[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Speed Racer
--------------------------
1/10
Számomra 100%-osan beigazolódott az a tézis, miszerint a Wacsovszki testvérpár véletlenül került fel a csúcsra, ez a véletlen pedig a Matrix 1 volt. A Matrix zavaros, klisés folytatásaival megingott az első rész utáni bizalom, a TOTÁL TURBÓ pedig végleg igazolta, hogy egy totálisan középszerű rendezőpárossal van dolgunk, akik ellőtték a puskaporukat. Igazság szerint a Warnernél is tele lehetnek idiótákkal, hogy erre a forgatókönyvre rábólintottak, de az ő pénzük, ők tudják. A film ugyebár a testvérpár gyermekkori kedvenc, hasonló című anime-sorozatának a filmváltozata. Ezzel még semmi baj nincs, dehogy a rendezők mit láthattak benne felnőtt fejjel, azt nem tudom. Pontosabban sejtem: egyszerű kliséket (amikkel a matrix folytatásai tele vannak). Gondolom azt hitték,hogy ezzel a cukormázas valósággal, a rendezőpáros nevével és a "tizenkettőegytucat" versenyzős filmmel visszajön a budget, és ők legalább játszadozhattak egyet "apuci" pénzén, megvalósíthatták gyermekkori álmukat.
Nem jött be, a film óriásit hasalt. Rém egyszerű és kiszámítható sztori, számomra visszataszító agyonszaturált világ, és a tény, hogy ezt a filmet nem szabad felnőtt elé tenni, mert a karakterei, a történet maximum egy 6 éves kissrácot kötne le vasárnap délelőtt (és persze Prince23-at). 1 pontot adtam neki a versenyek alatt egész sokszor használt távoli helikopter/akciókamera beállításokért, azok nagyon hangulatosak számomra, tényleg olyan érzést kölcsönöz, mintha valóságot néznénk. De ennyi, és nem több, Prince23-on kívül nem ajánlom senkinek, agyzsugorító egy film (neki ugye nem kell aggódnia).
Prince fiam: a kedvesem unszolására (megesett a szíve a kis szánni való kommentjeiden :DDDD) és a többi topiklakó reakciói miatt én mostantól (határozatlan időre) békén hagylak :D Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy egy olyan közösség elé tárd az irományaidat, akik szemében nulla vagy, hát csak csináld tovább buzgón, ha neked ettől áll fel... Have fun!