Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ez tényleg egy idegesítõ, unalmas, mégcsak nem is vicces/pedig az akart lenni/ lapos sz@r...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Támogatta: Magyar Mozgókép Alapítvány...
Gratulálunk
- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.
Üzenetem a rendezõnek. Kedves rendezõ... TÖBBET NE!
Na erre mondom, hogy 10/10
Aberrált szürrealista.
Vkinek nincs meg az OST-je?[
az annyuk hát vazze egyfolytában kacsintgatott rájuk 😮 az a pár jelenet
nagyon ciki de azonkivül a film jóa 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
sztem nagyon korrektül összehozott kis film, csak éppen kellõen vannak összekuszálva benne a szálak 😄
viszont a vége sztem nem igazán illik oda. kapott még egy lehetõséget? a testvére azt mondta, hiába éli meg akárhányszor is, változtatni-jóra fordítani nem fog tudni semmit.
ezek szerint csak tud, ha akar?
nem így fejeztem volna be, vagy ha igen, nem hangoztatnám a megváltoztathatatlan sorsot!
ettõl függetlenül 9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nos itt az ujjabb Russell Crowe film. Es megint es megint akkorat utot! Annyra nem mint a Csodalatos Elme de majdnem ott van. Oszinten 1999-tol idejig az osszes filmje nalam nyero. Szerintem kurva jo szinesz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem az a szokványos film. Nem is nagyon tudok mit írni róla. Mindenesetre nagyon megfogott. Hangulatilag talán a Lebegés c. alkotáshoz tudnám hasonlítani. Rég adtam már ilyen jó osztályzatot.😊 9/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hmmm. Bevallom õszintén soha nem érdekelt ez a mûfaj. Tegnap este leültem megnézni és azt kaptam amit vártam tõle. Nagyon megható történet, egy igazi szerelemrõl van szó és végre van benne némi realitás! A zene nagyon jó volt és az ending is nagyon tetszett.
9/10 Récsöl Mekedemsz<#szeret>#szeret>
I love this game!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nice legs. what time to open?
Tetszett.
L.O.L.
Ez tok aranyas volt en naon sokat rohogtem 😄
Hat ez nagyon aranyos film volt😊
csodalatos mese szep vilag jo szineszek= TETSZETT!
8/10 es
madagascar
baromi rovid nem is nagy cucc de azert elszorakoztatott..
riszalom ugyis ugyis😄😄😄
Na megnéztem ezt az index által nem lehuzott filmet. Sokat röhögtem rajta, jó pofa volt de sablonos a vége. 6.5/10 Will Ferrell egy állat 😄
I love this game!
Régen ha többen mentünk moziba összedobtunk még egy jegyet ahová letettük a cuccainkat /persze ez '96-97 ben volt amikor olyan 300 volt egy jegy még a Duna Plaza-ban is/ Ki tenné ezt meg most 12-1300-ért?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Röviden. Totálbeteg amatõr film kezdõ sorozatgyilkosoknak.
Adva van egy apa és a fia, akik a sorozatgyikosok, unalmas és egyhangú életét élik.
Néha néha a skac felhozza a barátnõjét, hogy bemutassa az apucinak, akit aztán jól kinyírak, és a közeli hûtõházba állítnak ki. innen a név. (A srác ronda mint az éjszaka, úgyhogy nemtom mit esznek rajta a nõk, de ezen nem fogunk fennakadni.)
A gyilkok közti idõben + filozofálgatni próbálnak, + az apa tanítgatja a gyereket, hogy lehet jól kinyírni az áldozatot. (Komolyan mondom mint egy felvilágosítófilm sorozatgyikosoknak. )
A nõk elég csinosak, szóval nem értem miért egy ilyen szennyben hasznoasítsák a tehetségüket.
Kicsit utánnanézve kiderült, hogy a film direkt ferdéknek készült, akik a gyilokra izgulnak fel.
Realizmus van. A filmekben mindig birtam, hogy az áldozat amint a nyakába vetik a hurkot/torkon ragadják, kb 10mp-n belül meghal. Itt azért eltartott egy ideig. 3-5 perc.
Más komment nincs, talán csak annyit, hogy a rendezõ jobban járna, ha visszamenne disznótenyésztõnek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mekkora hülyeségmá.
FILMeket itthon szokok nézni, nyugiban, békében :-)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
:-)
Jóak volt, s mégsem ! Nem olyan mint az 1, sokkal gyengébb, már a cím is gáz. Próbáltak nagyobb szabású filmet csinálni belõle, így nem olyan pörgõs, sõt itt-ott már uncsi (pl. a fél órás haldoklós jelenetek), de ettõl függetlneül ez is egy igen szórakoztató film maradt, immáron rengeteg szereplõvel és statisztával. Bár a jellemek mintha kissé visszafejlõdtek volna, hogy tovább lehessen õket szivatni és hiányzott nekem Saru is, bár Kanbei benne van ! A manga fílin az teljesen oda...
Ettõl függetlenül élveztem.
Ha az Azumi1 9/10, ez mondjuk 6/10...
Dehát ez van, Shusuke Kaneko és Yoshiaki Kawajiri 1xûen NEM Ryuhei Kitamura és Isao Kiriyama !
*************SPOILER*************
Jellemzõ a szerepjátékos múltam, met mikor Azumit beszívatja a pók a náderdõben az elsõ vágás után már mondtam is, mint a gyerekek a bábszínházban, hogy "A nádat Azumi, a NÁDAT vágd !". 😄DD
1. Sleepy Hollow: az a jó Tim Burton-ben, hogy filmjeit meg lehet nézni többször is, félelmetes hangulat árnyalja át mindet. 8/10
2. Idióták (Lars Von Trier - Dogma 2): Improvizáció az egész. 18 év alattiak és mentálisan gyengék számára nem ajánott... Nehéz kikerülni a hatása alól. 9/10
3. Országúton (Fellini): Olasz temperamentumok, melankólikus képsorok, non-happy end. 9/10
4. Vidocq: Kellemes meglepetés volt. Néha gyomorforgató. 8/10
5. Rossz Nevelés (Almodóvar): Melegvonal erõteljesen. Megrázó. 9/10
ettol fuggetlenul jo film
2. ha beköpné az egész bandát akkó métne?
Huhh en azt hittem szarabb lesz, es megse!
Egesz jo kis film volt! Bar egy kicsit erdekesnek tartottam az alapkoncepciot..
SPOILER ON:
mamira raszall a maffia???? a mamira???
SPOILER OFF
7/10