Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Aki még nem látta, a Tesco-ban beszerezheti a Hard Boiled-et és a The Killer-t az "óccsó" (990 Ft) kínálataban. Az elõbbin magyar 5.1 + angol 2.0, magyar felirat, elõzetesek, plusz egy hosszabb John Woo interjú, feliratozva (a The Killer-t - még - nem vettem meg, de hasonló kiadásnak tûnik). A film elõtt nincs reklám sem. A képminõség elég jó, nem vhs-rip, vagy divx, bizonyos jelek alapján a francia dvd kiadás "honosításáról" lehet szó. 😊 Ennek ellenére megéri a pénzét, a filmtörténet egyik - ha nem "A" - legjobb akciófilmjérõl van szó, elképesztõen jó belsõ teres akciókkal, a John Woo - Chow Yun-Fat - Tony Leung trió legjobb alkotása.
magus
Tetsuo

viszi a palmat a legbetegebb film kategoriaban nalam.

Dynamic
Speciel a Mementóban már ellõtték ezt az idõben visszafelé játszódik poént, csak azzal a különbséggel, hogy a Mementó sokkal hatásosabb és eredetibb film mint ennek a beteg Gaspar Noenak a filmje.
A "betegrõl" jut eszembe, tegnap az M1-en leadták a Ken Parkot.Igaz csak a második felét láttam, de annyi is elég volt.Tiszta röhej volt a sok pöcsmutogatás meg mittudomén, nem igazán értettem a rendezõ célját.Pl. a fickó bemegy a wc-re hugyozni, majd teljes egészében látszik pöcsöstül mindenestül az még oké, de hogy a kamera még direkt rá is közelít csak a farkára, ahogy folyik belõle a vízsugár...hát kurva sok értelme volt.
STREEX
A 40 éves szûz.
Az elmúlt két hónap legjobb vígjátéka...
9,5/10

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

CSOCSO
monicaba belemennek😄 csak a velemenynyilvanitasba nem mennek bele
Jano
De.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

SASboy
http://www.imdb.com/title/tt0290673/
Errõl a filmrõl van szó?

nice legs. what time to open?

SASboy
Sztem Mennyei királyságot.

ffxi
Köszi már eldöntöttem!!

Fákjúal!

Sir Quno Jedi
Jah, amúgy 9 perces a rape jelenet, csak üzenem Csocsonak is, hogy mennyit kell kivágnia a filmbõl, ha... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jóak lehet, még nem láttam, de fogom akkor. Addig is Monicat meg kell cuccolni, szal. !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Egyben jó az egész, úgy, ahogy van.

A poroltós jelenet is nagyon pöpec. <#hehe>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
Ez az 5 perces erõszakolós rész külön azért érdekesebb. Lehet megszerzem külön ! 😄DD

Loál János
Szia Mimóza! <#smile>

Az Irreversible egy hatalmas film! Mindenképpen küzd le az undorod, és nézd meg! Megéri!!!!!
Ami engem nagyon megfogott a filmben, az az, hogy visszafelé mutatja be a történetet, ami azért jó, mert ha a normális idõfolyásban játszódna a film, akkor nem lenne olyan érdekes, ígys viszont a totális káosszal kezdõdik, és egy happy end a vége!
Szerintem annak ellenére, hogy érzõdik rajta a francia jellege (ami nem biztos hogy baj) nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóóó film!
Mindenkinek ajánlom!!!
Sade marki
Emlékszem szép májusi napsütéses reggel volt. A madarak csiripeltek a kollégium ablaka elõtt. Úgy döntöttem megnézem az Irreversible-t, majd elkezdem tanulni utána a napi controlling-adagot az államvizsgára. A film után értetlen tekintettel néztem magam elé késõ estig. Félelmetes hatása volt a filmnek. Még a mai napig borsózik a hátam az aluljáros résztõl.
Azért mondjuk én is szívesen belebotlanék Monicába...

- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.

Blasta
Hát igen, Monica-ba belemenni azé nem járja... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
irreversible-t meg mindig nem tudtam meglesni.. valahogy nincs gusztusom hozza... ahogy ott eroszakoljak 5 percig monicat...mindegy.. nem is mennek bele..
Iori
Four Brothers:

Kicsit elvan túlozva ez az énvagyokittakirályésaztcsinálokamitakarok sztájl, tényleg kicsit GTAsra sikeredett. Amugy rendesen van megcsinálva, a szereplõgárda jó volt, Wahlberg kitûnt azért a többiek közül. A sztori közepes, de a kivitelezés profi munka. Kár hogy picit messze van a realitástól.
SPOILER
cegény fehér csákót sajnáltam 😞, nem elég hogy neki csak kurbli jutott és megis hal :\

7.5/10

I love this game!

Mike at home
mindet, ebben a sorrendben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Iori
hát tényleg nem vmi ütõs lista 😊, inkább nézd a hetediket a viasaton

I love this game!

I.C.ram
Király volt ez a film újra 😄

A végén írtak franciul egy olyan szöveget, hogy ez volt az elsõ olyan eset, mikor kamerával kiugrott ejtõernyõvel valaki, és úgy filmezett, feltéve, ha jól fordítottam, mert azért nem vagyok pörfikt franciából. Valaki tud errõl valamit? Mindenestre jó kis film volt!
Blasta
Fúúúú, semmi jobb nincs? :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
Pár napja megnéztem újra a Fantomast most meg a Fantomas visszatért nézem. Hihetetlen ez a Funes. Iszonyat egy karakter 😄 40 év távlatából is folyamatosan megmosolyogtat. Citroen DS rulz 😛
ffxi
Léccí szavazzatok meg, hogy 7végén melyiket nézzem meg!! Nemtom eldönteni😊
THX!!

Mexikói határ
Ördögûzõ-a kezdet
Creepshow
Galaxis uti..
Halott madarak
Hurok
Mennyeikirályság
Végszükség
Viaszbábok

Fákjúal!

SASboy
<#mf1>

Mhosah Myth
"You have to go to the island!" <#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

SASboy
The Island

Én nem szeretem a sci-fiket, de ez nagyon bejött. Jó volt a hangulata, zenéje, a fõszereplõk is jók voltak.

9/10

jointeer
katonák voltunk jobbab:o

najó nem:|

köcsög

Jano
Tudtommal volt ott némi közösködés, szal nem kellett tejelniük.

Iori
Saving Private Ryan

abszolut 10/10, annak ellenére hogy az ilyen amerikát hirdetõ filmeket nem csípem, de ez a darab tényleg megérdemli a helyét az imdbn. Pazar színészi játékok, az intro jelenet meg full MOHAA 😊 (fizettek az EAsek a lekopintásért?)

I love this game!

I.C.ram
Heh?
Mike
hát amiket mond róluk, meg is érdemli

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Mindig így járok 😞 41 track van a CD-n, de ez a fránya szám nincs rajta 😞
Loál János
Szerintem kipécéztek téged maguknak ott Hálivúdban. <#nevetes1>

I.C.ram
kösz. Ez az egyetlen szám, ami nincs rajta soundtracken :/
Iori
Music For A Found Harmonium by The Penguin Cafe Orchestra

I love this game!

I.C.ram
Leszedtem a Napoleon dynamite OST-t. Minden szar rajta van, még párbeszédek is, de az a rohadt szám, amit keresek, és a filmben volt, nincs!!! Argghhh!!

Az a szám kéne, ami a végén volt, mikor elmennek Lawafundah-ék, és Napoleon ott sétál az úton. Kicsit ilyen Jean Micheal Jarre-os zene.
Sade marki
Super Size Me. 10/7
Csóró faszikám már elég kutyául nézett ki a végén.
Legnagyobb poén: Bush mint Jézus. Ordenáré.
Amerika. Ennyi.

- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.

Kandurex
Valiant:

10 / 5

Land of the Dead:

10 / 4

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
<#vigyor5>
PetruZ
Land Of The Dead (2005, http://imdb.com/title/tt0418819/)
Csalódás, a Dawn 2004 után újra. Semmi átütõerõ, semmi feszültség, és nekem ezek a hirtelen, gyakorlatilag az egyik percrõl a másikra "törzsfejlõdõ" zombik sem jöttek be. Alig pár helyszínen játszódik ugyan, de a terek mindenütt tágasak, sehol semmi klausztrofóbia (ami legalább rásegíthetett volna a halovány feszültségre), a társadalmi különbségek ilyen ábrázolása uncsi és céltalan, amit meg kihasználtak belõle, azt elõre le mertem volna fogadni súlyos összegekben. Magyarán kiszámítható az egész, semmi új dolog. Ami pozitív, az a pár jó véres jelenet, meg az, amikor elõjönnek a víz alól. Ennyi. Legalább izgalmas lett volna, vagy valami. De a végén ásítottam egy nagyot, és ez nem vicc. 😞
Szerintem... 3/10
Jano
Ehh, láss, ne csak nézz.
Imdb-n a film oldalán a bal menüsorban, kicsitt lejjebb ott van a tracklisting.

Iori
gugli, keresõbe filmcime + ost list

I love this game!

I.C.ram
valaki tud egy oldalt, ahol filmekben szereplõ zeneszámok vannak listázva? Nem értem ,hogy az imdb-n miért nincsenek kilistázva a filmben szereplõ számok.
Dynamic
Akkor Szerintem neked a Kész Cirkusz is tetszene.Ugyanazok csinálták, látszik a stílusán is.Viszont ebben már "nagyobb" színészek vannak:Csuja Imre, Scherer Péter, Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya stb.Nem volt rossz, röhögtem egy párszor.
Nekem a Tesónak az elsõ fele tetszett, a vége felé meg már tényleg leült.
Bucser
Nem véletlenül mivel anfgol humor rulez😊 egyébként olvasd el a könyveket és akkor nagyon sok poén jobban átlátható lesz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Loál János
Na AZT nem láttam.

Mike
Mudruczo Szép napjait láttad?
na AZT nem értem

Mike
de a beszólások azok ott vannak
látszik, hogy a korosztáylunk csinálta
nekme ezért tetszik

pl. amikor Napoleon azt mondja: "Mi a faszom, zöldövezet?" hát ezen dõltem