Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
igazi mesefilm, bár nkem kicsit gügye volt
7/10
Tom hanks ellenben 10, megdöbbentem, hogy a fél filmhez õ adta a hangját, még a gyerek is õ volt! <#wilting>#wilting>
vmelyik adón láttam egy hónapja szinkronizálva, angolul is tökjó
7,5/10
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Már ha lesz majd fizetésem :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én megvettem a Tesómnak! <#smile>#smile>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Vártam a dvd rip-re.
Tökjó, pláne úgy, hogy végre teljes a gyûjtemény. Ezt is megéltük :-)
Ez az.
tapló télapó(angolul!) - <#eljen>#eljen>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
9/10
Nem sok filmnek néztem meg az egész stáblistával együtt, de ezt igen. Ajánlom mindenkinek.
hat ez aranyos volt! sajna nagyon rovid es igazsag szerint vartam mint a meszest es ehhezkepest azert annyira nem vagott a foldhoz...
azert egy 7/10 est megerdemel.. jo volt!
tök állat.7/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
nemtom mé szidták sokan a csókjelenet nélkül meg több horrorisztikus jelenettel
10/10 lenne
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Tényleg nem volt nagy szám.Mondjuk az nem igazán érdekelt, hogy nem pokolbéli szörnyekkel van dolgunk, hanem csak szimpla mutánsokkal, de azért valami komolyabb hentelést vártam.Az fps jelenetet leszámítva végig a szokásos belassulós "rejtõzködik 1-2 szörny, majd váratlanul lecsapnak" klisé.Sokkal jobban esett volna a kis lelkemnek, ha a játék alapvetõ vonalát követve halomra daráltak volna egy kamiomnyi impet.Csalódás.
4/10
-=A 40 éves szûz=-
Vicces volt, de nem egetrengetõ.Egyebet nem tudok mondani.
7/10
-=Wallace és Gromit és az Elvetemült Veteménylény=-
Nagyon tetszett.Szeretem amúgy is ezeket a kedves gyurmafigurákat és a poén stílusa-kicsit a Simpson családra hasonlít-szintén közel áll hozzám.Egyaránt szórakoztató felnõttnek és gyereknek.
9/10
Grécsit kérném, köszönöm! :-)
Nekem kurvára tecett mer szeretem az ilyen filmeket bár elég 1értelmûek😄
8/10
Lusta vagyok na!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<átnézett a HP4 topikba>átnézett a HP4 topikba>
<#eljen>#eljen> Na jó, de itt nem magyaráztad meg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I love this game!
4/10 maximum!
Nem tudom mit vagytok elájulva tõle, teljesen átlagos ilyesztgetõs hálivudi cuccos. Senem unatkoztam rajta, senem izgultam mint az állat.
SPOILER!!!!!!!!!!
Az eleje sokkal jobban bejött amíg nem derült fény erre igen valószínû "barlangi vadember-hordára"...
Sokkal parásabb lehetet volna pl. ha csak 1 ilyen élõlényre bukkannak, nem egy egész családra és az szedegeti le a csajokat (álá Alien 1).
A vége egyáltalán nem jött be, és "nagyon hihetõ" volt, hogy ezek az extrémsportos városi kiccsajok levadásznak jópár ilyen "vadállatot"...
Aki a csaját szeretné ilyesztgetni, az nézze meg vele, amúgy felejthetõ darab, közelébe nem ér egy fûrésznek vagy egyéb komolyabb thrillernek.
A film nem okozott csalódást! Hihetetlenül gyatra próbálkozás volt, ahogyan vártam :-). De a filmek közül még mindig ez a legjobb rész.
3/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Basebolondok nekem nagyon ütött 8/10
Remelem el tudok majd aludni 3-ig 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Naon eros es utos film volt. Semmi tulzas benne es meg uzenete is volt. Nem csalodtam benne. De probakatok meg nem moziba nezni mert mi vagy 4 szer ugrottunk fel a szekbol 😄
Semmix xtra számomra, tipikus Michael Bay film. Nagy robanásokkal, kisebb-nagyobb lyukakkal vegyitve. Az alaptörténet tetszett, de a kivitelezés már nem annyira. 6/10
I love this game!
Mit tudtok errol a Pulp Fictionrol amit a mozikban nyomnak ujra semmi ujdonsag benne csak 2 jegyert adnek 1 eredeti dvd-t?