Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rengeteg felkérést kapok, de nem nevezek meg senkit sem.
😄DDDD
BUDA > miskolc.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szvsz ennyit megér a sorozat
és meg fogom venni, mert megtehetem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha vkinek tetszett, ennyit megérdemelne ez a sorozat, hogy pénzt adjunk érte
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szép környezet, de a karakterek vmi hihetetlenül ocsmányak
biztos nagyon szürrealisztikus meg mûvészi, de számomra nagyjából ennyi: <#vomit>#vomit>
A történet sem kötött le túlságosan, ezzel együtt lehet, hogy másoknak nagyon tetszene
3/10
ha vkit érdekel 2k-ért elvihetõ (2 lemezes)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A többi dologban igazad lehet, tán én nem figyeltem eléggé.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Szia! Ivy vagyok!"
😄DD
spoiler!!!!!!
Abban egyetértek ,hogy a macho viselkedése eléggé baromság volt, bár ha belegondolsz lehet azért akarta megölni, õket, hogy mindenképpen övé legyen az ellenméreg, ha találnak egyet.
Csóka, aki a kazánba ment. Neki is elmondták, hogy egy tû ingyen van, de a másikért meg kell fizetnie, és csak az ördög segíthet neki. Tehát az elsõ tûnél nem is indult be a boobytrap, de mikor letépte a másodikat beindult. Itt jön képbe az ördög, aki fel volt festve a falra, az elzáró csapot mutatva, amivel elzárhatta volna, ha hajlandó feláldozni a karját, és tûzbedúgja az életéért.
Doki megígérte igen, csak hogy már a film végénél is totál fehér volt az arca a vér veszteségtõl. Valószínû, hogy elvérzett út közben.
Na most ennyire volt erõm válaszólni, majd késõbb lehet nekifutok megint.
Vagy esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahol megtalálható amikor táncol?😄DDD
Azon be lehet halni. Elõre is thx
nice legs. what time to open?
Nalad az a baj draga Blastam hogy tulsagosan sokat gondolkodol egy filmben es nem akarod aterezni. Sokan nem figyelik ennyire ezeket a dolgokat vagy nem ugy latjak mint te es nekik sokkalta elvezetesebb. Attol meg hogy nem mindeki figyeli meg ezeket a dolgokat nem jelenti hogy a masik fajta az hulyebb lenne.
Magyarul messze nem ertek veled egyet mivel engem totalisan lesokkolt az egesz film.
[/gonosz on]
Ha mar ennyire ertel hozza miert nem mesz el filmeket csinalni? Hihetettlen mibe nem kotol bele.
[/gonosz off]
SPOILERZ
1. Kíváncsi lennék Rád, hogy mennyire lennél képes gondolkodni abban a tudatban, hogy ha valamit elkúrsz, akkor meghalsz, illetve, hogy 2 óra múlva mindenképp kifingasz.
2. Kigyúrtállat egy elmebeteg volt, egy pszichopata, simán belefér. Legalább volt még 1 tökös figura Jigsaw mellett a filben. 😊
3-4. Jigsaw minden embert próbára tesz, amit vagy kiáll, és életben marad, vagy meghal. Ebbe szerintem teljesen belepasszol a kályha, és a páncélajtónál is kiírta, hogy nem ajánlatos benézni.
5. Mi lett volna ha Anakin vágja le Obi Vant? 😊 Ilyen kérdéseket nemár. :|
6. Miért találtak volna meg bárkit is? Teljesen nyittottan volt lezárva (<#idiota>#idiota>) a film, sejtetve azt, hogy mindenki meghalt.
De esetleg onnan is megközelíthetjük, hogy a pár szerencsétlen erõteljesen ESZKÖZ szerepett játszott a fõ célpont, Mason rendõrbácsi kiszívatásához.
Mind1, csak egy sablonos NekedbejöttNekemnem. -.-
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Marha jó volt, beültem a moziba, elkezdõik a film, látom a szenvedõ faszit és a TV-t. Máris hallom magamban Jigsaw hangját, ahogy megszólal: Helló Májkül!
(csak ez a név ugrott be hirtelen)
Erre bekapcsol a TV és megszólal Jigsaw: Helló Májkül...
Médium vagyok!!!!!!!! :-)))))))
Most jött le, tán ma este meg is nézem.
(azaz tán mégse, látom még csak angol felirat van hozzá :-()
Csak úgy érzem, elég sok HA-t vonultat fel a film ahhoz, hogy sok sebbõl vérzõ, béna folytatásnak tituláljam. Nekem ugyan olyan béna folytatás mint a többi mostanság.
remélem te is ézed, hogy ez a sok HA mi lett volna HA kicsit túl sok. Mindne filmhez lehet így állni, de lehet úgy hogy nem jutnak az ember eszébe ilyenek, hogyHA jigsaw nõ lett volna 😊 sttb....
Annyi az egész hogy nem értek veled egyet, hogy ugymond szar, pocsék folytatás...amilyen folytatások mostanában voltak ez kiemelkedõen jó alkotás.
"kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka..."
Vagy nem dobja ki, mert nem bízik senkiben. Vagy a másik csajnak dobja ki, akit pl ismert. Ez lett volna logikus, ha már tényleg ennyire ismerte azt a faszit...
"szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed."
Hát ez nem HA, hanem egyenesen butaság. Adam hulláját is átcipelte oda, csak hogy ott legyen, mi? Vagy az csak egy bábu, a hatás kedvéért? :-))))
Szal ez már nagyon vékony lábakon áll, remélem Te is érzed. :-)
Nem tehetek róla, ezek a dolgok akaratlanul elkezdtek zavarni a film közben, míg az elsõ részben nem -vagy alig- akadt ilyen dolog.
dehát akkor is beledobta...ha a csávó ment volna a kulcsért akkor gondolom kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka...
ilyen alapon minden filmbe belelehetne kötni ezzel a HA-val.nem azt mondom hogy nemvoltak hibái a filmnek de élvezhetõ és jó második rész ez.
azmeg hogy abba a szobába ami az elsõ részben van miért nincsenek ott? szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed.