1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    The Dark Knight

Sokan leírtak már mindent, így nem eresztem bő lére.
    A korábbi véleményekben mindenki oda-vissza volt a filmtől és a Heath Ledger által nyújtott teljesítményért.Na, gondoltam, majd most jön ami szokott:mindenki elélvez a gyönyörtől, én meg a nagy várakozás hibájába esve egy közepes alkotást kapok.Nem így lett!Egyszerűen hihetetlen hangulat árad a filmből.És igen, egyértelműen Joker aki végig brillírozik, aki olyan produkciót mutat be amit csak nagybetűs MŰVÉSZETNEK tudok nevezni.Komolyan, már az első jelenete után azt vártam, mikor tűnik fel ismét a vásznon.Félelemetes és lenyűgöző volt egyszerre amit bemutatott!Szerencsére a többi szereplővel sem volt probléma, egyedül Maggie Gyllenhaal szerepeltetését tartom kissé furcsa választásnak, aki valljuk be, nem az a klasszikus szépség.Egy finomabb vonásokkal rendelkező nő, jobban illet volna a filmbe, és hihetőbb lett volna, hogy két főszereplő is odáig van érte.De ez legyen a legnagyobb probléma:)

10/10