy NAGYON rövid volt, így nem igazán volt teljes, de attól még egy nagyon jó kis film. Viszont a hossza miatt hamar elfelejtjük, nem érvényesült eléggé.
7,5\10
ERÕSZAKOS MÚLT
Nos kicsit vonakodva álltam neki, mert nem igazán vártam jót, egy bérelt Cronenberg filmtõl, de végülis a rendezõ hozta a formáját. Sokan kritizálták a film végét. Nekem tetszett, bár én is inkább tragikus végre számítottam, de ezt a véget is jól megoldották. Néhol pár jelenetet kicsit túlzásnak találtam, de ez belefért. A zene a tipikus cronenberges Shore zene, ezt vártam és ezt is kaptam. :-)
Jó volt!
8\10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Huhh hát nagyon vegyes érzelmek. Egyrészrõl néha sírva röhögtem rajta másrészrõl meg kicsi szánalom van bennem. Biztos, hogy az amcsik buknak az ilyen idiot filmre
---> 3 vagy 7/10
Már vagy két éve láttam. csak valakinek a válaszára reagáltam.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
elég nagy gügyeség volt, de legalább értettem
de mint film felejtõs 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nice legs. what time to open?
Remek átverõs film, Nicolas Cage egyik legnagyobb alakítása
Ridley Scott a rendezõ, ennyi elég is.
A kiscsaj mennyire aranyos. A filmben csak 14 éves,
pedig már akkor is 22 éves volt.
A rendezõ bemutatta a kollégéjának a kislányt,
a kollégának leesett az álla amikor megtudta hogy
már 22 éves, ugyanis 15 -nél nem nézett ki többnek.<#wow1>#wow1><#buck>#buck>
a neve egyébként ALison Lohman, micsoda nõ..
Alison Lohman
Nekem megvan DVD-n, ezt nem lehetett kihagyni.
Az extrák is jók, sok minden van a forgatásról benne,
a helyszínekrõl.
a casting -ok. ruhapróbák, interjúk.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
BUDA > miskolc.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tudom, hogy régi, de tök véletlenül kaptam meg...
Sok ilyen átverõs film volt már, ahol mindenféle szélhámosságot láthattunk, meg átveréseket/egyik kedvencem a Lépéselõny/, ilyen tekintetben ez sem lóg ki a sorból...
Viszont Roy képzelt "betegsége", meg a tisztaságmániája néha megnevettetett...Nagyon jó kis pluszt tett az egyébként sem unalmas filmbe. Még egy jó pont azért, mert a szinkronhang Józsa Imre volt, aki sztem tökéletesen adta vissza a gyógyszer nélkül begolyózó Roy-t, meg különben nekem mindig Garrison bácsi jut eszembe róla a SP-ból 😊
A vége felé a csattanó megintcsak jól betalált...
jó volt!
9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyon bejött ez a film. Nicolas Cage rendre jó filmekhez adja a nevét. 8/10
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Hat apam komolyan mondom nekem nagyon teccet. Az osszzes szereplo a helyen van es a vegere megszereted mindet. Maga a film egy kis etterem egy napjat mutatja be de valami eszmeletlen mekkora dolgokat raktak bele.
Erdemes megnezni!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Gáz, RIP.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF