Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat messze nem hozta azt a szintet amit kellet volna de azert aranyos volt.
Az a baj hogy mostanaba mar felek megnezni akarmilyen magyar filmet mert egytol egyig hulyesegek....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BUDA > miskolc.
Bár ha megondoljuk.... van olyan hogy ha úgy érzed belehalsz akkor is látnod kell... Talán ezért van az hoyg az emberek kimennek a forgószél, vagy a szökõár elé....
Valamiu filmben volt, hoyg veszetnagy vihar volt, és valami miatt alámosott vlaami oplajfúróplatformot. A több ezer tonnás izõ lassan merülni kezdett, a közeli mentõhajón meg egy manusz ordított a telefonba+közben zokogott, hogy
- Gyere fel XY mert ilyet töbet nem fogsz látni amíg élsz!!!
Ha figyeltél, nem a bolygó kellett nekik, hanem az emberek!Ez olyan mintha itt mondjuk elfogyna az élelmiszer és találsz egy bolygót ami tele van kajával, csak éppen nagy részt láva borítja azt a bolygót.De ha itt már abszolút nincs kaja akkor is odamennél, még ha veszélyes is.Nem?De egyébként nem is ez a lényeg.A film arról szólt, hogy egy pap, hogy nyeri vissza a hitét, amikor rájön, hogy a számára tragikus dolgok valójábban okkal egy jobb cél érdekében történtek.(a fia asztmája, a kislány "kényszerbetegsége" a koszos vízzel-vagy hogy hívják az ilyet, a felesége halála stb.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mire a csako odaadja a tekegolyoit mire az leesik az labara es megszolal: jezusom!
es odaadja a jezus szobrot.. gecc azon behaltam:😄😄😄
volt egy elcsipett videofelvetel az egyik (talan mexikan) kisgyerek szulinapjan...
tv ben mutattak be...nezte az egesz femili.. a lenyeg hogy (tipikus kezikameras felvetel) mutattakegy bokrot.. a sok kisgyerek meg csak magyarazott orba szajba.. mutogattak a bokor fele.. de semmi nem latszott csak az hogy a szel fujja a masfel meteres bokrokat meg fakat.. utanna elrohantak a gyerekek balra.. ment a kameras is.. es mutogatott a szulinapos kisgyerek egy sikator fele.. odanez a kameras es a jobb oldali bozontosbol kilep az idegen..de kozben ilyen hangeffekt.. ES JAJJJJJ a moziban majdnem behugyoztam ugy kirazott a hideg... tegyuk hozza en az alien es capa filmek ota nem izgultam ennyire... es azokat a filmeket eleg fitalalon lattam..azota egyik film se tett ram ilyet hatast..szal szamomra nagyon is 10 pont volt a film
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
és ha már Bruce Campbell, akkor Bubba-ho-tep is nagyon jó.
meghát sok B film van amin lehet röhögni, bõvebben a horror és B film topikban tudsz válogatni a csodálatos filmek címeibõl 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Beszarás ez a film, szétröhögtem magam. Mikor papírra vésték a filmet, nem lehettek "otthon" a készítõknél. No de ettõl jó.
Tudtok mondani ehhez hasonló filmeket? Muszáj látnom õket... 😄
Nekem a Jelek talán pont azért nem tetszett, mert nem tudtam eldönteni, hogy horrort, thrillert, drámát, családi filmet, vagy akármit nézek. Szarós vagyok, szal horrorokat nem is szoktam nézni, de pl. az említett részeknél nem is nagyon rözzentem meg. A Discoveryn vagy National Geographicon ment ufókról szóló doksitól talán jobban kirázott a hideg 😄.
Viszont a "Csontdarálók" amit úgy 2 hónapja láttam nagyon tetszett, a szintén Adam Sandleres "Ki nevel a végén?" meg szerintem egyenesen csúcs 😊.
Fiatal vok, így nem teszem az agyam, bizony - <#idiota>#idiota> - a "Vadgalamb"ot is megnéztem, igaz, egy Shrek, vagy Ice Age még mindig jobb 😊. Most jön a "Csodacsibe", na az jó lesz XD!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nice legs. what time to open?
Már nem azért az 1.20 -ért, de ez az egész rendszer úgy meg bukott, hogy csak na. Zorrohoz felirat, doom, légcsavar? Már lassan egy hónapja kint vannak, de nincs hozzájuk fordítás! Vagyis vannak! Méghozzá a légcsavarhoz s a Doomhoz simán élvezhetõk, csak egyszerûen nincsennek felrakva, mert mondjuk 100% filmbõl hiányzik 3 mondat, vagy van benne egy nyelvtanilag nem helyes rész. Ugyanmár! Nézzék már végig az oldal moderátorai Csava fordításával készült Légcsavar filmet és pattogjanak, hogy nem jó fordítás! Amikor nem egy ember vitte el tõlem a filmet, vagy nézte meg nálam, és tökéletesen elégedettek voltak. Neeem, nincs! Helyette állítólag van egy 50% -os jó. Nevetséges ez az egész. Szerintem a legjobb dolog amit tehetni lehet, hogy a Doom, Légcsavar feliratait azonnal felrakni fordítók mély megbecsülésével, esetleg belejavítgatni ha már nagyon szõrszálhasogatóan nézi az ember.
A tuti gimihez van fordítás, új szõkeanyámkínja filmhez van fordítás, de a normális mozi filmekkel mi van? Kérdeztem egy hónapja Winnit: "Ebbõl nem az lesz, hogy hónapokig nem lesz fordítás?" Azt mondja "nem"
nem a lófaszt,.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Eddig nem igazán érdekelt, de a film megnézése után a fejembe véstem Tim Burtun nevét.
Elképesztõ egy film. És mindez az idegölõ stop motion technikával. Well, <#worship>#worship>
Doom
Nem vagyok nagy igényû, a ténylegesen szar filmek is tetszenek általában. De ez a szar még a szar is szarabb. Remélem elég érthetõ voltam... 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az amikor a gyerek szulinajan kameraznak oszt elmegyen egy olyan leny a kamera elott.
De szerintem a legparasabb resz az volt amikor Graham megy ejszaka a kukoricasba es hirtelen megfordul es egy ufo lab behuzodik 😄
JAAAAJ! 😄
House Of Wax: Háááát nem vmi nagy szám 😄 Szokásos Isten háta mögötti hely, ahol persze sose jár senki csak az áldozatok 😊
Világok Harca: Sokkal sokkal többet vártam, csalódtam a filmben nem volt nagy szám, egyszer meglehet nézni,volt benne egy-két jó dolog azért, de ID4 sokkal jobb szerintem hamár idegen megszállásról beszélünk 😊
Batman Begins: már az elején látszott, hogy nem egy megszokott hangvételû Batman filmrõl van szó, tetszett ez a hangulat ami a film alatt volt, és az is nagyon tetszett, amikor Batman elõször lépett színre és valóban úgy volt a jelenet, hogy Batmant úgy ábrázolták mint egy olyan személyt akitõl félni kell. Tetszett t😊 Imdb-n láttam, hogy a következõ Batman is készül és ismét Christian Bale lesz a fõszerepelõ, Alfred pedig Michael Cain marad. Mondjuk elõször nekem õ kicsit furcsa volt valahogy Alfred szerepében 😊 A Madárijesztõ figura meg beugrott még a régi Batman rajzflmsorozatból 😊)
Nagyon jó film volt! Nam is annyira a zufók 😊 voltak a lényeg hanem a pap szorija, aki a atéltek hatására visszatalált Istenhez. Persze azért a borzongatós részek is nagyon jók voltak. Az a szülinapi felvétel.... áhhhhhh. Libabõrös lettem.
Még a rendezõ is szerepelt benne egy 5 percet.
Szóval ez egy nagyoan jó film volt! Ajánlom mindenkinek, aki nem ilyedõs egy kicsit...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
7/10
Corpse Bride: Egész jó volt, viszont sokkal magával ragadóbb hangulatot vártam. És különbenis, miért csak 6 szeme van a pókoknak?
8/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
tapló télapó viszont tényleg nagyon jó
BUDA > miskolc.
zsan rénós nyomozós törökös spoiler on agymanipulálós szar
vége izgibb .....