Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szerintem nem volt annyira vicces sem poenos.. de legalabb aranyos es amugysincsen semennyire karacsonyi feelingem mivel floridaban vagyok.. 25 fok van es szansajn... szal ez a film jol esett
Mike at home
ez a film egy kaka
tipikus béna, az amcsik szerint vicces poénok
suxx
2/10

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
te mikor élsz? most nálad 2157 van?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

mesefilm, de annak kitünõ

9/10

Sephi
Azert hogy oszinte legyek marcikam a HP mese/kep-vilagat meg csak meg sem szagolja.

Meg mindig azt vallom hogy a HP sorozatok eddig a legszebbek es legfantaziadusabbak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Én is meglesem majd moziban is, biztos.
I.C.ram
Nosztalgiáztam kicsit, és megnéztem a Narnia-t. Nem bolt nagyon rossz, bár kiskoromban jobban élveztem az angol változatot. Zenék nagyon jók voltak, a csata jelenet is jó volt. Inkább ez a mesefilm, mint az idétlen Fazekas Harry.
Bucser
Fúúú
Ma néztem meg a Madagascar-t😊 Ez állat nagyon😄 Igaz igazából csak egyszer élvezhetõ de a pingvinek királyak voltak nagyon😊

"Remember guys Wave and Smile"😊

6/10

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Lámázást én kezdtem, én vagyok a cccúnafijú :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem. Ez személyes.

Bucser
Miért is Láma?? Mert más a véleménye mint a tied?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A 3-4 bõl2 ember hiányzott. Tim Burton és Michael Keaton. ÉS szerintem a Begins kifejezetten hozta a Batman Hangulatot (jó a bunyójelenet nagyon gyenge idegrángásos volt) De a story legalább követi az eredeti Black Knight vonalat...

<#lama>

A Batman kezdõdik! -hez

Szintén tegnap néztem meg, igaz még csak félig. Kövezzetek meg, de nekem Michael Keaton az igazi Batman, nem pedig Christian Bale (ez a csávó milyen beszédhibás%!! CSak azt nem értem, hogy lehet így színész), Val Kilmer, vagy George Clooney.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Blasta
SZvsz a 3-4 már valami gyerekmesének készült, annyira szar, gyerekes, színes-szagos az egész.
De a Begins az király lett, abszlute nem értek egyet az alant felsorolt véleményekkel.(leszámítva Dinamit véleményét, of z :-D)

Sephi
Szerintem az elso harom volt az igazi. A harmadik kicsit mas stilus volt de nekem az is nagyon bejott. TLJ es JC nagyott alakitottak a Foreverben csak az a Val K...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy
ja tényleg ezt én is észrevettem 😊

nice legs. what time to open?

Sil3nt
a film eleje eléggé úgymond "bölcses, gondolkodtató, tanító célzatú" lett ami tetszett a filmben....közepétõl nagyon vontatottnak éreztem...fõleg amikor a csóka felvette a denevér álarcot és telejsen más hangja lett...azon olyanokat szakadtam, hogy ott mutálódik...igazi f*sza gyerek hangja lett, ami nagyon szánalmas volt az adott környezetbe

SASboy
így van. teljesen egyetértek. szerintem sem volt izgalmas meg batman hangulat sem volt benne.

CSOCSO
mondtam hogy mai fejjel talan nem. .de igazsag szerintnem is emlexem a regi batmanekre csak azt tudom hogy anno azzal a felfogassal tetszettek
Dynamic
Akármelyik?Hát speciel a 3. de fõleg a 4. rész, valami hihetetlenül gyerekes ostobaság.
Nekem nagyon bejött a Begins.
CSOCSO
en is igy voltam vele.. fogalmam sincs mit ajnaroznak rajta.. szvsz akarmelyik regi batman film ezerszer jobb... jo mondjuk mai fejjel mar lehet hogy nem😄 de ez az uj akkor se volt senem izgalmas senem batman hangulatu
Rafaelo
😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

SASboy
Megnéztem a Batman Kezdõdiket. Nemtudom mi tetszett rajta annyira nektek. Szerintem egyáltalán nem volt jó, se izgalmas. Nagyon vontatott volt, meg úgy összességében jobbat vártam. Lehet túl sokat vártam tõle az értékeléseitek alapján.Még jó, hogy nem moziban néztem meg.

Blasta
<#lama>

SPOILER!
Hirtelen én is erre gondoltam, csak ennek semmi elõzménye nem volt...
Azt meg még mindig fel nem fogom, hogy milyen ÉRTELMES indoka volt a puncinak a másikat kinyírni a végén. Én tuti, hogy a végére hagytam volna a személyes bosszút. Végülis ketten talán több esélyük lenne a menekülésre. Nah, mind1, nõk.

nxfn
úgyis mindég mekhalnak-.-

lol, akkor nem én vagyok az egyetlen 😊)

SPOILER

Sz.tem a csaj is bentrekedt a barlangban, csak elõtte hallucinált egy keveset a kimenekülésrõl. A kannibálok sikítozása az uccsó jelenetben pedig szvsz arra utal, hogy Õt is utoléri a végzete egy kétméter magas vak húszabáló személyében😞

Basszus.
Szóval én NEM vágom.

Csá!

És szerinted mi lett a vége? Csak kérdem, mert én vágom.

Jano
Saw 2

Szánom a letöltögetõs ostobákat (sry), a második rész is tipikus MOZIfilm. Nagy vásznon, nagy hangerõvel élvezhetõ - de úgy nagyon.
Végig feszültséggel teli, mint az elsõ rész, nagyon ötletes "játékokkal", és egész jó befejezéssel. Folyamatosan kényelmetlenül éreztem magam a sok rettenet láttán, pl. a tûs résznél elhagyott minden erõm, durva volt. 😊
Többen kifogásolták a csattanót, hát nem tudom mire számítottak, ez így teljesen rendben volt. Naná, hogy az elsõ részbõl okkulva mindenki TUDTA, hogy lesz csattanó - így természetesen nem üt akkorát.
Egyetlen negatívumként ismét a videoklip-szerû vágás(halmaz)t tudnám említeni, ami már az elsõben sem tetszett. Nálam valahogy jobban hat, ha végig mutatnak egy durva jelenetet, mintsem 20fps-sel váltogassák a ketyegõ óra, és az adott trancsírjelenet képeit a bömbölõ zenére.

Úgyhogy minden mozirajongónak ajánlom, aki bírja a sílust.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
Elf ( Mi a Mano)
nem nagyon csipem azokat a filmeket ahol teljes kaosz es felfordulas van..ez is egy ilyen film.. es a legvegeig elegge kenyelmetlenul ereztem magam... merthat jon egy csako.. es csak galibat okoz.. minden percben minden tettevel... de a vegere jott egy aranyosabb resz.

vegulis aranyos kis film! 6.5/10

es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!
CSOCSO
lol😄 elcsuszott az ujjam😄
Bandee1987
A napfény íze

10/9 Nagyon jó film volt, érdekes volt ez a család története három generáción keresztül.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Szõke Kóla
Egyszerû film, de nézhetõ.Sokaknak úgysem fog tetszeni, mert általában "fúj-fúj, kötsög Majka" szinten állnak hozzá.Azok ne is nézzék.Szerintem tûrhetõen játszott ahhoz képest, hogy nem színész.
10/6
Épp az imént fejeztem be a The Descent címû barlangászós-horror mozit.

SZétsúrolta az összes idegszálamat. Az elsõ percétõl az utolsóig odaszögezett a monitor elé, miközben felváltva néha hol becsokiztam egy-egy jelenettõl, vagy épp kezdtem rosszul lenni a klausztrofóbikus hangulattól. Qrva jó film, bátran ajánlom mindenkinek.

10/9 --> mert a legvége nem teccett.

jointeer
:@

köcsög

nxfn
<#gonosz1><#gonosz1><#bohoc><#fogmosas>

hmhm
Felejtés

Nagyon jó hangulattal indul, és az elején tényleg elhittem, hogy a nõ tényleg buta. Amikor az elsõ antireális esemény történik onnantól már nem annyira azgalmas. A végén meg a szétsírom magam jelenet. .

9/10

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

ffxi
Dark water-nek miért van Kör2 szaga?

Fákjúal!

MrSpock
King Kong:Tegnap megnéztem,nagyonlátványos,és nagyonhihetetlenmázlisfõhõsökvannak benne.
Ez engem már zavar:Csordás jelenet,szinte semmi esély nemlenne túlélni,meg mikor a rovarok,meg külömbözõ herkenytyûk támadnak,csak úgy lövöldöznek,persze egy golyó sem sérti hõseinnket.pedig a kiccsávó szinte nemis céloz.
Kong harca a dinókkal jó volt,meg Naomi,és Kong jelenetei.Pár szép látkép,ahogy nézik a napfelkeltét.
Sajnáltom szegényt mikor lelõtték,és az egézs film,az emberi telhetetlenség,szenzációhajhászás keresésérõl szól.(Eszembeötlött a kihalófélben levõ állatok sorsa.Mondjuk mikor a hegyigorillákat mutatják,kis családi idill majd aztán már csak a levágott fejüket,meg kezüket,vagy ami éppen maradt belõlük.)
Na jó,szóval a sok hihetetlendolgot eltekintve tetszett,és gyorsan elröppen a nemcsekély majd 3 óra.A bennszülöttek erõsen hajaztak az orkokra.
Peter Jackson azért jól megcsinálta.
10/8

Go Jeff Go!!!!

Blasta
DC miatt tartottam fenn a vinyón, de biztos lehecc benne, hogy soha többet nem nézem meg :-)

Loál János
Hogyhogy megvan ez neked? Aszittem rühelled.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Viszont lehet, hogy néhol FF a film, már nem emléxem rá...

Blasta
Jaja, nekem ez van meg:

War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.1.avi
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.2.avi

zaki
vedd meg dvd-n

Loál János
Világok füle, loál. 😄 sry

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
valaki latott mar 2 cd-s dvd rip et a ear of the worldsbol?
en tegnap lattam az elso ertelmes dvd ripet.. de csak 1 cd... ket oras film.. es igy a minoseg meg most se a legjobb.. mar nezheto lenne tv-n.. de jol jonne egy dolby-s ertelmesebb valtozat...
CSOCSO
😄😄😄
Kandurex
<#wilting><#vigyor>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯