Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Fiók (The Jacket) c. filmet Adrian Broody és Kiera Knightley fõszereplésével!!!
- A Memento c. filmet (ez egy kicsit régebbi, de megéri felkutatni a tékákban, mert hatalmas film!!!!
Ez a kettõ egy picit elvontabb, mert a Fiók az idõutazás határait feszegeti nem is rosszul, a Memento-ban meg az az érdekes, hogy "visszafelé" mutatja be a filmet!
- A Nyócker egyszerûen király, ahogy a cigányok és a magyarok egymást fikázzák, de ahogy megvan a lé, kibékülnek, majd amint elfogy, megint egymásnak ugranak...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Na akkor én is kileszek tõle ha megnézem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára olyan filmet, ami annyi sebbõl vérzett, mint ez. Tele logikátlanságokkal, sõt, inkább baromságokkal.
Részletesebben majd a topikjában.
2 pont.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hat ez egy eleg gyenge film rovidnek ereztem es uresnek.. egyedul stiffler occse vitte a filmet.. senki mas nem volt a filmben aki van olyan hulye mint o.. nohde mindegy...
softos is volt.. talan ha lesz valami uncensored.. akkor talan tobbet adok majd neki😄 most viszont 5/10
BUDA > miskolc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BUDA > miskolc.
😮 !!!!
lehetne x-man 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
amúgy tényleg ez kell e népnek..szörnyû...iszonyat....pfff
Hát számomra csalódás volt, mondjuk nem vártam tõle direkt sokat de ezt is alázta.
Szereplõk nem mutatták meg igazi énjüket, mondjuk a film keretein belül nem is lehet, történet pocsék, köszönhetõ a játéknnak. Mindez egy 18 karikával! Pocsék volt, hent-hent-hent.
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nice legs. what time to open?
sztem újat nem mutatott már, de azért jó film volt, viszont sztem ez az egész túl van már hypeolva.
van benne egy-két érdekes megoldás, de azért ahogy itt pontoztak egyesek, hogy 10/10, meg hasonló szuperlatívuszok, azért az túlzás...
végébõl kiindulva lesz III. is.
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nagy fáradságomban néztem meg sokadjára ma egész napos autóvezetés után...
ez a film örök darab, mindig fel tud vidítani...nekem , ha megélem, 50év mulva is tetszeni fog...
10/10
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
meg sosem lattam.. nemtom.. vhogy kimaradt.. mindenesetre jo kis film, bar nem egy vilagujito tortenettel van megaldva de tetszik..mondjuk a nem tul happy end kicsit letort
Látam százszor, de mindég lenyûgöz egy igazi klasszikus !
"A rózsaszín elefántot kérem !"
áááááááááááááááááá
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy érzed nyomott vagy?
Én most a Grimm tesókat néztem
sok mese megfordult a filmben, érdekes is volt, de sajnos felejtõs számomra :\
Úgy érzed nyomott vagy?
Ugye ez CSAK video&dvd fogják kiadni. Teljesen más szerepelõk vannak benne. Stiffler öcsének a kanosságát követhetjük, de igen gyér formában.
Természetes jó nõk most is vannak benne.
De több pozitívum nincs benne. Egy-két hahotát elengeddetm a film közben 😊 de így is limonádé a film.
Kikapcsolni kikapcsolt, de nem hatott rám túlságosan
--> 4/10