Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Épp, most néztem végig. Már rég láttam ilyen jó "majd én rendet rakok" filmet.
Szóval szerinem érdemes megnézni.
TS.XviD.MaveN
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nice legs. what time to open?
Esetleg kalóz cd-s felirat nincs?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
hát nem egy szokványos film, az egyszer biztos
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
termeszetesen ugy ultem le a tv ele hogy ez valami bugyutasag... az hat.. de azert jo volt latni a herbiet nomeg lindseyt😄
nem olyan jó mint az 1 de lehet rajta röhögni!
szállító 2
sztem 1sze nézhetõs ha tetszett az 1 akkor ez is fog
vadgalamb
madagaszkár szintû egyszser érdemes megnézni
nice legs. what time to open?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megnéztem, de minek?! Több mint szörnyû, unalmas, vontatott.
Kerüljétek el nagy ívbõl.
1/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kicsit vicces hogy nem tudom az egyik kedvenc filmem nevét de képtelen vagyok megjegyezni, Ryan közlegény megmentése stílus, csak ez a kóreai háborúról szól, majd javítsatok ki ha vkinek beugrott...(kóreai szereplõkkel)
Amerikai szépség
Oldboy
The Usual Suspects (nem ugrik be a magyar neve)
Repülõ tõrõk klánja
Tigris és Sárkány
Closer
K-PAX
Gattaka
Beverly Hills-i zsaru1-2 😄
Vadkanok
Airplane1-2
lehetne a neve microsoft flight simulator 2006 látni lehet hogy 3d studio maxal
csinálták 😄 spoiler néger meghal hogy sajnáljuk de két kékszemü északink
tovább küzd 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Te rengetegszer írtad már, hogy 1-2 film után napokig nem lehetett hozzád szólni, stb., azt hittem ez is ilyen lesz, sry. :|
(Egész évben mindenki hype-olta - jogosan - de, ahogy már velem is elõfordult párszor: így nem ütött akkorát a film. Szerintem errõl van szó.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szal szerintem egyaltalan nem egy akkora nagy was zum das ahogy egysek itt bealitjak de remelem nem nezel le a velemenyem miatt.
Egyszer megnezni jo de szerintem boven eleg is.
Jah es jovore jon a amcsi verzio 😄
Keresem az Alien Vs Predator dvd-mellékletéhez adott 2 hatalomkártyát !!!
Akinek van az jelezze plz a : [email protected] címen.
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A REMÉNY BAJNOKA utot!
Nos hat oszinten nekem naon bejott. A szereplogarda naon teccet es nem volt semmi eroltetett poen ami mostanaban ritka. Igaz a hulye beleszeretek minden szep is jo majd kiderul egy nagy titkom es mindeki utaja egymast majd a vegen egy bravuros orszag vilag lattara beismeros vallomasal elsimitom cliche az megvolt de na...
Sokan leszólták, ezért elég kedvtelenül ültem neki, de kellemesen csalódtam a filmben. Nekem nagyon tetszett.
8,5/10
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!