Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igazán jó kis barlangos-horror film. Szerintem e mûfaj egyik legjobbja ha nem a legjobb! Végig leköti a nézõ figyelmét és a vége igen csavaros fordulattal ér véget. Kimondottan 18+-os film, tehát aki nem bírja a fröcskölt belek látványát és a feszültséget, nomeg a hirtelen hangokat az jóé teszi ha kihagyja.
9/10
Azota is mindenap lemegyen es csangohangom is ez a telcsinel 😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Itt is van, töltsed
Hangerõt neki!
Sephi fõleg neked 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a film ott kezdõdik ahol a House of 1000 corpses véget ér.És pont azt kaptam, amit vártam...Az ideg/elmebeteg család menekülése a rendõrök elõl. Koszos-mocskos-véres-obszcén film sztem nagyon eltalált karakterekkel. Kár hogy Tiny ilyen keveset szerepelt benne. A nõ/zombie felesége/ nekem nagyon bejött, jó csaj. Semmi agyontrükközött jelenet, CGI, vagy bármi más vakítás. Csak egy kemény menekülés, persze jó kis elverésekkel, emberrablással, brutális gyilokkal fûszerezve.
A végsõ képsorokon majdnem komolyan sajnálni kezdtem ezt a három elmebeteg majmot 😄DDD Nagyom szép/!/ jelenet volt!
remélem Rob Zombie fog még rendezni, bár én akkor örülnék a legjobban, ha következõ filmjébe önmaga is benne lenne mint szereplõ...
8/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de sztem ez a film nem volt /annyira/ rossz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
annyira azért nem katasztrófális, mint itt egyesek mondták...
azok is sztem Árpát rühellik inkább.
The Hidden Blade (2004): Aki látta a rendezõ elõzõ filmjét, a The Twilight Samurai-t, azt semmi meglepetés sem fogja érni, aki meg nem, annak meg csak annyit, hogy a cím ne tévesszen meg senkit: itt egy, a XIX. század végén letûnõ szamurájkorszak utolsó fellángolása alatt történt romantikus drámáról van szó. Ez ugyanannak a történetnek, egy más feldolgozása. Tetszett, 8/10.
Kingdom Of Heaven (2005): Mint a Ridley Scott filmek bevallottan nagy gyûlölõje 😊, meglehetõs fanyalgással és elõítélettel kezdtem el ezt a filmet nézni, de csalatkoznom kellett, mert tkp. egy fogyasztható, egész normális, egész emberi léptékû alkotást láttam, eltúlzott heroizmus, könnycseppekben kicsorduló nyál-dráma, és nézhetetlenül sz*rrárángatott harcjelenetek nélkül. Simán nézhetõ, 6.5/10.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hülyét tudtam kapni a sok barmon a Blair Witch Project után.
HANGOSAN, hogy mindenki hallja: "NNNNNA ez mekkora szar vót, nem is mutatták a boszorkányt vazze, majdnem kimentem"
AKKOR ANYÁDÉ NEM MENTÉL KI???!!!
(ja, hát persze, hogy a westend-ben volt :-DDDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mondjuk annak kozelebe sem er es azert ennyire jo nem volt amennyire leirtak de azert engem is megfogott. Az volt a egyetlen baj hogy nem tudtak rendesen fent tartani az erdeklodest. A terembol nagyon de nagyon sokan felaltak es elmentek pl...
Kitûnõ film, remek színészek, jó történet!
7.8 / 10
Ütközések (Crash)
Rasszizmus vagy nem? Átlag élet amerikában. Jó vagy rossz? Elképesztõ. Amerikiai szépség magaslatok.
8.0 / 10
Kár, mert vártam
Pedig el6ároztam, hogy ha törik, ha szakad, legyen akármilyen agyatlan hent, megnézem moziba a dúmot, de már elment a kedvem tõle :-/
Végre már 1 jó kis horror! 9/10
Csak azért 9,mert a vége annyira nem tetszett..
a menõ szinészek helyett fizettek volna olcsóbbaknak, és kiadják Alone in the dark 2 címmel...
2/10
Saw 2 - jóa, kicsit túlzásokba estek, több gondolkodtató / meghökkentõ rész lehetett volna 8/10
Doom - ugyan az amit gondoltam, vér trancsír, szörnyecskék 5/10
Újra lakótársat keresünk - ahhozképest h romantikus izé, tök nézhetõ, kategóriájában 9/10
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
sry
- A Fiók (The Jacket) c. filmet Adrian Broody és Kiera Knightley fõszereplésével!!!
- A Memento c. filmet (ez egy kicsit régebbi, de megéri felkutatni a tékákban, mert hatalmas film!!!!
Ez a kettõ egy picit elvontabb, mert a Fiók az idõutazás határait feszegeti nem is rosszul, a Memento-ban meg az az érdekes, hogy "visszafelé" mutatja be a filmet!
- A Nyócker egyszerûen király, ahogy a cigányok és a magyarok egymást fikázzák, de ahogy megvan a lé, kibékülnek, majd amint elfogy, megint egymásnak ugranak...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Na akkor én is kileszek tõle ha megnézem.
Nem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára olyan filmet, ami annyi sebbõl vérzett, mint ez. Tele logikátlanságokkal, sõt, inkább baromságokkal.
Részletesebben majd a topikjában.
2 pont.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hat ez egy eleg gyenge film rovidnek ereztem es uresnek.. egyedul stiffler occse vitte a filmet.. senki mas nem volt a filmben aki van olyan hulye mint o.. nohde mindegy...
softos is volt.. talan ha lesz valami uncensored.. akkor talan tobbet adok majd neki😄 most viszont 5/10