Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most fogok nekiállni majd meglátjuk milyen

BUDA > miskolc.

Sil3nt
Tim Burton's Corpse Bride

Nem sikerült csalódnom Tim Burton munkájában. Hihhetetlen képi világ tárul a nézõ elé. Hihhetetlen poénokkal és történettel. Történet maga szomorkás és nagyon az érzelmekre hat, de a film köbeni poénok nagyon meglazítják ezt, így tökéletes egyensúlyban van a nézõ. Már-már abszurd ábrázolásmód gyönyörû és erre csak Johnny Deep szinrkonhangja teszu be a pámát.
Aki kicsit is szereti az absurd humort és Tim Burton munkáit annak kötelezõ darab.
Engem lenyûgözött

----> 9.5/10

jointeer
enniyre tetszik neked a doom? :o

-.-

köcsög

Sephi
Szegyeld magad hogy egy hozzaszolasba mered emliteni a ket cimet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jointeer
Doom - szarvolt

Forrest Gump - az már joak

köcsög

Sil3nt
hát én pont az ellenkezõjét gondolom. Amikor megnéztem elég gyenge és érzékeny állapotban voltam de nekem beütött. Eddig a saw1-2 ütött ennyire, bár picit más kategorai, de kötélidegzetem van de ez akkor is tetszet
tiszteletben tartom a véleményed és lehet, hogy abban igazad van, hogy a történet nulla és az audio és vizuális hirtelen képhatások már lejártak de nekem ritkán jön be ennyire egy ilyen mûfajú film.

PetruZ
Elõre kiírom: szerintem...

The Descent (2005)
Kábé egy óra unalmas barlangi túlélõshow, kábé fél óra unalmas szörnyes-kergetõzõs, és egy halálsz*r "csavaros" befejezés. Lehet, hogy csak én voltam fáradt, vagy nem mûködtek a befogadó receptoraim, de sztem ez egy teljesen jellegtelen és az átlagosnál is gyengébb film.
Értékelés: 2/10

Ui.: Fordulat az nincs. Fröcskölõs belek még kevésbé (ha az, ami a filmben van, "fröcskölõs belek" kategória, akkor pl. a Saw is az...). Feszültség? Hát... talán a lámpákban. A "hirtelen hangok" téma meg már vagy húsz éve lefutott. A végefelé pedig a dráma az nagyon dráma. Teljesen szívszakajtó, de tényleg...
A film elsõ kb. tíz perce (az ablakos-felriadós jelenetig) messze jobb sztorit sejtet. Ne ugorjatok be a mézesmadzagnak... 😞
SASboy
van 1 pali az mindig megöl vkit és annak adja ki magát akit megölt. jó kis film

nice legs. what time to open?

ffxi
Jó, de milyen témájú?

Fákjúal!

magus
nem az az a film aminel tempbann jart dc-n ha meglattak nalad annyira szornyu?😊

Sil3nt
The Descent

Hát igazán jó kis barlangos-horror film. Szerintem e mûfaj egyik legjobbja ha nem a legjobb! Végig leköti a nézõ figyelmét és a vége igen csavaros fordulattal ér véget. Kimondottan 18+-os film, tehát aki nem bírja a fröcskölt belek látványát és a feszültséget, nomeg a hirtelen hangokat az jóé teszi ha kihagyja.

9/10

SASboy
nekem tetszett az a film

Iori
de, angelina jolie+ethan hawke

I love this game!

SASboy
nem taking lives?

ffxi
Talking lives milyen film?

Fákjúal!

Sephi
SAW

Azota is mindenap lemegyen es csangohangom is ez a telcsinel 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy
magyarok közül egyik kedvencem. 5x láttam idáig

Sir Quno Jedi
Jaaa, csak azért mert még nem volt érzkezésem megnézni, csak ott rohad... Értem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez még csak nem is ismerõs !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
Ne csalj! <#zavart2><#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
ID3 tag!!!! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kandurex
Nos, ajánlom mindenki figyelmébe ezt az OST mp3 számot. A tavalyi év egyik legjobb filmjébõl való.- Eszméletlen hangzás világa van ajánlom, hogy egy jó fülhallgatóval hallgatni. Nem beletekergetni! Ez fontos! Semmi esetre se, hagyd, hogy lemenjen az elsõ 30 másodperc! Aki nem találja ki, hogy melyik film zenéje, az szégyelje magát 😊

Itt is van, töltsed

Hangerõt neki!

Sephi fõleg neked 😊

Sephi
Annyira vicces nem volt de egy ket parbeszedtol felrohogtem 😄

Sir Quno Jedi
Jó ez az Argo. 1x nézhetõ, limonádéval elmegy.

Sephi
Szerintem eleg jo volt.

fifi
Devil's rejects

Ez a film ott kezdõdik ahol a House of 1000 corpses véget ér.És pont azt kaptam, amit vártam...Az ideg/elmebeteg család menekülése a rendõrök elõl. Koszos-mocskos-véres-obszcén film sztem nagyon eltalált karakterekkel. Kár hogy Tiny ilyen keveset szerepelt benne. A nõ/zombie felesége/ nekem nagyon bejött, jó csaj. Semmi agyontrükközött jelenet, CGI, vagy bármi más vakítás. Csak egy kemény menekülés, persze jó kis elverésekkel, emberrablással, brutális gyilokkal fûszerezve.
A végsõ képsorokon majdnem komolyan sajnálni kezdtem ezt a három elmebeteg majmot 😄DDD Nagyom szép/!/ jelenet volt!
remélem Rob Zombie fog még rendezni, bár én akkor örülnék a legjobban, ha következõ filmjébe önmaga is benne lenne mint szereplõ...

8/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ja, engem ne minõsítsen egy ilyen takony...
de sztem ez a film nem volt /annyira/ rossz.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike at home
jaja, amikor aszonta, lopjuk a netrol a filmjet, azert nem nezzuk meg moziban elegem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😄DDDDDDDDD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fifi
ja
annyira azért nem katasztrófális, mint itt egyesek mondták...
azok is sztem Árpát rühellik inkább.

Sephi
Kezdi az Agro a Reteken... nezzem meg?

Sephi
Pahh....

PetruZ
Saw (2004): Sokat nem rizsáznék róla. Nagy elvárásokkal ültem le elé, de kissé csalódtam, nem hozta azt a feeling-et, mint az itteni hozzászólásokból lejött. De mondjuk egy erõs 7-est megér.

The Hidden Blade (2004): Aki látta a rendezõ elõzõ filmjét, a The Twilight Samurai-t, azt semmi meglepetés sem fogja érni, aki meg nem, annak meg csak annyit, hogy a cím ne tévesszen meg senkit: itt egy, a XIX. század végén letûnõ szamurájkorszak utolsó fellángolása alatt történt romantikus drámáról van szó. Ez ugyanannak a történetnek, egy más feldolgozása. Tetszett, 8/10.

Kingdom Of Heaven (2005): Mint a Ridley Scott filmek bevallottan nagy gyûlölõje 😊, meglehetõs fanyalgással és elõítélettel kezdtem el ezt a filmet nézni, de csalatkoznom kellett, mert tkp. egy fogyasztható, egész normális, egész emberi léptékû alkotást láttam, eltúlzott heroizmus, könnycseppekben kicsorduló nyál-dráma, és nézhetetlenül sz*rrárángatott harcjelenetek nélkül. Simán nézhetõ, 6.5/10.
Sephi
Engem mert felokte a pop-cornomat!

Mike
igaz volt 1 film, aminél majdnem kimentem, de reménykedtem benne, hátha csak történik valami, nem történt: ez pedig az Örület határán (talán nem ok nélkül lett ez a magyar címe 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Így van.
Hülyét tudtam kapni a sok barmon a Blair Witch Project után.
HANGOSAN, hogy mindenki hallja: "NNNNNA ez mekkora szar vót, nem is mutatták a boszorkányt vazze, majdnem kimentem"

AKKOR ANYÁDÉ NEM MENTÉL KI???!!!

(ja, hát persze, hogy a westend-ben volt :-DDDD)

Mike
ha egy film szar, akkor max bealszom, kimenni akkor szoktam a mindjárt behugyálok/befosok - de ez ugye nem a film minõségének megitélése

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ki a faszt erdekel ha kimennek a filmrol? 😊 Valszeg mert nem arra szamitottak amit kaptak. Az nem minoset egy filmet hogy hanyan mennek ki... Legalabbis nalam nem. Ha nekem tetszik, akkor egyedul is ulhetek a moziban.

Blasta
Általában én is felállok és elmegyek a filmek végén :-)

Sephi
"Elképesztõ. Amerikiai szépség magaslatok."

Mondjuk annak kozelebe sem er es azert ennyire jo nem volt amennyire leirtak de azert engem is megfogott. Az volt a egyetlen baj hogy nem tudtak rendesen fent tartani az erdeklodest. A terembol nagyon de nagyon sokan felaltak es elmentek pl...

fifi
annál azért jobb, de lehet találni benne párhuzamot

Kandurex
Szigorúan bizalmas (L. A. Confidential)

Kitûnõ film, remek színészek, jó történet!

7.8 / 10

Ütközések (Crash)

Rasszizmus vagy nem? Átlag élet amerikában. Jó vagy rossz? Elképesztõ. Amerikiai szépség magaslatok.

8.0 / 10

CSOCSO
alon in the dark szintu?? jezusom.. nagyon szar lehet!... amugy aszem abbol i sjon amasodik resz😄 remelem az alien 5 ot nem ilyenek csinaljak meg hanem mondjuk cameron
Blasta
Egy világok harcánál csak legyintettem egyet, de ezt sajnálom, hogy szinte senkinek se jön be, az azért jelenthet valamit, és valszeg nekem se jönne be.
Kár, mert vártam

:-)

Jano
Sry. :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
A franc.
Pedig el6ároztam, hogy ha törik, ha szakad, legyen akármilyen agyatlan hent, megnézem moziba a dúmot, de már elment a kedvem tõle :-/

The Descent

Végre már 1 jó kis horror! 9/10
Csak azért 9,mert a vége annyira nem tetszett..
fifi
nem írom le itt is a Doom-ról a véleményemet, mert megtettem topikjában, de azért annyit elmondok, hogy szerintem teljesen felesleges volt ezt a filmet /így/ megcsinálni...
a menõ szinészek helyett fizettek volna olcsóbbaknak, és kiadják Alone in the dark 2 címmel...

2/10

hmhm
Hetedik érzék - jóa, vasárnapi családi film 7/10

Saw 2 - jóa, kicsit túlzásokba estek, több gondolkodtató / meghökkentõ rész lehetett volna 8/10

Doom - ugyan az amit gondoltam, vér trancsír, szörnyecskék 5/10

Újra lakótársat keresünk - ahhozképest h romantikus izé, tök nézhetõ, kategóriájában 9/10

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

fifi
elsõ kettõ tényleg jó film, de a nyócker egy rakás sz@r...

sry