Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
Alone in the darkot láttam sajnos 😞 😄D
már értem...

nice legs. what time to open?

Sárkány tetszett a legjobban!
Film, vagy netán valóság?!
Sephi
Eskuszom ha ennek az embernek egy filmje sem lesz a legroszabb Top100-ban akkor megtapsolom! (nem a regi filmekrol vala szo hanem az utobbi 4-5rol)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
EZ KESZ 😄DDDDDDDDDDD

LOOL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nezd meg a House Of The Dead es az Alone in The Dark c. filmeket. Aztan meg ha meg nem sirtad/rohogted (utobbi a szanalomtol) halalra magad akkor esetleg a ugyenilyen csodalatos Bloodrayne c. filmet 😄

SASboy
errõl az Uew Boll-ról mit kell tudni? nagyon szar rendezõ?😄

Sephi
Hagya' ma' en foldon fetregtem a rohogesto' 😄

Látnám,ha beengednél, hogy megnézzem!
I.C.ram
Nem értem mit lehet élvezni a CsM-on. Szerintem nagyon bárgyú, és nem nagyon tudok nevetni rajta. Ellenben Vipera mûvészi kifejezõkészsége, hogy minden mondatot cifrán tud elõadni, sokkal jobb 😊
Filmes pályafutásom során elõször várok nagy bevételt, hogy megtérüljön a filmbe fektetett pénz.
Rengeteg felkérést kapok, de nem nevezek meg senkit sem.

😄DDDD

BUDA > miskolc.

Sephi
Uwe Boll Interju

#97 😄DDDDDDDD

Sephi
Engem pl naon meghatott. Eszmeletlen a vilaga es maga a story. Bennem mely nyomott hagyott az a rajzfilm.

Sephi
Ez a duma 😄

desigo
mert megtehetem
ez jó😊))
schrank
nxfn
valóban :o

Mike
10-15k lesz max, de akkor vmi flancos dobozban

szvsz ennyit megér a sorozat

és meg fogom venni, mert megtehetem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

schrank
mivel hogy 26 rész az amit nálunk bemutattak és kb 1 órásak az epizódok minimum 8 korongra fogják nyomni amiért kezdetben egy 20-ast biztos elkérnek na de majd a dvd-rip <#ravasz1> ájvi akarom mondani etel <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
tele van vele a DC 26 rész duna TV rip <#papakacsint>

Mike at home
tavasszal jelenik meg DVD-n
ha vkinek tetszett, ennyit megérdemelne ez a sorozat, hogy pénzt adjunk érte

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Belleville Randevú

szép környezet, de a karakterek vmi hihetetlenül ocsmányak
biztos nagyon szürrealisztikus meg mûvészi, de számomra nagyjából ennyi: <#vomit>
A történet sem kötött le túlságosan, ezzel együtt lehet, hogy másoknak nagyon tetszene

3/10

ha vkit érdekel 2k-ért elvihetõ (2 lemezes)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Blasta
Akár még lehet is, de Jigsaw-nak ez nem stílusa. Ha megcsináltad a beteg kérését, akkor elvileg szabadság a jutalom, legalábbis a SAW 1-ben így ment a dolog.

A többi dologban igazad lehet, tán én nem figyeltem eléggé.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nekem megvan de ... nincs felirat😄
Szerinted... Megneztem a Vipera osszes szezonjat es a Csengetett Mylordot is. A Mylord sokkal jobb.

Sephi
Hat en tobet rohogtem a CM-on mint a FV-eran de teny hogy mindketto utot.

Sephi
Jaj honnan!??!? Az nekem is kell nagyooon!! Isteni egy sorozat volt!

"Szia! Ivy vagyok!"

😄DD

I.C.ram
Azt honnan tudod, hogy az ajtó méget nem csak egy újabb szemét csapda van?
I.C.ram
Nem olvastam végig de rögtön van egy két dolog, amit félrenéztél.

spoiler!!!!!!

Abban egyetértek ,hogy a macho viselkedése eléggé baromság volt, bár ha belegondolsz lehet azért akarta megölni, õket, hogy mindenképpen övé legyen az ellenméreg, ha találnak egyet.

Csóka, aki a kazánba ment. Neki is elmondták, hogy egy tû ingyen van, de a másikért meg kell fizetnie, és csak az ördög segíthet neki. Tehát az elsõ tûnél nem is indult be a boobytrap, de mikor letépte a másodikat beindult. Itt jön képbe az ördög, aki fel volt festve a falra, az elzáró csapot mutatva, amivel elzárhatta volna, ha hajlandó feláldozni a karját, és tûzbedúgja az életéért.

Doki megígérte igen, csak hogy már a film végénél is totál fehér volt az arca a vér veszteségtõl. Valószínû, hogy elvérzett út közben.

Na most ennyire volt erõm válaszólni, majd késõbb lehet nekifutok megint.
I.C.ram
Fekete Vipera sorozat sokkal ütõsebb.
schrank
én most szedtem le a csengetett milordokat megnéztem az elsõ részt és szétröhögtem az agyamat már majdnem húsz éves sorozat de még mindíg eredeti poénok és karakterek vannak benne és majdnem egy órás egy rész <#eljen><#papakacsint>

Sephi
En vaze felulve neztem es ugy vert a szivem aszitem jaaaj!

Blasta
Filmeket meg nem megyek el csinálni, mert nem értek hozzá, csupán kicsivel esetleg rétegesebb az ízlésvilágom. Ettõl még nem kell filmet csinálni, de ha valami nem jön be (márpedig nem azért mert én csakazértis bele a akarok kötni, a SAW 1-et szerettem), akkor az nem jön be.

Blasta
A gond ott van, hogy míg a SAW 1-en nem kelett semmin gondolkodnom, nem baszkurálta az agyamat a sok idióta kérdés, addig ezen a filmen már a felétõl kényelemtlenül éreztem magam. Ez van, nekem nem jött be.

SASboy
thx

Dr. Evil

SASboy
Nem tudja valaki, hogy az Austin Powers-bõl Dr. Genyának mi az igazi neve?
Vagy esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahol megtalálható amikor táncol?😄DDD
Azon be lehet halni. Elõre is thx

Sephi
Elso meglatasbol is jelzem messze al tolem hogy akarmivel megsertselek tudod jol es nem rosz indulatbol irom ezeket hanem velemenyemet nyilvanitom!

Nalad az a baj draga Blastam hogy tulsagosan sokat gondolkodol egy filmben es nem akarod aterezni. Sokan nem figyelik ennyire ezeket a dolgokat vagy nem ugy latjak mint te es nekik sokkalta elvezetesebb. Attol meg hogy nem mindeki figyeli meg ezeket a dolgokat nem jelenti hogy a masik fajta az hulyebb lenne.

Magyarul messze nem ertek veled egyet mivel engem totalisan lesokkolt az egesz film.

[/gonosz on]

Ha mar ennyire ertel hozza miert nem mesz el filmeket csinalni? Hihetettlen mibe nem kotol bele.

[/gonosz off]

Szerintem is szar 😊

Jano
Természetesen semmiféle meggyõzniazellenkezõjérõl szándék nincs bennem, de azé reagálnék.

SPOILERZ

1. Kíváncsi lennék Rád, hogy mennyire lennél képes gondolkodni abban a tudatban, hogy ha valamit elkúrsz, akkor meghalsz, illetve, hogy 2 óra múlva mindenképp kifingasz.
2. Kigyúrtállat egy elmebeteg volt, egy pszichopata, simán belefér. Legalább volt még 1 tökös figura Jigsaw mellett a filben. 😊
3-4. Jigsaw minden embert próbára tesz, amit vagy kiáll, és életben marad, vagy meghal. Ebbe szerintem teljesen belepasszol a kályha, és a páncélajtónál is kiírta, hogy nem ajánlatos benézni.
5. Mi lett volna ha Anakin vágja le Obi Vant? 😊 Ilyen kérdéseket nemár. :|
6. Miért találtak volna meg bárkit is? Teljesen nyittottan volt lezárva (<#idiota>) a film, sejtetve azt, hogy mindenki meghalt.

De esetleg onnan is megközelíthetjük, hogy a pár szerencsétlen erõteljesen ESZKÖZ szerepett játszott a fõ célpont, Mason rendõrbácsi kiszívatásához.

Mind1, csak egy sablonos NekedbejöttNekemnem. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Ja, valamit elfelejtettem :-))))

Marha jó volt, beültem a moziba, elkezdõik a film, látom a szenvedõ faszit és a TV-t. Máris hallom magamban Jigsaw hangját, ahogy megszólal: Helló Májkül!
(csak ez a név ugrott be hirtelen)

Erre bekapcsol a TV és megszólal Jigsaw: Helló Májkül...

Médium vagyok!!!!!!!! :-)))))))

Blasta
Oda is írtam a kritikám végére, mennyire várom :-)

Sil3nt
rendben...
akkor biztos kiváncsian várod a 3. részt 😄

Blasta
A LORD of WAR-t látta már vki?
Most jött le, tán ma este meg is nézem.

(azaz tán mégse, látom még csak angol felirat van hozzá :-()

Blasta
Szabad velem nem egyet érteni, ez mindenkinek alanyi joga, továbbá az én véleményem nem szent és sérthetetlen ;-)))

Csak úgy érzem, elég sok HA-t vonultat fel a film ahhoz, hogy sok sebbõl vérzõ, béna folytatásnak tituláljam. Nekem ugyan olyan béna folytatás mint a többi mostanság.

nxfn
pedig ottvolt, enyhén mumifikálódva :o
tekk

Sil3nt
nem emléxem hogy ott lett volna Adam hullája...
remélem te is ézed, hogy ez a sok HA mi lett volna HA kicsit túl sok. Mindne filmhez lehet így állni, de lehet úgy hogy nem jutnak az ember eszébe ilyenek, hogyHA jigsaw nõ lett volna 😊 sttb....
Annyi az egész hogy nem értek veled egyet, hogy ugymond szar, pocsék folytatás...amilyen folytatások mostanában voltak ez kiemelkedõen jó alkotás.

Blasta
SPOILER!!!!!!!!!

"kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka..."

Vagy nem dobja ki, mert nem bízik senkiben. Vagy a másik csajnak dobja ki, akit pl ismert. Ez lett volna logikus, ha már tényleg ennyire ismerte azt a faszit...

"szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed."

Hát ez nem HA, hanem egyenesen butaság. Adam hulláját is átcipelte oda, csak hogy ott legyen, mi? Vagy az csak egy bábu, a hatás kedvéért? :-))))

Szal ez már nagyon vékony lábakon áll, remélem Te is érzed. :-)

Nem tehetek róla, ezek a dolgok akaratlanul elkezdtek zavarni a film közben, míg az elsõ részben nem -vagy alig- akadt ilyen dolog.

Sil3nt
Spolier:
dehát akkor is beledobta...ha a csávó ment volna a kulcsért akkor gondolom kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka...
ilyen alapon minden filmbe belelehetne kötni ezzel a HA-val.nem azt mondom hogy nemvoltak hibái a filmnek de élvezhetõ és jó második rész ez.
azmeg hogy abba a szobába ami az elsõ részben van miért nincsenek ott? szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed.

Blasta
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakhogy Amanda és Jigsaw azt NEM TUDHATTA ELÕRE, hogy a kigyúrt állat õt fogja bedobni a tûk közé és nem maga mászik be, plusz elbénázza az ajtónyitást...
Tehát ott van az a HA!