Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "betegrõl" jut eszembe, tegnap az M1-en leadták a Ken Parkot.Igaz csak a második felét láttam, de annyi is elég volt.Tiszta röhej volt a sok pöcsmutogatás meg mittudomén, nem igazán értettem a rendezõ célját.Pl. a fickó bemegy a wc-re hugyozni, majd teljes egészében látszik pöcsöstül mindenestül az még oké, de hogy a kamera még direkt rá is közelít csak a farkára, ahogy folyik belõle a vízsugár...hát kurva sok értelme volt.
Az elmúlt két hónap legjobb vígjátéka...
9,5/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A poroltós jelenet is nagyon pöpec. <#hehe>#hehe>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ami engem nagyon megfogott a filmben, az az, hogy visszafelé mutatja be a történetet, ami azért jó, mert ha a normális idõfolyásban játszódna a film, akkor nem lenne olyan érdekes, ígys viszont a totális káosszal kezdõdik, és egy happy end a vége!
Szerintem annak ellenére, hogy érzõdik rajta a francia jellege (ami nem biztos hogy baj) nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóóó film!
Mindenkinek ajánlom!!!
Azért mondjuk én is szívesen belebotlanék Monicába...
- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kicsit elvan túlozva ez az énvagyokittakirályésaztcsinálokamitakarok sztájl, tényleg kicsit GTAsra sikeredett. Amugy rendesen van megcsinálva, a szereplõgárda jó volt, Wahlberg kitûnt azért a többiek közül. A sztori közepes, de a kivitelezés profi munka. Kár hogy picit messze van a realitástól.
SPOILER
cegény fehér csákót sajnáltam 😞, nem elég hogy neki csak kurbli jutott és megis hal :\
7.5/10
I love this game!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A végén írtak franciul egy olyan szöveget, hogy ez volt az elsõ olyan eset, mikor kamerával kiugrott ejtõernyõvel valaki, és úgy filmezett, feltéve, ha jól fordítottam, mert azért nem vagyok pörfikt franciából. Valaki tud errõl valamit? Mindenestre jó kis film volt!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
THX!!
Mexikói határ
Ördögûzõ-a kezdet
Creepshow
Galaxis uti..
Halott madarak
Hurok
Mennyeikirályság
Végszükség
Viaszbábok
Fákjúal!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Én nem szeretem a sci-fiket, de ez nagyon bejött. Jó volt a hangulata, zenéje, a fõszereplõk is jók voltak.
9/10
nice legs. what time to open?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
abszolut 10/10, annak ellenére hogy az ilyen amerikát hirdetõ filmeket nem csípem, de ez a darab tényleg megérdemli a helyét az imdbn. Pazar színészi játékok, az intro jelenet meg full MOHAA 😊 (fizettek az EAsek a lekopintásért?)
I love this game!
Az a szám kéne, ami a végén volt, mikor elmennek Lawafundah-ék, és Napoleon ott sétál az úton. Kicsit ilyen Jean Micheal Jarre-os zene.
Csóró faszikám már elég kutyául nézett ki a végén.
Legnagyobb poén: Bush mint Jézus. Ordenáré.
Amerika. Ennyi.
- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.
10 / 5
Land of the Dead:
10 / 4
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csalódás, a Dawn 2004 után újra. Semmi átütõerõ, semmi feszültség, és nekem ezek a hirtelen, gyakorlatilag az egyik percrõl a másikra "törzsfejlõdõ" zombik sem jöttek be. Alig pár helyszínen játszódik ugyan, de a terek mindenütt tágasak, sehol semmi klausztrofóbia (ami legalább rásegíthetett volna a halovány feszültségre), a társadalmi különbségek ilyen ábrázolása uncsi és céltalan, amit meg kihasználtak belõle, azt elõre le mertem volna fogadni súlyos összegekben. Magyarán kiszámítható az egész, semmi új dolog. Ami pozitív, az a pár jó véres jelenet, meg az, amikor elõjönnek a víz alól. Ennyi. Legalább izgalmas lett volna, vagy valami. De a végén ásítottam egy nagyot, és ez nem vicc. 😞
Szerintem... 3/10
Imdb-n a film oldalán a bal menüsorban, kicsitt lejjebb ott van a tracklisting.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nekem a Tesónak az elsõ fele tetszett, a vége felé meg már tényleg leült.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF