Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek ugyanez a gond esetleg?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aki varta a corpse brideot annak kotelezo!!!
tobb mint 10 eves filmecske... ugyancsak hasonlo kepi vilaggal mint a corpse bride... jobb dalok, megjobb gyurmas latvany jobb sztori meg minden!
nem sokkal de jobb mint a corpse bride! szal lessetek meg ha tudjatok!
8/10
Az alapvetoen CSAK fanoknak jo film es a tobbieknek nem. Neked nem jo film de nekem a legjobb.
Mit kell ezen annyit filozni?
nice legs. what time to open?
valaki megtudna mondani hogy mi ennek a filmnek: http://www.imdb.com/title/tt0216584/
a magyar cime?
mindenesetre érdekes.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na erre varjál gombot, robotember
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hat, en errol meg nem nagyon hallottam.
csak azert toltottem le mert az IMDB-n 8 pontra all.
mikor beleneztem csak ugy ossze-vissza hogy megis mi ez nem nagyon estem tole hasra.
sztan meglestem... es meglepo modon nem is olyan szar! bar a szineszek szamomra ismeretlenek de nincs veluk baj. es ahhoz kepest hogy nem lattam sehol bemutatot rola vagy valami reklamot ezert meg is lep hogy ilyen jo kis film
7/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem a tájszólással van a baj, hanem a hangsúlyokkal. Mindha valami felolvasás lett volna. A zene meg nagyon gyenge volt, és nem odaillõ
-A fonokod kirug bazmeg.
A feleseged othagy basszameg.
Basszak meg az egeszet.
-Te aztan csunyan beszelsz bazmeg.
-Bazmeg 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Dutyidili-t nem tudom, hányszor láttam, de mindig széjjel röhögöm magam rajta. A szinkron teliltalálat (Sztankai István volt Pryor hangja).
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nice legs. what time to open?
az õt sosem zavraja 😊