1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • [Jakuza]
    Azert par dologra kiternek, amivel nem ertek egyet.
    En pl nem ertem Bale hypeolasat, mint szinesz. Nekem abszolut nem jon be a jateka, mert hianyzik belole altalanossagban az aterzes. Nem szeretem a faarcu szineszeket, akikbol sut az hogy nehezseget okoz az erzelmek megjelenitese. Mar pedig Bale ilyen szinesz, persze erre a szerepre teljesen tokeles, tipikusan atelheto vele a Sotet hos szerepe, akikben a jo es rossz ennyire kozel van egymashoz, hogy nem kell igazi erzelmeket tukroznie, akik egy bunos dontest kepes hozni azert hogy osszesegeben valami jot tegyenek egy mas perspektivabol.
    Azokkal sem ertek egyet, akik azt mondjak, hogy tulontul keves volt Batman ebben a reszben, es azokkal sem akik azt mondjak, ez azert volt, mert Joker karaktere elhalvanyitotta. Pedig nem errol van szo.
    Ez egy zsenialis huzas volt a rendezotol, megmutatta, hogy mibol is all Batman elete. Beleszurkulni az eletbe feltunes nelkul, hogy senki se sejtse ki o valojaban es eltunni mintha nem is letezne miutan megtette valamelyik hostettet. Erre ra is mutat Joker: "Nelkulem senki vagy", mint ahogy a bunozok nelkul is, akik miatt hosse valt Batman.
    Ha nem lennenek egy szimpla milliardos lenne.
    Azzal sem ertek egyet, hogy tul keves az akcio a filmben, ez tette kiegyensulyozotta a filmet, pont ezert keltett sokakban mely benyomast, mert feljebb akartak emelni es ertelmet adni neki, ahol elgondolkozol a parbeszedeken, amikben rengeteg hihetetlenul eltalalt es jol tálalt gondolatok es jelentesek kaptak ertelmet. Ez emelte ki ezt a filmet a szanalmas klises akciofilmek forgatagabol, ettol valt fergetegesse.
    A zene pedig egyutt el a filmmel, ott valt ritmust ahol kell vagy valik baljoslova, nyomast gyakorolva a nezore es szinte mar fenyegetonek erzunk tole mindent ami bekerul a kamera latoszogebe. Ezt felelmetesen eltalatlak benne.

A Kezdodik ehhez a filmhez kepest egy sablonos semmivel nem kituno film volt, meg sem kozelitti a TDK-t.