Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Énis

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Teljességgel egyetértek.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kaplan
Utánaolvastam ennek a Descent filmnek!

Hát nem tudom! Az eleje teljes mértékben többet sejtetett mint egy ilyen átlagos szart. 😊
Ebbõl ki lehet következtetni , hogy nekem igazán nem tetszett. Visszaolvastam és sokan azt mondták beszartak, minden idegszálukat súrolta és a többi.
Hát nem tudom, ki, hogy van vele. De nekem még egy szemrezzenést sem okozott a film, lehet, hogy bennem van a hiba? 😛

Szóval a vége katasztrófálisan szar...

Maximum 3/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

SASboy
My summer of love
10/10

nice legs. what time to open?

Blasta
"Pl: a második rész elején lévõ faszi helyében én sem lettem volna rá képes, hogy a saját szemgolyóm mögül elõbányásszamm a lakat kulcsát,"

Ezt pedig külön köszönöm, hogy szpoilerezel elõzetes figyelmeztetés nélkül...<#mf3>

Blasta
"Ezeknek a fikázós alakoknak üzenem, hogy a Hetedikben a gyilkos az emberiség hét fõ bûnei alapján választotta ki az áldozatait: Falánkság, Büszkeség, Kapzsiság, Lustaság, Irígység, Bujaság, Harag!"

Köszönjök szépen, rá nem jöttünk volna...<#hehe><#eplus2>

Szerintem is nagyon jól kitalált kis történet, és még arra is figyeltek (ami sajnos nem sok folytatásról mondható el) hogy a történet folytatólagos legyen, ne legyen benne törtés!
Sokan amiatt fikázzák a filmet, hogy a sztori nagyon "Hetedik szagú"! Ezeknek a fikázós alakoknak üzenem, hogy a Hetedikben a gyilkos az emberiség hét fõ bûnei alapján választotta ki az áldozatait: Falánkság, Büszkeség, Kapzsiság, Lustaság, Irígység, Bujaság, Harag!
A Jigsaw becenévvel fémjelzett gyilkosunk viszont az embereknek csak azt akarja (egy elég beteges "játék" keretein belül), hogy rájöjjenek, hogy mennyit ér az õ életük, meddig képesek a fájdalomküszöbüket kitolni, vagy az undorukat legyõzni ahhoz, hogy életben maradjanak! Pl: a második rész elején lévõ faszi helyében én sem lettem volna rá képes, hogy a saját szemgolyóm mögül elõbányásszamm a lakat kulcsát, bár még nem voltam hasonló helyzatben... Vagy az elsõ részben, amikor a csajszinak egy pasi hasából kellett elõszedni a kulcsot, miközben a pasi még élt...
Ezzel a "játékkal" csak azt akatra bemutatni Mr. Jigsaw, hogy az embernek milyen rejtett képességei!
Szerintem nagyon jó film!!!!
Már alig várom a III. részt, ami 2006-2007 fordulóján meg is fog érkezni!!!!
I.C.ram
Ma csináltam egy Saw napot. Delután megnéztem az elsõ részt, majd este irány a mozi, és megnéztem újra, ezúttal moziban a második részt. 😊 Jó volt, hogy így egymás után láttam a két részt. sokkal egybefüggõbb volt a sztori. Meg ugye a 2. részt is másodszor láttam, és így sokkal jobban tudtam figyelni a részletekre, és az "easter eggekre". 😊
Mike at home
hát neki az
mi ezzel a baj?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jano
Ehh. :|

Jano
Áz. 😊 Csak a látvány a lényeg, a síksuta sztorit mindenki ismeri, oda sem kellett figyelni rá, természetesen semmi egyébre nem számítottam a filmtõl...

Viszont:
- a 3 óra 8 perc alatt egyszer sem unatkoztam, simán végigültem
- amikor Kong elõször megjelent, kirázott a hideg
- a 8 perces harcjelenetet pislogás nélkül néztem végig
- Naomi Watts a kedvenc hálivudi nõi szereplõm, Mulholland Drive háromszor aláhúzva ajánlott
- Kong baze ÉL, LÁTTAM 😄
- Peter Jackson hiába ment el a pénzgyárba, lelke mélyén akkor is egy új-zélandi különc baromarc (pl. Bad Taste ugyebár, aminek az elsõ 10 percén ordítva tetszett hányni 😄)

Van 1-2 gyíkság is természetesen, de ott van PJ lelke (benszülöttek, féregverem), és a fentiek fényében nálam nagyon jól mûködött a film.
Valahogy így kell szarból várat építeni.

CSOCSO
zaki
King Kong 8/10 (topicjában még csak 7.5-et adtam neki, de azóta kicsit megváltozott a véleményem 😄)

Iori
öregfiújukat

I love this game!

Iori
Az indiaiak is megcsinálták a saját öregfiúját <#idiota>
Zinda

I love this game!

hmhm
reklám zabálók on voltam

kicsit többet vártam, volt jópár unalmas reklám :
4/10

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Blasta
Jajjmá, nemáá, ugyammá, popkorn lámaság :-)))

Sephi
Komolyan ennyire jo vala? Mondta have is hogy anyad de aszitem kamu...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Nem, épp feldolgozás alatt áll. (Jövök helyre a sokkból.) 😄

Sephi
Megnezted megegyszer?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
King Kong kurvarulez @ mozi.

zaki
az, ma megyek megnézni 😛

Blasta
Ugyan, én is épp beteg vagyok :-)))

Sephi
Jaj aranyvirag nem akarok en veled vitatkozni ilyen dolgokrol. De en igy erzek rola es kesz es nem erzem hogy koteles vagyok megindokolni akarmit is ha tudom is es ha nem is.

Egyszeruen nem jott be es kesz. Tulsagosan rosz idoszakom van manapsag es talan hulyesegeket beszelek ezert elnezest kerek.

<#puszi>

Blasta
Nem vágod.
Nem akarom a véleményedet megváltoztatni, egyszerûen arra szeretnék utalni, hogy MAGADAT járatod le, ha egy olyan fimre mint a titokzatos folyók (pláne a keresztapa!!!!!) azt nyilatkozod, hogy baromság és az érveidet olyan nevetséges dolgokkal támasztod alá, amiket írtál.

Tehát a lényeg: az indokaid egyáltalán nem fedik azt, hogy a film baromság. Egyszerûen el kéne ismerni, hogy képtelen voltál megérteni, vagy pl. túl mély neked az a film, nem történik semmi izgalmas benne 10 percenként, ezért elalszol rajta, stb...

Nem akarom én neked bizonygatni, hogy a keresztapa mekkora film és a csodálatos elme mennyire meg se közelíti, mert ízlések és pofonok. Nekem is vannak olyan sikerfilmek a tarsolyomban, amik egyáltalán nem jöttek be. De már nem egyszer nyilatkoztam azt pl. egy sokaknak alapmûnek tekintett filmrõl, hogy "nekem már sok, képtelen vagyok megérteni, nem nekem készült", de biztos, hogy nem mondom ezért azt róla, hogy baromság...

Szóval lehet a széllel szembe hugyozni, és büszkének is lehet rá lenni, de akkor legalább értelmes indokaid legyenek, különben nevetségessé válsz mások elõtt. :-)

Sephi
Nem, a problema ott van hogy mar tulfokozod ezt a temat. Egy olyan filmrol ami nekem nem teccet es meg is indokoltam hogy miert baromsag szamomra nem fog attol megvaltozni a velemenyem mert te mondod. Szarom en le a vilag szertet 😄

De miert erolteted? Es igen aszem vegig neztem de eroltetve mert baromira untam.

Jano
King Kong rulez @ mozi.

sweech
Harry Potter és a tûz serlege

fasza film (mint mindegyik harry potter film)

Blasta
A kegyetlen játékok egy régi klasszikus, a Veszedelmes viszonyok feldolgozása.
Az sokkal rulezebb, bár nem mai világban játszódik, hanem a barokk korszakban, ahol sokkal elképzelhetõbb volt egy ilyen történet.

Sil3nt
Kegyetlen játékok 1

Nemtudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem kifejezetten tetszett. Természetesen nem érdemel semmi díjat és a story is pocsék, DE mégis a feelingje nagyon jó és kikapcsol. Valahogy vonzódok ehez a filmhez 😄 nemtom miért.

U.I: Vagy vágyak c. filmhez hasonlít.

Értékelni nem tudom, mert alapból szar film, de nekem nagyon tetszett 😄

Blasta
A probléma ott van Sephikém, hogy ha a kritikádat nézzük akkor sehogyan sem áll meg a lábán a "baromság" jelzõ.
Én értem, hogy nem teccik, szíved joga így érezni, de egy olyan filmrõl ami világszerte rengeteg elismerést kapott úgy beszélni, hogy baromság mert "nem hozott újat a sztori" meg mert "hosszú és sötét", az azért kissé...
Végig nézted egyáltalán???

Sephi
Hat nekem baromsag volt masnak meg nem. Most erted ha en igy minositem az az en dolgom. Nekem pl majig a Beautiful Mind a kedvenc filmem es rohognek ki miatta...szal.

SASboy
új nem ujj

Blasta
Ok, minden esetre érdekes.
A szereplõgárda 1-2 oscar díjat érdemelt. Akárcsak a rendezés.
Ettõl még jogod van hozá, hogy ne teccen, de az, hogy hosszú és sötét, azt nem igazán tudom indokként elfogadni.
Én aluttam már el mindenféle filmen...

Szal nem a Te mûfajod, ok, de BAROMSÁGNAK hívni azért kicsit túlzás (keresztapával egyetemben...)
Nem értetted meg, nem kötött le, nem érintet meg a film.

Sephi
Ha kivanod. Ez sajat velemeny igaz de szerintem a szereplogarda nem volt eltalalva a story az semmi ujjat nem hozott es tul hosszu es sotet volt egyben az egesz. Maramedig en lattam. Mert osziten ha egyszer elalszol egy filmnel az jelentheti azt hogy faradtsagtol de hogy masnap is elalszol amikor folytatod nezni akkor az mar unalmas.

Nem kell elitelni en nekem a Keresztaba is egy baromsagnak tunik szal izlesek masak na.

Blasta
Meg is tudod indokolni?

Sephi
Szerintem meg egy marhasag ugy ahogy van!

magus
bsplayerben alapbol lehet ide oda tologatni

Bucser
Mert egy kurva jó Dráma azért😊 Ugyanis nagyon jól bemutatja, hogy az önbíráskodás a Bizalom hiánya és a jó idõben jó helyen milyen hatalmas súllyal esik az ember életére. Szerintem NAgyon jó film.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
😞

Iori
subtitle workshop nevû programmal tudod szerkeszteni

I love this game!

ffxi
OFF

Nem értek ehhez, segítene vki? Az a helyzet, hogy a felirat késik a filmmel szemben! THX!!

ON

Fákjúal!

SASboy
lol

Rafaelo
ja szellem :o

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Blasta
Höh, pont tegnap láttam a Tv-ben a GHOST-ban. :-(

Rafaelo
Elhunyt Vincent Schiavelli

😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Nem igazan ertem a Titokzatos folyó miert teccik annyira mindekinek 😄

zaki
itt nézz körül

desigo
lekamerázod a monitort<#nevetes1><#nevetes1>
I.C.ram
Bocs, hogy itt kérdezem meg, de van olyan program, amivel egy feliratot rálehet égetni a filmre, azaz a film fájljában van benne a felirat is?