Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Igen, ezt tudtam én is, kiváncsi voltam mennyire tudták beleépíteni a sztoriba. Hát ennyire...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nxfn
mivel amanda jigsaw-val volt, így direkt húzta az idõt a tûsnél, tehát nincs ha :@

PetruZ
Csak az utolsó bekezdésre (a filmet még nem láttam, nem mellette / nem ellene írom): hozott anyagból kellett dolgozniuk, ezt nem az eredeti páros írta. Egy év alatt hozták össze a folytatást, nem volt idejük saját történetet írni, és egy USA-ban ismertebb szerzõt/forgatókönyvírót kerestek meg, akinek ez a munkája már évek óta ott rohadt vhol vmi polcon. Csak annyira módosították, hogy beleférjen a Jigsaw-sztoriba, aztán már küldték is a kamerák elé.
Blasta
Ühh, ez hosszú lett, sorry érte. :-)

Blasta
SAW 2
--------------
5/10 MAXIMUM!!!!!

A TOVÁBBIAKAT CSAK AZ OLVASSA, AKI MÁR LÁTTA A FÛRÉSZ 2-T!!!!!
SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER !!!!!!!

Csalódás. Méghozzá nagy. Nem értem azokat, akiknek tetszett, nem gondolkodtok logikusan???
Megpróbálom sorbaszedni a film sebeit, amikbõl sajnos rengeteg van:

-Tipikus amcsi marhaság, hogy ha bezársz X embert egy "börtönbe" azok elõbb-utóbb egymást kezdik üldözni és kinyírni, saját menekülésük reményében, pedig erre nincsenek is kényszerítve. Ezt nem kajolom be, ráadásul itt semmi értelme nem volt annak, hogy Mr. Kigyúrtállat nekiállt üldözni a tarkókra festett számokért a többieket. Miért is esett egymásnak a feka gyerek és a kigyúrtállat????
Ráadásul mint azt látni lehetett, ezek inkább egymással ordibálnak és ismerkednek, minthogy pl. leülnének kideríteni mi a közös bennük, miért kerültek ide.
VAGY! Szépen, módszeresen, nagyon óvatosan (tudva, hogy kész csapda az egész) kikutatni a házat, ajtóról-ajtóra, megkeresni az ellenszereket.

-A film végén, mikor Mr. Kigyúrtállat INKÁBB levágta a saját tarkójáról a bõrt, hogy aztán megölhesse a másik két szereplõt, minthogy normálisan, békésen kijussanak együtt, nahát az egy übermarhaság volt!!!! Ráadásul erre mégcsak kényszerítve sem volt!!!!!!!

-Ugyebár ELVILEG Jigsaw nem azért zárja be az embereket, hogy megölje õket, inkább azért, hogy rávegye õket az életben maradásra, az életük tiszteletére. Ennek ellenére mit láttunk most? Az elején az az öltönyös faszi egybõl golyót kap a fejébe. MIÉRT??????? Ennek mi értelme volt? Csakis annyi, hogy a nézõk nagyon elkezdjenek rettegni a többi ajtótól, értelme semmi, ugyanis az csupán egy szimpla gyilkosság volt.

-Ugyan ez a helyzet a kopasz faszival. Beküldi a kazánba a fecskendõkért, amibõl nincs kiút és a fecskendõket sem tudja kihozni. Értelme mennyi? Öljük meg azt a mellékszereplõt is... Mivan ha elég és nem tudják a tarkóján megnézni a számot???

-A fecskendõkkel telirakott szobában, ahol a 3 percrõl visszaszámláló ajtó volt: mivan, ha Mr. Kigyúrtállat nem ejti le a kulcsot és idejében kinyitják az ajtót????? Értelmetlen rész, csak idõhúzásra jó.
Ha kiszabadultak volna, akkor mivan? Nincs film? Hiszen nem tettek volna semmi extrát, kiszabadulnak és mehetnek a rendõrségre. Jigsaw terve nem ért volna semmit...

-Aztán a vége: idiótaság, hogy az a helység ahol az elsõ részbe voltak zárva a játékosok, még mindig ugyan úgy áll. Hiszen a doki levágta a lábát, kiszökött és megígérte Adamnek, hogy visszajön érte. Ehhez képest Adam szépen ott rohatt már egy jó ideje... Miért??? Nem beszélve arról, hogy Danny Glover alakította ex-zsaru is ebben a házban járt, ott halt meg, nem messze attól a szobától. Õt sem találták még meg????

Szóval a gond az, hogy ezek a dolgok már kb. a film felétõl elkezdtek zavarni, hiszen ott motoszkált az agyamban a megoldás, idegesített a szereplõk értelmetlen lemészárlása, nem volt benne semmi ráció, pont Jigsaw ELVEI ellen szóltak, hiszen nem tanított semmit velük, és marhasok "HA" került a képbe. Ez akaratlanul is elvette a kedvem a filmtõl.

A film vége tetszett, az ötlet jó volt, de az egész végkifejletig annyi "mivan ha mégsem ez történik" került a képbe, hogy szinte már-már lehetetlenségnek tûnt ez a végkifejlet.

Így kell egy jó filmet szar folytatással elszúrni. És ez nem a költségvetésen múlt, nem a színészeken, egyszerûen a lehetõ leggyorsabban szerettek volna a producerek újabb milliókat lehúzni 2005 egyik legsikeresebb, alacsonyköltségvetésõ thrillerjérõl. A folytatást abszolute nem várom, hisz mit fogunk látni? Újabb ultra véres, minél ötletesebbnek induló de mégis rengeteg buktatóval teleszórt közönségfilmet. Kár érte.

PetruZ
A Pac-Man? imdb 😊 Bár most nézem, ez animáció lesz, szóval Bolltól nem kell tartani. Bár ki tudja, nem-e járnánk jobban vele. 😉
quack
ez most komoly? 😄D

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

PetruZ
A német törvények szerint - egyszerûsítve - adómentes az az összeg, amit filmgyártásra fordítanak. Nem kellett hozzá sok találékonyság, hogy rájöjjenek: az a legtutibb befektetés, ha vki olyan filmet támogat, ami elég sz*r lesz, de a befektetést legalább visszahozza (és ügyelni kell arra, hogy ne legyen túl nagy a költségvetés, mert a nullszaldó, vagy a csekély veszteség a cél, a túl kis költségvetés meg aprópénz, nem éri meg vacakolni miatta). Ezt ugyanis kézen-közön vissza lehet kapni a filmesektõl. Szóval jó kis mosoda lett az egész, de már nem sokáig, mert megváltoztatják a filmtörvényt.
De addig is hamarosan élvezhetjük a Dungeon Siege (In The Name Of The King), a Postal, és a Far Cry filmeket - és még az is megeshet (röhögni fogtok, de igaz), hogy a készülõ és a jövõre becélzott Pac-Man filmet is megkaparintja. 😊
Blasta
Valaki eccer úgyis lemerényletezi a kis köcsögöt :-))))

Sephi
Bloodrayne -

Nos megkaptuk a filmet az este. Mint nagy Uwe Boll fan alig vartam hogy megnezzem. Leultunk haverekkel szepen elokeszitettuk a kajat mindent es mar kivalasztottuk azt a filmet amit akkor nezunk meg mikor mar egyszeruen nem birjuk a rohogestol vagy a sirastol. Felmasolom a filmet es go. Nos film kozben mindeki tatott szajjal nezte es nem tudtunk megszolalni.

Es igen bazd+! Megcsinalta ujra! Hihetettlen bazd+! Ennyire nem lehet hulye ez az ember! Mar a harmadik filmje ami valami borzalmasan rotyira sikeredett! Ezt nem hiszem el! Szanalmas baszki! Es meg akar forgatni harmat baze! De ki ad ennek az embernek pezt? Egyeszruen nem fogjak fel hogy ez nem tud filmet rendezni? Eskuszom vaze aszituk mindanegyen hogy nem lattunk jol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hmhm
pumpkinhead

gyurma figurák és mûanyag barbik.
tanulság: az öregekre kell hallgatni.<#bohoc>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Született feleségek ma lessz !!!

1ébkétn Narnia krónikái is naon jó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

desigo
Most kezdõdik a Haláli Fegyver a tv2-n
nézzétek<#wow1><#vigyor5>
Iori
az

I love this game!

Blasta
Hát ja, énse várok tõle sokat, lehet le se szedem

quack
meg csak most sikerült megneznem a Donnie Darko-t
hát 10/10, szerintem ez egy alapmû

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mike
a 4.4 nem túl biztató, de hátha

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
HYMMYPOKA

hát nemtom, nem rossz, de nem is az a hû
hülye finnek 😊

5/10

desigo
Narniát megnéztem és végül is tetszett
Jó kis mese.
Bár egy-két effekt elég gagyi de a hangulata magával vitt.
Sephi
The Descent -

Ez nektek jo kis horror? Ez a baromsag vaze? A kis amazonok siman kinyirjak a golamokat? Mit mutatott ez ujjat? Jah es nem eleg hogy az eletukert rohannak meg van ido egy kis bosszu dramara es egy idetlen "hurra szabad vagyok de csak alom a picsaba na" vegefele csavarra. Borzalmasan unalmas elore siman megerezheto ijezgetesekkel elatott , utral tulzasokkal megrakott hulyeseg egy film ami messze nem erdemli meg a 7-es pontozast.

Az meg aki ennek 9/10 et adott annak javaslom szerezzen be par cimet a '80-anas evekbol ahol nem hogy ebben a filmbe szereplo osszes poen mar le van love de ugy 100x brutallab dolgok vannak.

Viszont megertem miert csinaltak meg a filmet. A mai fiatalok nem akarnak egy 10-15 eves filmet megnezni ezert ezek ujraforgatjak oket mas nevvel es akkor mindeki asziszi hogy spanyol viasz szaras vala.

Paaah! Ez nem nekunk valo gyerekek!

0

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Télleg, akkor fals infót találtam.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Én meg se néztem a rendezõt.
Nemrég már tölthetõ DVD ripben!

Blasta
Jaja, az ugyan az a múvi

I.C.ram
Grimm az egyenlõ Grimm-testvérekkel? Vagy két külön film?
NeoMaN
Narnia 9/10

Dynamic
Egyetértek.A Descent szerintem is igen gyenge film.
Jano

Jano
USA 16 September 2005
Australia October 2005
Argentina 17 November 2005

Európa meg sincs említve, dvd-kiadás folyó hó 17-én.

Részemrõl nem sokat várnék a Tudom, mit tettél... rendezõjétõl. :|

Blasta

Blasta
Grimm.
-----------------
4/10

Nem tudtam eldönteni, gyerekmesét vagy horror-lite-ot nézek.
Sztem marhaság volt, egy álmosvölgy legendája 1000x rulezabb.
1-2 pojén + képi világ bejött, de ennyi és nem több. Nem egy maradandó alkotás.

SASboy
😄D

nice legs. what time to open?

CSOCSO
jo volt ez igy...
amugy az SNL ben volt meg egy ilyen feldolgozas... mar nem emlexem ki volt benne..aszem abba mar nem jim carrey volt.. lehet senki mas csak igy ketten voltak..de ugyanigy jartak az ejszakat meg a klubbokat. nemtom hany perces volt de azt is vegigrohogtem
I.C.ram
Ezt már láttam régebben is 😊 Kiváncsi lettem volna, mi vna, ha Jim Carrey is szerepel a végleges filmben 😊
REALista
Nagy hiba!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SASboy
Narnia 9/10
The longes yard 6/10
Corpse Bride 8/10
The dukes of Hazzard 7/10

nice legs. what time to open?

CSOCSO
jim carreyes film??? nem birtam vegignezni😞
REALista
Most láttam az Egy makulátlan elme örök ragyogását!!!Elég jó volt!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mike
thx csak sg-sen

Mike
miért?

Mi az, hogy HTX?

Blasta
HTX, már régóta kerestem :-D

CSOCSO
CSOCSO
meg csak most lattad?😄
alapfilm es az egyik kedvencem😄
I.C.ram
Diszkópatkányok: Kegyetlen jó, hogy Palik szavaival éljek. folyamatos röhögés, kegyetlen karakterek, és Jim Carrey poénjai.

Rég nevettem ilyen jót filmen. Talán a Tapló télapó volt hasonló kaliberû, amit közelmúltban láttam 😊

"Izomszelet"-bõl szállóige lett 😄

- Te fogtad meg a seggem?
- Uram, ebbõl a távolságból fizikai képtelenség lenne.
- Ismerem én a mocskos kis trükkjeidet.

😄

Jó film nagyon 😊
hen-tes
tombstone-t néztem, és nagyon tetszett

ja meg..
super mari bros. - Ehh...
aeon flux - nem hatott meg, a végén az a mondanivalótösszesûrítõ hülyeség nem jött be..
lopakodó - mese habbal, de jó mese

a többire már nem emlékszem :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
irigyellek..sajna nekem nem nyujtott semmit a film. lehet hogy szar volt a kozerzetem vagy nemtom.. de ez nekem nulla
fifi
aranyos

minden magát túlértékelõ, nagyképû, bepofázós kis takonyosnak meg kéne nézni ezt a filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Remélem azt már csak a videotékáknak szánják.

Tetszett az 1-2. is, de azért annyira nem volt hûdejó egyik sem, hogy még tovább kellene ragozni a dolgot.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Kaplan
Nem mindenki gondolkodik így 😊
Pl. én sem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MrSpock
Boldog új évet mindenkinek!
Most fejeztem be a Dragon Suad címû Hon-Kong-i akciófilmet. Samo Hung játszott benne,és elég jól nyomta a súlyfeleslegével.
Rosszfiú szerepben "szokásosan" Michael Biehn.
Egy lövöldözõs,látványos ,véres kis akció volt.Más szereplõ nemvolt ismerõs,vagyis csak Maggie Q.(sajnos õ is a rosszakhoz tartozott)
Bár ha jobban megnézném a szereposztást,és a filmográfiákat biztosan akadna még akit láttam már.
Ha osztályozni kellene,akkor 7/10 végülis szórakoztatott.

Go Jeff Go!!!!