Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
Underworld 2-Evolution

Normális folytatás BÁR az elsõ 20 perc teljesen Éjszakai õrség koppintás, és a sok felesleges párbeszéden kívül jókis pörgõs vámpíros öldöklõs filmet kapunk. Történet Blade szerû és semmi meglepetést nemhoz, de a kivitelezés és az akciójelenetek jók, élvezhetõek. Szereplõgárda ugyanaz, semmi újítás, de nem is kell.
Sok poén volt benne, amikor a rendõrök elkezdenek magyarul dumálni a sok magyar felirat stb...ezek jól esõ érzések 😊

--------> 8/10

Rafaelo
lord of war 8/10

spoiler
azt hittem a végén meghal 😞 de azé jóvolt jó képek vannak benne

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

I.C.ram
Nem tudja valaki, hogy lehet-e kapni az 1988-as Narniát DVD-n? Ha lehet szinkronsoan vagy feliratosan?
zaki
sõt, 1490ft volt

CSOCSO
a regebbi filmjet is lattad??
most nem emlekszem a cimere.. de a haloweenest... nah az legalabb ilyen jo!
vaa
The Cell
Magyar címét már el is felejtettem.
Igazából az ízelítõ leírás alapján sokkal többet vártam tõle. Így egy túljátszott gagyi mese maradt, amit megpróbáltak véres, és egykét helyen durvább jelenetekkel keményebbnek beállítani. Számomra csalódás volt a film, mind a mondani valója, mind a történet szempontjából. Új elemekbõl is gyenge volt a felhozatal.
Egyszóval: unolamûzõnek jó, de aki mély tartalomra, rémületre vágyik az nézzen mást.

3/10

anglia királynője a koronás röfi

A Király visszatér.

Igaz hogy megvan dvd-n de most amikor ment a HBO-n nem tudtam megálni hogy bele ne nézzek.

Azon a részen mindig felröhögök, akior Gandalf ordítja, hogy "Bámi jön be azon az ajtón, ti állni fogjátok a sarat!"

É erre berombol az ajtón 5 troll nehézfegyverzetben, Gandalf meg elképedve néz. 😊
Iori
tetszett a csaj mi? 😄

TB's Corpse Bride

Aranyos kis love story, könnyed szórakozás. Danny Elfman meg megint odatett a zenéivel. A szinkronok is nagyon jók voltak, egyszóval minden rendben volt.
8/10

I love this game!

CSOCSO
Memoirs of a Geisha

Mar vartam a filmet, a bemutatoja nagyon tetszett.
Egy lanyrol szol akit elvisznek otthonrol es geisha lesz belole.

Bar lehet, hogy nem tukrozi a teljes valosagot es sokat es ferditettek a dolgokon, de ettol fuggetlenul nagyon jo film!!!!
8/10

ja amugy romantikus drama
Bandew
Na mostanság megnéztem pár filmet a moziban, ami kimaradt:

DICK ÉS JANE TRÜKKJEI

Korrekt kis vígjáték, de semmi extra. Nem igazán tudtam beleélni magam ebbe a pénzügyi hajszába, a poénok sem hagytak bennem semmi maradandó élményt. A színészeknek nem volt túl sok dolguk, így hozzák a formájukat. Tipikusan otthon érdemes nézni egy tál popcorn mellett.
4\10

A HALOTT MENYASSZONY

Nekem nagyon bejött, hangulatos kis mese, remek karakterekkel. :-)
Náhol (a holtak földjén) a Grim Fandango fíling nagyon ott volt, ez nekem bejött. Sõt a Monkey ISland 3-ban lévõ halott menyasszony története és hangulata is kísértetiesen hasonlít a film sztorijára. Tom, hogy a film története egy régi orosz népmese, de nem lepõdnék meg rajta ha Burton játszott volna ezekkel a kalandjátékokkal. :-)
Az egészben csak azt sajnáltam, hogy NAGYON rövid volt, így nem igazán volt teljes, de attól még egy nagyon jó kis film. Viszont a hossza miatt hamar elfelejtjük, nem érvényesült eléggé.
7,5\10

ERÕSZAKOS MÚLT

Nos kicsit vonakodva álltam neki, mert nem igazán vártam jót, egy bérelt Cronenberg filmtõl, de végülis a rendezõ hozta a formáját. Sokan kritizálták a film végét. Nekem tetszett, bár én is inkább tragikus végre számítottam, de ezt a véget is jól megoldották. Néhol pár jelenetet kicsit túlzásnak találtam, de ez belefért. A zene a tipikus cronenberges Shore zene, ezt vártam és ezt is kaptam. :-)
Jó volt!
8\10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Szerintem kurva jo 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
en az elejetol a vegeig szanalmat ereztem..
1/10
Sil3nt
Napoleon Dynamite

Huhh hát nagyon vegyes érzelmek. Egyrészrõl néha sírva röhögtem rajta másrészrõl meg kicsi szánalom van bennem. Biztos, hogy az amcsik buknak az ilyen idiot filmre , de egy-két hatalmas poénon kívül egy unott film. Nemtudom miért de mégis valahol jonak tartom a filmet, mert ilyen még nemvolt, de valahol meg lenézem az ilyet. Egyenlõre konkrétan nemtudom eldönteni, hogy jó-e vagy rossz-e. Annyi biztos, hogy a fõszereplõ csákó hihhetetlen nagy arc.

---> 3 vagy 7/10

LittleL
Nem most, DDD
Már vagy két éve láttam. csak valakinek a válaszára reagáltam.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mike
Shpiwrecked

elég nagy gügyeség volt, de legalább értettem
de mint film felejtõs 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SASboy
tudsz olyat ahol seedelik is rendesen?

nice legs. what time to open?

Sephi
Ti csak most lattatok? Vaze 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat el tudom kepzelni.

desigo
ez milyen film lesz?<#nevetes1>

Tibor vagyok, de hódítani akarok
Blasta
Ez így egész helytálló, sztem is eccer marhajó a csávó, eccer meg loál :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
Sztem Scottnak vagy nagyon jó vagy nagyon rossz filmjei vannak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jano
Ez a beszteszt megoldás. ;O)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
vagy... 2 rongyért láttam asszem a teszkóban akciósan dvd-n

desigo
nekem is tetszett😊
Jano
? Akkor torrent.

SASboy
én nem láttám még, de nagyon sokán írták, hogy ilyen jó meg olyan jó, de van akinek meg nem jött be. Nagyon kíváncsi lennék én is rá, csak nemtom honnan szedjem le ,mert dc-rõl nem akarom.

LittleL
Trükkös fiúk. 10/10

Remek átverõs film, Nicolas Cage egyik legnagyobb alakítása
Ridley Scott a rendezõ, ennyi elég is.

A kiscsaj mennyire aranyos. A filmben csak 14 éves,
pedig már akkor is 22 éves volt.
A rendezõ bemutatta a kollégéjának a kislányt,
a kollégának leesett az álla amikor megtudta hogy
már 22 éves, ugyanis 15 -nél nem nézett ki többnek.<#wow1><#buck>
a neve egyébként ALison Lohman, micsoda nõ..
Alison Lohman

Nekem megvan DVD-n, ezt nem lehetett kihagyni.
Az extrák is jók, sok minden van a forgatásról benne,
a helyszínekrõl.
a casting -ok. ruhapróbák, interjúk.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

nemzet aranya nekem bejott nagyon

BUDA > miskolc.

Jo volt a Nemzet aranya.

Sephi
Jah es ifjusagi muvi volt szal nem tudom mire szamitotta'.

Sephi
Aze' annyira gaz nem vala. Jah es jon a folytatas 😄

REALista
Ja ha nem nézzük a Nemzet Aranyát ami egy bûnrossz film!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fifi
Trükkös fiúk
Tudom, hogy régi, de tök véletlenül kaptam meg...
Sok ilyen átverõs film volt már, ahol mindenféle szélhámosságot láthattunk, meg átveréseket/egyik kedvencem a Lépéselõny/, ilyen tekintetben ez sem lóg ki a sorból...
Viszont Roy képzelt "betegsége", meg a tisztaságmániája néha megnevettetett...Nagyon jó kis pluszt tett az egyébként sem unalmas filmbe. Még egy jó pont azért, mert a szinkronhang Józsa Imre volt, aki sztem tökéletesen adta vissza a gyógyszer nélkül begolyózó Roy-t, meg különben nekem mindig Garrison bácsi jut eszembe róla a SP-ból 😊
A vége felé a csattanó megintcsak jól betalált...
jó volt!
9/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Ugyvan.

- Lord of War -
Nagyon bejött ez a film. Nicolas Cage rendre jó filmekhez adja a nevét. 8/10

Blasta
Ez számomra hihetetlen, lévén egy középszerû, "12egytucat" hulladék...

En is elkezdtem de nem volt idom megnezni, mert aludni is kell 😊 De mar megszereztem ugyhogy este megnezem.

vortel
én is néztem, de nem az elejétõl, és még nem láttam korábban, majd biztos megnézem egyszer eendesen! amúgy a crash nagyon jó film! Én most a légcsavart néztem, kicsi tmegkésve! nekem nagyon bejött!! a krititkák amiket olvastam róla pedig kicsit lehúzták, meg összehasonlították a 2 filmmel, pedig totál más a 2! annyi hasonlat van benne, h mind2 fõszereplõ a lányát keresi, de ennyi erõvel minden film amiben zsaruk drogbárót üldöznek is összehasonlítható... szal egy szó mint száz a felejtés is jó volt, csak kár hogy az idegeneket vonták bele, nem pedig valami szupertitkos kormány dolgot! akkro eltt ovlna igazán zsír! a légcsavarnak a sztorija épp emiatt jött be jobban!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

I.C.ram
Mos lesz vége mindjárt a Magnólia c. filmnek a TV2n. Nem rossz film. Olyasmi mint a Crash, tehát egyszerre többszálon fut párhuzamosan az emberek története. Érdekesen van megcsinálva, és hihetetlen színészi gárdát hoztak össze.
Sephi
Waiting... -

Hat apam komolyan mondom nekem nagyon teccet. Az osszzes szereplo a helyen van es a vegere megszereted mindet. Maga a film egy kis etterem egy napjat mutatja be de valami eszmeletlen mekkora dolgokat raktak bele.

Erdemes megnezni!

Snecie Smicie
mihelyt megnézem, kiderül_._

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

nxfn
elég szomorú :c

SASboy
nagyon sokan a tavalyi év legjobb horrorának tartják.

Iori
RIP

Nice guy Eddie

I love this game!

zaki
nem is tudtam, hogy az öccse volt <#wow2>

nyugodjon békében

Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb horrorja. (Talán csak a Shutter tudta felülmúlni)
Blasta
Õ Sean Penn öccse vót??? Nem is tudtam (igaz még a nevét se ismertem)

Gáz, RIP.

Jano
Meghalt Chris Penn (Reservoir Dogs, Mulholland Falls), Sean Penn öccse. 43 éves volt, egyelõre nem tisztázottak az okok. (imdb)

Bucser
Az egyetlen mozifilm amin hangosdan horkoltam a moziban és haverom a felébresztett😄 Egyszerûen nem fogott meg😄 Azóta már láttam de ez úgy megmaradt bennem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Én azért nem röhögtem könnyesre magam egyik részen sem. Nekem a kisember sztorikból Torrente sokkal jobban bejön, bár igaz, az kicsit más kategória. De abban sokkal ütõsebbek az ilyen szélhámos poénok 😊