1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Hát kérlek, ahogy parancsolod:

"A Doom egy jó film, az akciók rockzenével vannak fűszerezve, és ez benne a jó"
    Általános iskola 4. osztály? Többet nem végezhettél, ez 100%.

"A film cselekménye érdekfeszítő tud lenni, már akinek"
    A kék szín sokaknak tetszik, a többieknek nem. (remélni sem remélem, hogy felfedezed a rejtett összefüggést)

"Bartkowiak az operatőri munkásságával vált híressé, de sztem jól rendezi filmjeiket, pl. Öld meg Rómeót, vagy éppen a Doom."
    A FILMJEIKET? Kiknek a filmjeit rendezi? 1+1=?

"The Rock sztem jó színész, aki a végén meg nem fontos szereplővé válik"
    Nem fontos szereplővé válik????? Ez nyelvtanilag is egy kalap szar, ráadásul még nem is igaz, lévén ő lesz a film főellensége. :))))))))) No de mindegy, biztos a gyógyszeredet kerested mikor a film végénél jártál.

"A másik szereplőt, aki a történet folyamatos előrehaladtával főszereplővé nőtte ki magát, az Karl Urban szerepe"
    Hogy érted, hogy a másik főszereplőt??? Nem felejtettél ki 1-2 szót ebből a mondatból? :)))

"a rendező egyetlen kreatív pillanatában megidézi"
    Áhhh, erre már tényleg nem tudok mit mondani, felfoghatatlan számomra az értelem ilyen fokú hiánya.

" Ez egy újdonság volt, mint filmszakmaialag is, mint operatőri munkaialag is."
    Várj, segítek: A Magyar nyelv az ilyen esetekben a "mint" szó helyett a "MIND"-et használja. De semmi baj!

"a budget 60 millió dolcsiba került, de sztem ezt a filmet még 30-35 millából is ki lehetett hozni"
    A budget került 60 millába??? Tehát itt azt mondod, hogy a költségvetést megvásárolták 60 millióért?
    Tovább megyek: Te hálivudi producer vagy, aki simán vágja, hogy egy ilyen film feleannyiból is kijön???

Abba ne hagyd!
    MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!
    Szakadok!!! :))))))))