1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    Tegnap megnéztem én is a Batmant! Mondták már páran, hogy ezentúl ez legyen az etalon a képregényfilmekben, de ez már az eredeti résznél megtörtént! Nagyon tetszett hogy nem voltak benne elképzelhetetlen jelenetek! Bár a motorja nagyon gagyi:D! Tetszett hogy 2 részt egybegyúrtak, emiatt még lehetett volna + fél óra, simán elbírtam volna! Természetesen mindenki joker koma megjelenését várta, és sajnos elég keveset szerepelt, többet is elbírtam volna belőle! A régi joker nekem viccesebb, szimpatikusabb volt annak ellenére hogy ő is szívbaj nelkül lelőtte az embereit, az új joker csak 1 fokal betegebb, talán a sminkje miatt:)! Ledger nagyon jól eljátszotta az idegbeteg rángásaival, és néha bárgyú nézésével! De szerintem túlságosan felkapták a halála miatt!
    Nekem ez a batman még mindig olyan mint a régi új köntösben! Na de már kijöhetne DVD-re! Pá