[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mindenképpen átlagonfelüli alkotás. Hogy romantikus vigjáték lenne e? Hát nem tudom pontosan, mert vigjátéknak nem eléggé humoros, és romantikusnak meg nem eléggé romantikus. Dráma meg alapból nem lehet ez a film. De ha a két műfajt nézzük, akkor mindenképpen csak a romantikus titulus illik leginkább a filmre. Nevezzük inkább "életfilmnek"?! Legyen hát :)
A sztori egész jó, és jól is kezdődik, rögtön humorral nyít, de ahogy haladt előre a sztori, sokkal inkább rájöttem ez egy teljesen más film, mintahogy próbálkozott nyítni, a végkifejletben pedig túl későn találta meg a boldogságot "hősünk".
A főkarakterek kellően kellemesek. A színészek karizmatikusak, még a gyerkőc is. Elég fura, h ilyet mondok, hisz egy árva híresség sincs (pl. Nicholson kaliberű színész) a filmvásznon, csupa fiatalság, mondhatni zöldfülűek. A lényeg, h a színészetben és a történetvezetésben ez a film nem szenved csorbát. A színészek kötelezően hozzák, ami hivatásuk. DVD-n ugyan nem ajánlatos szvsz megvenni, hiszen nem eléggé vicces, és nem eléggé akciókavalkád, akarom mondani ez a film bőven megér egy misét, egyszer mindenki nézze meg, azt jól van. Persze vannak itt női fanok, hát vegyék meg akkor:)
Értékelésem: 72%
Pffffff ez még filmnek sem nevezhető, pedig ritkán adok szörnyű minősítést. A Mátrix 3 ehhez képest kész csoda műalkotás xd
Uwe Boll sztem kiakarja csinálni a mozinézők idegeit, már ott kínlódtam, h mikor lesz már vége, ha lett volna egy fegyver a közelemben biztosan lelőttem volna magam. Hihetetlen, h miket művel ez a rendező, és csak most szólok, h már rég elkészítette a BloodRayne 2 filmet. Még azt meg nézem, de kész öngyilkossaágra vagyok xd
A sztori nulla olyan nulla, mint egy kibaxiott ház, vagy egy nagy nagy nulla, zéró, minusz nulla, ja nem -1 xd. KÍNSZENVEDÉS!!!!!!
A harcjelenetek, már ha lehet annak nevezni siralmasak, rosszul vágottak, és rövidek. A végkifejlettől pedig egyenesen már a plafont néztem, h h tudnék fölmászni oda. Annyira rettenet ez a film. Most kikészített Boll ezzel a filmmel:PPP
A budget 25 milla, na ne röhögtessenke már, én ebben csak vért láttam. mindegy a színészekre ment rá úgy is sztem, mert szégyelhetik magukat, kik Boll keze alatt dolgoznak. RETTENET! BORZALOM!
Amúgy 2.5 milla jövedelmezett. Ezt nagyon sokallom. A vevétele a mozinak, kb 100 mozinézőnek a bevételének felelne meg, vagy még annak se.
Emberek, általam kinevezett klotyó filmjét a Mátrix 3 kapta meg, nos jött egy új trónörökös, aki letarolta a M3-at: a Bloodrayne!
Értékelésem: 2% (ez is csak a főszereplő csaj miatt) amúgy 0