1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Hancock
    Moziban láttam, szinkronosan, de majd meglesem az angol eredetit is, mert egy-két dolog gyanúsan falsul hangzott. Mindegy, maga a film kitűnő szórakozás volt egy társasági mozizáshoz. Átlagos sztori, jól ismert sablonok, jó CGI, és néhol még nevetni is lehetett (pl. amikor Hancock a konyhában "teszteli" a nőt, illetve a "szép munka"-jelenet :) ). Semmi extra, kellemes nyári popcorn, viszont rövidnek és felületesnek éreztem. Mondjuk 15-20 percnyi betoldást a múltbeli eseményekkel még el lehetett volna viselni. Charlize Theron viszont bomba jó nő. 7/10

Never Back Down
    Ordító "Karate Kid"-szerű sablon-ripoff kicsit modernizált változatban és főiskolások közé áthelyezve, totál noname sorozatszínészekkel (egyedül Djimon Hounsou volt számomra ismertebb név, de ő is mellékszereplő). Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem úgy tűnt, a költségvetést sztárok híján csupa tini-hasonmással próbálták ésszerűsíteni: a főszereplő két srác kiköpött Christopher Reeve és Hayden Christensen (pár évvel fiatalabban), a szőke bige meg valami Jessica Alba / Theron klón, akit minden bizonnyal tápkádban neveltek, mert a haja sosem kócos, egészségesen gömbölyded mindenütt, ahol kell, és a fogai is mindig rikítóan fehérek. A kicsattanóan egészséges amerikai főiskolai lumpenek mintapéldányai, ugyebár. :)
    Szóval iowai jóképű gyerek családja az öcsike miatt a floridai Orlandóba költözik, vagyis mi vár rá? Napfény, pálmafák, csajok, unatkozó milliomoscsemeték, és szabad stílusú harcok, csak úgy, szórakozásból = ? Persze, mindenki kitalálja: srácot lealázzák, de jön a mester, jól felkészül és visszavág és a szép szőke baba is az övé lesz. Röhej, de kb. tényleg erről szól a film. :) Még ha a küzdelmek látványosak lennének, vagy valami, de ez az összekotyvaszottt freestyle bunyó (aminek IRL külön bajnokságai is vannak, sportcsatornákon lehet elkapni egy-egy közvetítést) nálam sosem volt bejövős, nincs elegendő cool-faktora, hogy élvezni tudjam, úgyhogy összességében a film sem okozott valami nagy katarzist. Legyen mondjuk átlagos középsz*r 5-ös, de csak a jó bőrök miatt.