Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hibáival eggyüt is hatalmas egy film! Szinte minden kép felért egy mestermûvel. Tim Burton tud!
Néhol kicsit túl naturális volt, de ez belefért. (Amúgy baltával ha megszakadsz, se tudod senkinek a fejét levágni egy csapásra.) Egyedül a banya barlangjában lévõ rész volt sz*r. Annyira nem illet az egész filmbe az a gagyi CG trükk, hogy csak na.
De nagyon jó film volt. 10/9 - néhány hangulatromboló elem miatt.
tipikus piff-paff, fél film CGI, összevissza robban minden, nem történik igazán semmi és 0 sztori. 3/10
I love this game!
--------------------
5/10
Mérsékelt spoiler.
Számomra nem okozott katarzist, tipikus amcsi vígjáték, pár elképzelhetetlen szituval és jellemmel.
Én a fõszereplõtõl sem dobtam hátast, a mellékszereplõk sokkal jobbak voltak (kiváltképp a jóbarátokban Phoebe késõbbi férjét alakító csávesz :-D).
Pár jelenet teljesen oda nem illõ volt, a naaaaaaagy epilálós rész is gyengébb mint mondjuk a Tökalsóban láthattuk, illetve a reggeli merevedést is poénosabban oldotta meg Jim Carrey anno :-)))).
Az olyan vicceket meg kifejezetten nem szeretem, mikor a fõszereplõ új bicót kap ajándékba majd utána hosszú zenés montázzsal mutatják mennyire élvezi az életet az új bicóján, de mivel már 2 perce nem volt poén, ezért muszáj volt egy hatalmas borulást betenni, amivel azért érzékeltetik -birkamód- hogy igazából egy szerencsétlen fasziról van szó.
1-2 poén ütött, de összességében nem nagy eresztés, szokásos iparosmunka, felejthetõ.
Ja és a végén lesz egy idióta "mindenszereplõ viccesen táncol és énekel mert boldogok" jelenet, ott már kényelmetlenül éreztem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#falbav>#falbav>
:-)
I love this game!
Jet Li messze legjobb hollywoodi filmje. Egyik legjobb akciófilm utóbbi idõben, de számomra nem nyujtott semmi pluszt ennek ellenére. A harc jelenetek nagyon jók voltak, a szereplõk is, Freemannek meg tiszta Ray Charlesszos beütése volt 😊 A sztori sztem kicsit gyenge, de a film elérte a célját: 1,5 órán keresztül szórakoztatott.
6/10
I love this game!
Megfújnak egy rakomány fegyveralkatrészt, és a rendõrség egy füles alapján összeszed öt ismert new yorki bûnözõt, akik mit sem tudnak az egészrõl, bár korábban voltak kapcsolataik egymással. Miután kiszabadulnak, újra összeállnak, hogy revansot vegyenek a rendõrökön, és mellesleg lenyúljanak pár milla értékû ékkövet. A rajtaütés sikeres, de LA-be kell menniük, hogy elpasszolják az árut. Az események itt teljesen váratlan fordulatot vesznek (úgysemondommeg 😊 ), aztán a vége felé megint lesz egy csavar, a lezáró utolsó nagy döbb meg ismétcsak jól felforgat mindent. 😊
Jó film, kár, hogy csak kb. kétszer érdemes megnézni. Egyszer, amikor elsõre megnézi az ember, és másodszor, amikor már a végeredmény ismeretében alaposabban figyelve újra végignézi. Illetve nekünk, magyaroknak külön okunk is lehet rá: van benne egy magyar bûnbanda is, ráadásul tényleg a mi ékes nyelvünkön szólalnak meg. Hiába no, mi mindig egzotikum leszünk Hollywood-ban. 😊
Értékelés: 8/10 (az imdb top #250-ben a 19. helyen áll)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Aki az amerikai polgárháborús filmeknél leragadt a(z egyébként kitûnõ) többrészes Gettysburg-nél (amit itthon is adtak már), de azért valamennyire érdekli a korszak, és kíváncsi egy másfajta filmre is, nézze meg a Glory-t, nem fog csalódni. Igaz történeten alapuló film Robert Shaw ezredes fennmaradt levelei alapján, aki a polgárháború elsõ, csak feketékbõl álló (természetesen északi) ezredének, a massachusettsi 54-eseknek volt a parancsnoka. A film bõ másfél órában foglalja össze azt az idõszakot, míg parancsot kapott az új ezred felállítására és kiképzésére, egészen a charlestowni ostromig, ahol olyan hõsiességet tanúsítottak, hogy Lincoln további fekete ezredek felállítását is jóváhagyta. Ezen idõszak alatt Shaw-nak fehér tiszttársai megvetésével, és a déliek halálos ítéletével (minden, a Konföderációra támadó fegyveres feketét és az õket vezetõ fehér tisztet törvény szerint azonnali halálra ítéltek) kellett megküzdenie, de teljesítette a feladatot, és kivívta a többiek megbecsülését.
Egész jó kis film, pláne, hogy totálisan hiányzik belõle minden pátosz, amerikai hõsmítosz, vagy a szokásos szabadság - egyenlõség - testvériség nyálhömpöly. Kár, hogy sok szálat felvesz és egyszerûen eldob, a sztoriban több lehetõség is volt, talán többrészes tévéfilmként jobban sikerült volna.
A fõbb szerepekben Matthew Broderick, Denzel Washington, Morgan Freeman és Cary Elwes látható, a film 3 Oscar-t, meg egy csomó egyéb díjat is nyert.
Értékelés: 7/10 (az imdb 8.1-es értékelése sztem túlzó, de helye van a top 250-ben)
Ui.: Újabb Tesco "óccsó" gyöngyszem: Vidocq, magyar + francia 5.1 vagy 5.1 DTS, magyar felirat, no reklám, rengeteg extra (interjúk, werkfilm, Apocalyptica klip, stb.), szép animált menük, kitûnõ kép és hang, Mokép kiadás.
Unalmas, gagyi, semmi köze az elõzõ részhez, bár az is elég hurka eresztés volt, de valamivel jobb azért. Néztem volna a Spongyabobot 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Foleg a vese es a kurvas jelenet 😄DD
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
El kell hogy mesejem hogy ez annyira de annyira kinos es lealazo amit ez a harom hulye liba muvel hogy az mar fajdalom.
Megyek fejbe lovom oket.
Apropo a mai Kesz Atveres volt eddig a legjobb 😄
azért nem hülyegyerekek ezek a mérnökök...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de egy 22nm-es szobában nézve tûrhetõ...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gondolom vannak egy páran,akik Divx-es asztali lejátszón nézik a filmeket.Nálatok is kicsi a felirat,amit berak a film alá?(nem a ráégetett feliratra gondolok,hanem amit egy mappába másolsz a filmmel)
Nekünk LG divx-es lejátszónk van,semmiféle állítási lehetõséget nem találok rajta.
2CD XViD-DEiTY
Ott csak 1cd-sek vannak fent ill. TC.XviD-lrc 2 cd-s,de az nem jó.
Közben kiderült,hogy mégis van jó felirat,csak 1cd-s változatot írtak a 2cd-s helyett.
http://feliratok.tx.hu/index.php?keres=the+longest+yard
Akkor szted ez mi? Délibáb?
nice legs. what time to open?
Ekkor letöltöttem az 1cd-s verziót,azt akartam átszerkeszteni,erre amikor megnyitom mit látok,2cd-sváltozat,csak hibásan van kiírva...
Elõtte válaszoltál rá:
"Tudom hogy CGI, meg hihetetlen, meg ilyen nincs stb... Megtette a dolgát:szórakoztatott... "
ennyi
néha egész vicces kis vígjáték, nem egy-két helyen borzasztóan túlerõltetett, nem túl életszagú, a végén lévõ szerelmi szál dramaturgiailag sem passzol a filmbe. Néha lehet nevetgélni, és nem alszol el rajta, és végre az altesti humort is kihagyták belõle
6/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Elmondom õszintén, nekem a film 90%-a tetszett. Tudom hogy CGI, meg hihetetlen, meg ilyen nincs stb... Megtette a dolgát:szórakoztatott... Más célja nem is volt.
Viszont a végén a repülõs fel-le majd be a vízbezuhanás faszság közben azt hittem kikapcsolom a francba. na azt nagyon nem kellett volna. minek raknak ilyet ekkora kaliberû filbe, máig nem értem...
így 6/10
mikor lesz a 3?
Jackie Chan
hát, néhol vicces, egyébként meg totál átirták Verne regényét, de nem baj
egyszer azért nézhetõ, de nem egy nagy etvasz, de nem si rossz vagy unalmas
az átvezetõ CGI animációk tetszettek
a film eszméletlenül szép szinekben pompázik
6/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Miert van minden ilyen stilusu filmnek az a storyja hogy a vegen ossze kell veszni es majd egy romantikus happyendel kibekujenek? En man unom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy borzalom az egész. Azért néztem meg, mert az imdbn 7+ pontot kapott, az index elsõ olyan filme, amit nem húzott le. Ez a film egy nagy rakás szar. Tipikus történet: rosszfiú hirtelen megjavul, mert beleszeret egy lányba, akinek bunkó a barátja, aztán már egyenesbe jönnek, mikor kiderül a rosszfiúról, hogy hazudott a csajnak, aztán összevesznek, de a végén újra kibékülnek, és happy end. szóval egy tipikus amerikai szar film forgatókönyve, amit egymás közt dobálnak a rendezõk, producerek, és mindenki megcisnálja a saját változatát belõle.
Nem is értem, hogy kapott ez 7 pont felett az imdbn, és hogy mi tetszett az indexnek ebben a szarban.