Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értek ehhez, segítene vki? Az a helyzet, hogy a felirat késik a filmmel szemben! THX!!
ON
Fákjúal!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mel gibson fele?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A Ravasz, az Agy, és két füstölgõ püskacsõ 9/10
Argo 5/10
A hazafi 7/10
Az ígéret megszállottja 7/10
New York bandái 7,5/10
Titokzatos folyó 9/10
5/10
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az eleje kicsit idegennek tûnt, fõleg Simon karaktere, de aztán nagyon is belerázódtak. Negatívumként talán csak azt tudnám megemlíeni, hogy Wash nem hawai-ingben szerepelt.😊 9,5/10
Hat...nem is tudom. Latvanyvilag gyonyoru volt a szereplok okes de a story kicsit tulsagosan ossze volt vonva 😄
Egyebkent nekem teccet! Hajra 5.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Qrva jó film pedig. Horrorok közt Õ a király!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Még a megoldogult rákospalotai Palota moziban néztem meg...
1. a DC is a neten van!!!
2. itt nem szokunk letöltési tanácsokat adni
3. én viszont a DC-n próbálnám meg, vagy torrenten
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Volt egy másik nagyon jó angol mesefilm. Ott meg egy öreg bácsi mesélt a kandallónál egy bernáthegyivel, az is nagyon jóól megvolt cisnálva, de nem emlékszem a címére, tudja valaki?
abban nem emeberek öltöztek be állatoknak?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
moziban sokkal többet/jobban mosolyodtam el, igy nem az igazi :CCC
nekem ifikorom egyik meghatározó filmélménye, a "Támadás a Krull bolygó ellen" mellett...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régóta vártam már ezt a filmet, de a kritikákra és a fórumozóra hallgatva meg sem néztem a moziban. Délután letöltöttem, most meghesszöltem:
nekem teccett nagyon.
10/8 --> Mert azért nem kellett volna eldalolni a rendezõnek a film kezdése után egy órával, hogy ki a rosszcsont. Várhatott volna velemég jópár percet.
Nagyon regen lattam elotte. De most is lekotott. Retro rulz 😄
de nincs meg
poénos film volt