[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #39865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megfigyeled amikor esnek le batmannal az érme az élet oldalra esik, és senki nem mondta hogy meghalt twoface,csak harvey dent, a szövegkörnyezet ahogy beszélnek róla, szerintem bedugják a diliházba. Szóval szerintem 3.részben Two Face a főgonosz, szóval el kell vigye a filmet. És egy kis megerősítés.Ezt a két szöveget két cikkből szúrtam be
Eckhart confirmed that he will only play Dent in Dark Knight but will portray Two-Face in the next Bat-film.
AARON ECKHART would reprise his role from THE DARK KNIGHT - because working with CHRISTIAN BALE is "phenomenal".
Eckhart, who plays District Attorney Harvey Dent in the sequel, confesses he "absolutely" would star in a third Batman film.
és itt a 2. -ban szereplő "absolutely" szó idézőjelben, szóval elvileg Eckhart mondta-kíváncsi leszek ez is csak etetés, de remélem nem és TwoFace is back