Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aahhahahahaah 😄DDDDDDDDDD
De meg jol is hangzik! 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elsõre furcsa lesz, szélsõséges figurák vannak benne eléggé.
Könnyû kikapcsolódásnek nem ajánlom.
- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
DE VAN!!! , DE VAN!!! Mi az hogy halló tessék?
10/9
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szvsz egesz jo kis film.. neha ugy ereztem minth valami monti pajton filmet neznek.. nem rohogtem magam szet de erdekes volt😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Erreé értettem...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
I love this game!
NS. filmjei közül nekem meg pont ez tetszett a legjobban és a sebezhetetlen.
Hát azé Owen Wilson-t KITÛNÕ SZÍNÉSZNEK nevezni, hogy is mondjam.... KÖHHÖMMMM
A nem is olyan távoli jövõben:
2010 Okt 06:
20.00 A szopás szabadsága - Mûvez: Kovi
21.30 Este - Maya Gold-dal...
23.15 Late Night Show - HC Anal-Nekro-Animal... Sztárvendég VV421 Mighty Penis...
Merész húzás az állami tévétõl...
Kurvajó, dejavu, pont tegnap este dumáltunk a filmrõl haverzal, meg néztünk közvetítést a sport2-n. :-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fákjúal!
A csodálatos RTL véletlenül eltalálta. Sztem összekeverték vmi B-filmmel... 😊
"The trees move. Do you not see it?"
na ilyen pont nem...
de sztem semmi értelme bárminemû zombis filmet nézned az elkövetkezendõ 5évben...
sry
<és most jön a kemény bizonyító-visszavágás gondolom>és most jön a kemény bizonyító-visszavágás gondolom>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kicsit olyan érzésem volt, mintha a Doom1 után játszanék a Doom2-vel (Dawn of The Dead párhuzam), bár ez elõtte is tudtam, hogy így lesz.Akció szempontjából, hozza az elõzõ film darálós stílusát, bár a kiömlõ belekkel, meg leszakított emberi végtagokkal kissé túllõttek a célon(vágatlan verzió).Mondjuk nekem alapvetõen ez az intelligens zombi kicsit meredek, megnyílvánulásaiban már-már röhejes volt.A rengeteg filmes klisé és következetlenség meg kissé bosszantó volt(az 1m/perc sebességgel haladó zombik valahogy mindig utolérik a menekülõ embereket, az hogy öklömnyi húsdarabot harapnak ki az illetõ annyira veszi fel mint egy szúnyogcsípést,a zombik nindzsaképzést kaptak, mert bármit csinálnak nem lehet meghallani õket stb.).Ezektõl függetlenül, bõven nézhetõ kategória fõleg annak aki egy kis zombimészárlásra vágyik.
10/6
SPOILER
Mi a fene volt a végén az duma, hogy nem lövi le a vezérzombit meg a hordáját, mert új helyet kerenek?Nem baromság ez?Attól még ugyanúgy szörnyek, akik ölik az élõket.
Hát megint egy újabb zombis-emberevõ film, mely semmi vagyis semmi újítást nem hozott szürke hétköznapjainkba. Történet számomra bozalmas volt, egy intelligens zombi és máris elpusztíthatatlanok illetve szereplõk semmilyenek. Egy rakat ilyen film halmoz el minket, ez beállt a sorba, de nem a legelejére. Unalmassá válik egy idõ után és pocsék szereplõkkel.
---> 2/10
jahh és lehetõleg NE egyetek a film alatt 😊