Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tipikus béna, az amcsik szerint vicces poénok
suxx
2/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mesefilm, de annak kitünõ
9/10
Meg mindig azt vallom hogy a HP sorozatok eddig a legszebbek es legfantaziadusabbak.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ma néztem meg a Madagascar-t😊 Ez állat nagyon😄 Igaz igazából csak egyszer élvezhetõ de a pingvinek királyak voltak nagyon😊
"Remember guys Wave and Smile"😊
6/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szintén tegnap néztem meg, igaz még csak félig. Kövezzetek meg, de nekem Michael Keaton az igazi Batman, nem pedig Christian Bale (ez a csávó milyen beszédhibás%!! CSak azt nem értem, hogy lehet így színész), Val Kilmer, vagy George Clooney.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
De a Begins az király lett, abszlute nem értek egyet az alant felsorolt véleményekkel.(leszámítva Dinamit véleményét, of z :-D)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nice legs. what time to open?
Nekem nagyon bejött a Begins.
nice legs. what time to open?
Hirtelen én is erre gondoltam, csak ennek semmi elõzménye nem volt...
Azt meg még mindig fel nem fogom, hogy milyen ÉRTELMES indoka volt a puncinak a másikat kinyírni a végén. Én tuti, hogy a végére hagytam volna a személyes bosszút. Végülis ketten talán több esélyük lenne a menekülésre. Nah, mind1, nõk.
SPOILER
Sz.tem a csaj is bentrekedt a barlangban, csak elõtte hallucinált egy keveset a kimenekülésrõl. A kannibálok sikítozása az uccsó jelenetben pedig szvsz arra utal, hogy Õt is utoléri a végzete egy kétméter magas vak húszabáló személyében😞
Szóval én NEM vágom.
És szerinted mi lett a vége? Csak kérdem, mert én vágom.
Szánom a letöltögetõs ostobákat (sry), a második rész is tipikus MOZIfilm. Nagy vásznon, nagy hangerõvel élvezhetõ - de úgy nagyon.
Végig feszültséggel teli, mint az elsõ rész, nagyon ötletes "játékokkal", és egész jó befejezéssel. Folyamatosan kényelmetlenül éreztem magam a sok rettenet láttán, pl. a tûs résznél elhagyott minden erõm, durva volt. 😊
Többen kifogásolták a csattanót, hát nem tudom mire számítottak, ez így teljesen rendben volt. Naná, hogy az elsõ részbõl okkulva mindenki TUDTA, hogy lesz csattanó - így természetesen nem üt akkorát.
Egyetlen negatívumként ismét a videoklip-szerû vágás(halmaz)t tudnám említeni, ami már az elsõben sem tetszett. Nálam valahogy jobban hat, ha végig mutatnak egy durva jelenetet, mintsem 20fps-sel váltogassák a ketyegõ óra, és az adott trancsírjelenet képeit a bömbölõ zenére.
Úgyhogy minden mozirajongónak ajánlom, aki bírja a sílust.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nem nagyon csipem azokat a filmeket ahol teljes kaosz es felfordulas van..ez is egy ilyen film.. es a legvegeig elegge kenyelmetlenul ereztem magam... merthat jon egy csako.. es csak galibat okoz.. minden percben minden tettevel... de a vegere jott egy aranyosabb resz.
vegulis aranyos kis film! 6.5/10
es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!
10/9 Nagyon jó film volt, érdekes volt ez a család története három generáción keresztül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egyszerû film, de nézhetõ.Sokaknak úgysem fog tetszeni, mert általában "fúj-fúj, kötsög Majka" szinten állnak hozzá.Azok ne is nézzék.Szerintem tûrhetõen játszott ahhoz képest, hogy nem színész.
10/6
SZétsúrolta az összes idegszálamat. Az elsõ percétõl az utolsóig odaszögezett a monitor elé, miközben felváltva néha hol becsokiztam egy-egy jelenettõl, vagy épp kezdtem rosszul lenni a klausztrofóbikus hangulattól. Qrva jó film, bátran ajánlom mindenkinek.
10/9 --> mert a legvége nem teccett.
Nagyon jó hangulattal indul, és az elején tényleg elhittem, hogy a nõ tényleg buta. Amikor az elsõ antireális esemény történik onnantól már nem annyira azgalmas. A végén meg a szétsírom magam jelenet. .
9/10
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Ez engem már zavar:Csordás jelenet,szinte semmi esély nemlenne túlélni,meg mikor a rovarok,meg külömbözõ herkenytyûk támadnak,csak úgy lövöldöznek,persze egy golyó sem sérti hõseinnket.pedig a kiccsávó szinte nemis céloz.
Kong harca a dinókkal jó volt,meg Naomi,és Kong jelenetei.Pár szép látkép,ahogy nézik a napfelkeltét.
Sajnáltom szegényt mikor lelõtték,és az egézs film,az emberi telhetetlenség,szenzációhajhászás keresésérõl szól.(Eszembeötlött a kihalófélben levõ állatok sorsa.Mondjuk mikor a hegyigorillákat mutatják,kis családi idill majd aztán már csak a levágott fejüket,meg kezüket,vagy ami éppen maradt belõlük.)
Na jó,szóval a sok hihetetlendolgot eltekintve tetszett,és gyorsan elröppen a nemcsekély majd 3 óra.A bennszülöttek erõsen hajaztak az orkokra.
Peter Jackson azért jól megcsinálta.
10/8
Go Jeff Go!!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.1.avi
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.2.avi
en tegnap lattam az elso ertelmes dvd ripet.. de csak 1 cd... ket oras film.. es igy a minoseg meg most se a legjobb.. mar nezheto lenne tv-n.. de jol jonne egy dolby-s ertelmesebb valtozat...