[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #40431 Tombstone, elég régen láttam, a taglalásába nem mennék bele, csak arra emlékszem egy jó közepes western, igazi sztárszereposztással és hogy A. Vajna volt a producere (ha jól emlékszem), Val Kilmert és Kurt Russelt elég furcsa volt westernbe látni.
Ha már Wyat Earp, akkor nekem is inkább a Kevin Costneres, vagy egy nagyon régi amiben Doc-ot Kirk Douglas játszotta (nem emlékszem a címére), de a 10/1 erős túlzásnak (ha buzitanya, ha nem) tartom, én azt inkább megtartom a meet the spartans-nak, meg bazi nagy ..stb filmeknek amik még a gagyi kategóriájukban is szarok. Lehet nem tetszett a film , nekem se annyira de 10/5 (több is lehetne,de hát nézni kell hogy milyen alkotások vannak még a műfajban)egy sima közepes western-filmet simán hozza. Open Range és Nincs bocsánat tényleg jobbak, de egy kicsit több racionalitás az osztályozásokban néha elkélne. De kinek ez, kinek az, senkit nem akarok kritizálni, meg se szólaltam volna ha dobsz rá 10/3, hát istenem nem jött be, de 10/1 szerintem erős
még az indokaidat is értem, de akkor mi marad a többi filmnek 10/-2 osztályzás nincsen.