Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Szerintem pedig egyike a kiemelheto amcsi baromsagoknak.

Nalam nagyon bejott en vegig rohogtem! 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil3nt
The New Guy

Tipikus amerikai vigjatek, melynek tortenete kozepszintu, de kivitelezese hagy nemi kivanni valot maga utan. Sok pozitiv kritikat ovastam, de egyszer sem nevettem fel a filmen, mivel semmi vicces nem volt benne az en szamomra. Egy szanalmas srac csinalja a nagymenot..ennyi a story.
Nem is fecserlem a szot, mert nem erdemli meg.

--> 1/10

Loál János
Azt tegyük hozzá, hogy külön mûfajt alkotott a film, és nincs ellenfele, úgyhogy ilyen értelemben is kategóriakirály. 😄
Egyik legnagyobb kedvencem, dvd-n is megvan. Beszteszt.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Davidus
Story of Ricky

Az "olyan szar hogy már jó" kategória királya! 10/10

V9ykn8_TZL0

Sade marki
Szigorúan Piszkos Ügyek II-III

- Kövezésre? - Igen, kérek hármat a nagyból és két zacskó kavicsot.

Bucser
Mert rájött, hogy milyen könnyû a neve befektetésével kis energiabefektetéssel nagy lét kaszálni😊 Olyan mint lucas😊 csak Lucas ezt a 80-as évek végén kezdte😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Indexrõl:

"Luc Besson valamiért elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, kivívja a kritikusok ellenszenvét, miközben milliókat szórakoztat el a bóvli filmjeivel. Nem az a baj, ha valaki olyan filmet gyárt, aminek a világon semmi értelme nincs, az a baj, ha ezt olyan valaki teszi, aki korábban értéket hozott létre."

Ezzel maximálisan egyet értek!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ffxi
Egy gyilkos agya

Izgalamas volt de volt pár nagybaki, ezért:

6/10

Fákjúal!

repro
követeljük vissza a mellbimbós batmanrucit!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Blasta
Nemtom, de ez nem rossz dolog, mondjuk a 4 batman-re nemsok szükség van, szvsz :-)

Iori
váhh, viasaton lesz Brad Pitt hétvénge (7.,Fight Club és az Interjú a Vámpírral) minden szombaton leadnak egyet. Aztán még leadják a 4 batmant, mi történt velük?

I love this game!

Jano
Vártam, hogy valaki felhozzza azt a mocskos férget. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mike at home
ezek szerint Shrek is magyar 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez jo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja akkor nem egeszen ugyanaz, mert itt Ben, sajat maga hozta letre a szornyet, ami felfalta/megolte azokat akiket utalt

ffxi
Alapok amiket jobban kellett volna ráírányítani:

"PL. biblia titkos folytatása, törikönyvbõl kimaradt részek, különbözõ kultúrák legendáinak átka stb."

Fákjúal!

ffxi
Errõl van szó, mondjuk akinek fingja sincs ezekrõl a középkori történtekrõl annak unalmas, mint én például. Ki kellett volna tárkozni ezeket, így okosodik is az ember, nem csak érdekesnek találja. De ahogy elmontad, hogy táplálkozik vmibõl az már érthetõ, csak a filmben nem ezt tették. Nem nincs semmilyen jel rá, hogy így erõsödik a szörny. Csak hoppá õ nyeli el az embereket, ez így unalmas, gyenge történetileg. Alapot jobban kellett volna kimutatni.

Fákjúal!

Blasta
Én mindig tuttam :-DDDD

Montanosz
na megis találtam)):

"....Történészek biztos tényként állítják, hogy a nálunk ismeretlen, ám az angolszász meseirodalomban jól ismert mesefigura, az ogre voltaképpen a magyarokat jelenti.
A középkorban ugyanis, mint ismeretes, a kalandozó magyarokat Európa-szerte rettegték. A tõlük való félelem és az irántuk való gyûlölet miatt Nyugat-Európában emberhúsevõ, vérivó szörnyekként beszéltek róluk, és nevükkel a rosszalkodó gyermekeket ijesztgették. A francia, majd innét az angolba is átment „ogre” elnevezés, amely mint az emberevõ szörny mesealakja vonult be a középkori mitológiába, a magyaroknak a középkorban elterjedt „Ugri” (ugor) nevébõl ered, miként a Hungary, Ungarn stb. nevek is (amelyeket – némi túlzással – így már Ogreországnak is fordíthatnánk)...."

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Loál János
A csecsemõvért ivó magyarokkal hasonlóképp. 😊

Montanosz
azé má' a szörnyekkel vigyázzunk, mármint a valóság alapjával)))
amerikába az ogre mint például shrek a ongri kifejezésbõl került át.
a csecsemõvért ivó magyarokat hívták így a kalandozások alatt és ez ment at a köztudatba ogre-ként.
a mumusnak is biztos van valami hétköznapi története)))

PetruZ
Már most nem azért, de ez nem a készítõk kitalációja. Ha jól emlékszem, a félelembõl (esetenként a gyermekekbõl) táplálkozó boogeyman / mumus - sztori valami kelta/gall eredetû, a középkorban már ismert volt, és talán az írekkel került át az Újvilágba is (de erre nem mernék mérget venni). Több híres amcsi író is írt belõle történeteket (pl. Stephen King (A mumus, Az), vagy a Sheckley-Silverberg sci-fi írópáros (Kísértet-5)). De ugyanez volt az alapja pl. a Monsters Inc.-nek is.
A filmet nem láttam, nem tudom, mi a poénja, de az alapmese létezik, és be tudja f*satni a kölykök egy részét. 😊
Loál János
Köszi a spoilereket! <#smile>

Egyszer nézhetõ, semmi több.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Mike
"Azért mert egy gyerek létrehozott egy szörnyet a félelmével"

ilyen már volt
a gyerek pedig Ben (Bobby Edner)

The Day the World Ended
http://www.imdb.com/title/tt0272575/

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Csattanos? Akko megnezuk ma 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Skleton Key
Nem valami pörgõs történet, de a végé a csattanó tetszett.

6/10

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

ffxi
Azért mert egy gyerek létrehozott egy szörnyet a félelmével az nagy VÍÍÍÍÍÍC!!!!!

Semmi alapja nincs a horrorságnak. PL. biblia titkos folytatása, törikönyvbõl kimaradt részek, különbözõ kultúrák legendáinak átka stb. Ilyesmik nagyon izgalmassá tudják tenni egy horrorfilmet, de azért mértékkel. Csak ne essenek át a készítõk a ló túloldalára.

Fákjúal!

Sephi
Azert pont annyira jo nem volt mert mar nem volt utese dramai alapon. Ilyet mar lattunk. Viszont odaragadol a Tv elott es nem alszol el. Ez a lenyeg.

CSOCSO
nem emlexem hogy ertettem e mert regen lattam de tenyleg szar..
CSOCSO
😄😄😄 en mar megmondtam regesreg
CSOCSO
a hitek rwanda szerintem tobb mint jo
Sil3nt
The Amityville Horror <2005>_______[ A retteges Haza 2005]

1979-es filmnek a remake-e, mely nem is sikerult rosszul. Kezdve azzal, hogy a story meg volt adva, ami nem nagy story, de nem is B kategoria.
Igaz az egesz film teli volt B kategorias horror elemekkel, kezdve a "halalos" haztol a halott emberekig, es igen kiszamithato volt az egesz. Ilyenbol eleg sokat kaptunk mostanaban Igy nem sok ujitast hoz a horror vilagba, de nem is szegyeniti meg eme mufajt.
Szineszek nem rosszak, de szamomra kevesek voltak, hianyzott beloluk valami ami kell egy ilyen filmhez.
Nem sorolnam B kategoriaba, de attol nem all messze.
Egyszer boven nezheto es izgalmas is, attol fuggoen, hogy kiszamithato es az elmaradthatatlan happy end, amit ha kihagytak volna a filmbol joval hatasosabb lett volna.

---> 5/10

Sil3nt
en is lattam, de ha jol tudom ketto reszes volt --tehat Joey - 2x01-02 mivel season nyito resz(ek).
Igen alex jo no es nekem sem tetszett az uccso pillanatok, azt hittem komolyan csinalja joey, de azt tenyleg elbaxtak...varjuk a folytatast.

ffxi
Boogeyman!!!!!!!!! <#levele><#levele><#levele><#levele>

Ritka szar!!! Nem is értettem!!!!

Fákjúal!

Hogy elkurtak a Joey 2x01-t. Mi a faszert kellett szetbaszni a Alex es Joey kozti szalat. Alex nagyon jo no 😄 Ugy tudtam hogy ez lesz.

SASboy
Az tuti 😄

nice legs. what time to open?

Sephi
Miert a bombas/ugratos/leakasztos jelenet a legjobbb!!1111

SASboy
Transporter 2

Gyenge story sok lehetetlen dologgal.

3/10

nice legs. what time to open?

Mike
szerintem is fantasztikus, azzal együtt, hogy én az FF-fel nem játszottam, mivel ocsmánynak tartottam az átvezetõ animok közötti grafikát (tudom, én vagyok a hülye, de ez van)
kérdésem még1x: errõl könyv nincs?

Mike
annyira azért nem ismeretlen, õ játszotta a fõszerepet Spielberg Nap Birodalmában, még kiskorában

Rafaelo
<#eplus2>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
na igen, ha valami nem szájbarágós, és gondolkodni is kell, sõt mozaikdarabkákból összerakni valamit, akkor az már egybõl szar

Loál János
Haggy, inkább adide a Lady Vengeance-öt.

Blasta
Rohatt téker!!!!!

Loál János
Nekem is az kéne.

Sephi
Hotel Rwanda -

Oszinen nekem teccet ez a film. Elmult evekben nem igazan lehetett latni ilyet. Pasziv film azaz se rosz de se jo. Egyszer nehzeto mert tanulsagos! Ezert is mondtam en a Janinak hogy "fiu, fiu mindig legyen sor a haznal mert soha sem tudhatod...". 😄

Kontrol -

Nem tudok vele betelni. Igy tobszoros megnezesre egyre jobban figyelem meg a dolgokat es egyre jobban teccik.

Bucser
Akkor játszd azt vagy nézd azt én maradok az amcsi focinál😊 Kicsit érdekesebb mint az európai soccer...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csontdaráló

Egy újabb feldolgozás, ami szerintem egész jól sikerült.

7,5/10

Montanosz
Hm....nem vagyok romantikus filmek rajongója de valamiért most a Sztárom a párom megfogott, talán a színészi játék, talán Julia mosolya.)))