[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Felon
---------------------
7/10
Ez is egy erős 7es film. Bár ez már nem az a kimondott esti izgulós összebújós szórakozás a barátnővel, inkább egyedül ajánlott megnézni, nyugiban, hiszen börtönfilmről lévén szó, nem nagyon finomkodik.
Val Kilmer-t az utóbbi időben egyre érdekesebb és jobb karakterek szerepében látom, és nincs is rá panasz ebben a filmben sem, ahol egy régóta bebörtönzött, véreskezű gyilkost alakít, aki ezidáig ellenállt a börtönélettel járó megalázásoknak, és ezáltal nagy RESTEKPA övezi.
A főszereplő Steven Dorff is jól hozza a szerepét, de az igazat megvallva még jópár keménylegény akadt volna hálivúdban, aki ugyan erre (vagy akár jobb) teljesítményre képes lett volna, de nem panaszkodom, én jól szórakoztam.
A filmet elég hamar kvázi "elszörnyedve" néztem, miszerint egy szerencsétlen -és javarészt nem rajtunk múló- helyzetben történt még szerencsétlenebb reakciónkkal milyen lavinát indíthatunk el, mennyire tönkre vághatjuk eddig végtelenül nyugalmasnak és tökéletesnek ítélt életünket. Ráadásul ezt a kilátástalanságot tovább übereli a film a közepe felé, amikor is már tényleg maximálisan kételkedhetünk a happy endben. :)