[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Doomsday
az elcseszett történelmi lecke egy kis b akcióval....
Most komolyan...mit gondoltak ezek? De elsősorban mit gondoltam én?
Hát én naív fejjel egy fasza kis posztapok filmet vártam. Még annak is indulhatott volna, még akkor is amikor a kis csapat bement az elkerített zónába, egy kis horror feelinges kommandózás, fasza volt. De aztán megindult a film a lejtőn.
Megcsodálhattuk a különböző történelmi korokat kezdve a jövővel, majd egy kis vadnyugati vonatozás, egy kis középkori lovagkor várral meg királlyal (majdnem), aztán jött Róma és a gladiátor harc. Ezután a film próbál visszamászni a lejtőn, de sajna az túl meredeknek bizonyul, így befullad egy b-akciófilmes autósüldözésbe, ami aprót volt nevetséges ahogy ott beugráltak a kocsiba a marhák. Volt néhány jó jelenet, meg mad max meg minden, de összességében nagyon gagyi volt. Én elhiszem hogy ilyen körülmények között így kellett alkalmazkodniuk és ezért ez a középkori feeling, de könyörgöm, ez így akkor is nevetséges volt. És a zene meg aprót hasonlított a 28 filmek zenéjére....
4/10