Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
Spongebob Squarepants - The Movie 10/10

amúgyis imádom spongyabobot de ez a film ezerszer jobb mint a sororzat...sokkal jobban meg van rajzolva és kurvasokat röhögtem rajta <#nevetes1>

Kör 2

Végre megnéztem ezt is, valahogy nekem az elsõ rész jobban tetszett, bár ez a legtöbb folytatásra igaz. Kicsit már elcsépelt ez a videokazis gyilkolászás.
De azért még belefért a nézhetõ kategóriába.
5/10

Apa lettem kisapám

Háááát, ez már súrolta a nézhetõségi határt nálam, de végigküzdöttem.
A sztori lényege hogy három barátnak (2feka, 1 fehér) egyszerre lesz gyerekük.
1/10

Tényleg halál unalmas volt!
Sil3nt
house of wax-ot minden b kategorias uti mar nemazert 😊 ...amugy igen azsiai feeling mostmar egyre gyakrabban jelenik meg a horror filmekben. Es bejon nekik.

Montanosz
jó neked!
hát üti a mostanában megjelent viasztestek, meg egyebet.
az ázsiai kultúrában jelenlévõ halál tisztelet igencsak serkentõleg hat a horror filmek minõségére.
még több ázsiai thriller....
http://tkthriller.bloghely.hu/

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Iori
megvan DVDn 😊 + csengõhang is 😄

I love this game!

Montanosz
a japán változatt ütõsebb.
de aki igazi horrort akar nézni és rettegni a feszültségtõl az a Egy nem fogadott hívást (one missed call)
nézze meg. a filmbéli csengõhang letölthetõ innen...One missed call csengõhang

Iori
Dark Water:

Nagyot csalódtam, de nagyon. Kataszrofális a forgatókönyv, tele kisebb-nagyobb bakikkal, halál unalom az egész. A zene a film 3/4 alatt semmi pluszt nem nyujtott. Az egyetlen jó pontja az anyát illetve lányt alakító színész (Jennifer Connely & Ariel Gade). Kár volt beülnöm...még a Kör 2 nél is gyengébb szvsz
3/10 (2 pont a 2 színésznek & azért mégis csak Koji Suzuki írta)

I love this game!

PetruZ
Sin City
Szokásomtól eltérõen rövid leszek, úgyis mindenki ismeri a filmet. Mint képregény adaptáció (futólag láttam pár füzetet, de nem vagyok Miller-fan): 10/10. Mint film önmagában: 7/10 (nem szeretem a noir-os ff stílust, csakúgy, mint a retrót, ami nyomokban fel-felbukkan ebben is).

A Galaxis útikalauzt estére tervezem. Régebben olvastam mind az öt részt (meg a többi Addams regényt is), láttam a korai BBC-s hatrészes tévésorozatot is, szóval képben vagyok. 😊
Sephi
De normalis hogy nem teccik mivel nem olvastad a konyvet vaze. Mashogy nezned hidd el nekem.

Mint a FF:AC . Aki nem jacotta a gamat egy akciodus erthetettlen baromsagot lat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SASboy
Nekem egyáltalán nem tetszett.

nice legs. what time to open?

I.C.ram
Nem. De nem is a könyvrõl beszéltem, hanem a filmrõl.
Rafaelo
Galaxis utikalauz stopposoknak :

látvány 10/10
történet 3/10
viccesség 1/10

könyvben biztos jobb meg angolul mégbiztosabb de filmen nem 😞
legalább a kiscsaj többet kivillanthatott volna

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Ouvastad a konyvet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Montanosz
without a paddle
tényleg kellemes csalódtam, finom humorú vígjáték, kerülve a harsány, erõltetett poénokat.

a gödör
nem a szokásos tinithriller....

a bunker
he, ilyen feldolgozása még nem volt a II.világháborúnak
ötlet nagyon jó, de többet kilehetett volna hozni belõle

hawaii,oslo
újabb kemény film a skandináv filmtermés szerelmeseinek

bûn rendje
ej ez a katolikus világhatalomra törünk mentalitást, csoda hogy nem tiltották be.
szerintem az opus dei-rõl szól, arról meg mindenki tudja mi is a célja!

Skeleton Key: Nem nagy eresztes.

Detto

desigo
Nekem se jött be..
I.C.ram
Megnéztem a Galaxis utikalaúzt. Háááát nem vagyok elszállva tõle. Baromi jók a jelmezek, meg a maszkok, meg a díszlet, látvány, de maga a film nem egy nagy eresztés. Szinészijáték egyenesen katasztrófális, egy-két mellékszereplõtõl eltekintve.

Számomra elég középszerû volt, bár annál talán egy fokkal jobb.
Sephi
Nekem a FFVII es a FFX volt a kedvencem tortenetileg is. A FF8 se volt rosz de a FF9 mar nem annyira. Naon kivancsio vaok a FFXII-re.

Eggyetértek!
FF forevör!
Nár csak a 8- történetét kéne feldolgozni egy jó kis hosszú sorozatban és akkorm ár nyugodtan meghalhatok!

Persze a 7 feldolgozásától sem tekintek el....
MrSpock
A Holló
Sok évvel ezelõtt láttam,és most újra.
Milyen jó kis film volt,egyszerû és mégis valahogy nagyon ellett találva.
Semmi nagy cécó meg minden,és a zenéje is szupi.
Sajnos Brandon Lee életét vesztette a forgatás alatt,pedig jólett volna látni még további filmekben.

Go Jeff Go!!!!

PetruZ
Harsh Times (most indul, vmi Training Day-szerû film, de a néhány szerencsés szerint jobb annál), The New World (a Pocahontas sztori új feldolgozása, de valószínûleg ezúttal nem a nyálasabbik módon 😊 ), I'm Not Here (ha minden igaz, õ alakítja majd Bob Dylan-t ebben az életrajzi filmben), Rescue Dawn (na, ez valami vietnámos-repülõs-megmentõs izé lesz, hááát... majd meglátjuk), Batman Begins folytatás.
Egyelõre ennyit tud a jövõbeni szerepeirõl az imdb.
SASboy
Lopakodó

Egész jó film lenne, ha a végén a nõ nem ölne meg x embert és õt megölték volna. Effektek amúgy nagyon ott vannak szerintem.Délutáni akciófilmnek egész jó.

6/10

És az Equilibrium-ról se feledkezzünk meg...

Szerintem is jó film!!!!!!
Annál is inkább, mert Christian Bale egy fantasztikus tehetséges (eddig nem nagyon észrevett színész) de jobb is így, mert nem merül el a hírnévben...
Érdekes, hogy annyira azonosulni tud a szereppel, amennyire csak egy igazán jó színész képes. Ha megnézzük, hogy mit alakít Patrik Bateman szerepében (Amerikai Pszicho), vagy Mr. Raznik-ként a Gépészben. stb...
Már alig várom, hogy milyen lesz a következõ szerepe.
De ahogy õt megismertem, nem fog egy 007-es szabványszerpet elvállalni!!!
Na üdv minden Bale rajongónak....
Sil3nt
The Longest Yard

Sok velemenyt olvastam kinek tetszett kinek nem. En a ketto kozott vagyok. Szerintem Adam Sandler foszereplo egyaltalan nem volt jo a filmhez, mivel itt "kemeny arcok" szerepelnek o meg mint a vezeruk egy nyeszlett kisbaba kepu kisfiu.
Sajnos mint mindig happy end a vege igy ez is beallt a sorba amit egyszer boven eleg megnezni. Persze voltak benne jo poenok, de abbol volt a kevesebb.

----> 5/10

SASboy
Szerintem is rohadt jó film.

I.C.ram
Megnéztem a gépészt. Nagyon jó kis film volt. Bár nem volt nehéz kitalálni, hogy mi is az ábra a fazonnal. Bár van egy-két dolog, amit a film nyitva hagyott.
Sephi
Final Fantasy VII - Advent Children

No comment. Van akit sziven ut es van akit nem. Azert senki sem hibas hopgy a maga idejeben a gyerek nem kapta meg a jatekot. Sokan nem tudgyak mirol maradtak le anno es most nezik a kepernyot mint a hulyek es az jon le nekik hogy "hu mekkora nagy volt az a csatajelenet" pedig a 90% sem ertik a filmnek. Ne ne en nem hibaztatom oket de akkor max ne pofazzanak hogy ez lehetett volna jobb is mert NEM! EZ IGY JO AHOGY VAN!

KIBASZOTT ULTRA CSODALATOS HIHETETTLEN VOLT ES A BUDOS ELETBEN EL NEM FELEJTEM! MAR LASSAN 5-6 EVE VAGYOK FOGJA ES MOST MEGKAPTAM AMIT AKARTAM!

Iori
longest yard:

elfogult vagyok vele a téma miatt, de a film sztem piszok gyenge. Adam Sandler meg Chris Rock nem a legjobb választás volt, a humorok is eléggé gyérek voltak benne. 5/10 (1ébként meg 3/10, 2 pont a téma miatt)

I love this game!

SASboy
most az egyszer megbocsátunk 😄

Sephi
😄

fifi
Skeleton key

sry
😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
Aha, de mit is néztél tulajdonképpen?

fifi
na megnéztem...
nem mondom, hogy rossz film volt, mert egynek elmegy, kellemes kikapcsolódás volt, de a mindenki által hangoztatott überbrutálgigacsavar a végén kb. egy 10évesnek volt meglepõ...
azért tetszett

szerintem 6/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Na volt idõm megsasolni az Ong Bak-ot. A csóka 13 pontos 10-bõl, olyan mintha nem vonatkoznának rá a fizika szabályai, de a film szánalmas és uncsi. Fõleg a tuk-tuk race...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
jo neked.. en amikor varom a messiast tuti hogy csalodni fogok
Sephi
Ne ne! Nem igy fogd fel.

Nezd meg miket irtak rola az igazi fanok. Vannak akinek a jatek teccet de vannak emberek akiket egy eletre megmarkolta a story.

En valami borzasztoan nagyon beleeltem magam es majig is. En ugy vartam mint a messiast. Es nem csalodtam. De majd irok bovebben a filmrol!

ffxi
Ong-Bak után nem tudtam végig nézni a Mr&Mrs "Kovács"-ot<#vomit>. Szinte végig hajtja az ember a jelenetek és nehezen tudom elviselni az olyan színészeket, akiknek nincs elõélete a harcmûvészetekben és fegyverforgatásban. Azonban megnézem az ilyeneket, de Ong-Bak után 1 kis idõ kell az emésztésre!!!

Fákjúal!

Kandurex
Sephi, 3x toltam végig. Azt is tudom, hogy te is fan vagy. De nekem ne mond, hogy ez a hányadék méltó film a játékhoz? Mert tény, hogy benne van a gárda, meg szép is jó is, de közzel nem azt hozta amit én vártam.

Vagyis nem azt kaptam amit vártam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SASboy
Szerintem ritka sz@r volt. Végig se néztem.

Sephi
Erre inkabb nem irok semmit mert nem akarlak megbantani.

Montanosz
Ja ezek a filmek Todd Solondz

Rendezésében: tudd valamit a csávó!

Storytelling

A film elõzõ munkáihoz hasonlóan provokatív, sokkoló, tabukat döntögetõ és bõvérû, fekete humorban sem szûkölködik. Két filmet láthatunk a fiatalság bizonytalanságairól, a szexrõl, az elõítéletekrõl, hírnévrõl és nagy bukásokról. Látszólag független szálon futó, párhuzamos élettörténetek és töredékek gyûjteménye a két rész. Az elsõ 1985 körül játszódik egy amerikai egyetemen. Fõhõse Vi (Selma Blair), az írói babérokra pályázó lány, aki miután viszonyt kezdett irodalomtanárával, tapasztalatait egy házi dolgozatban használja fel. Saját társai pedig nem értik meg "mûvészetét", hanem kiközösítik. A második részben Toby (Paul Giamatti), egy nem túl sikeres filmrendezõ dokumentumfilmet szeretne forgatni elvesztegetett ifjúságáról, ehelyett azonban nevetség tárgyává teszi magát. Elkezdi nézegetni gimnáziumi emlékkönyvét és felhívja egyik volt osztálytársát. A lány férjhez ment és gyerekeket szült. Új filmjéhez Toby pont ilyen átlagos szereplõket keresett, az amerikai család modelljét. A Livingston-család azonban korántsem problémamentes: zsidó származásúak, a város szélén laknak és evés közben súlyosan feszültek a csendjeik...

Happiness

Trish (Cynthia Stevenson) boldog házasságban él pszichiáter férjével (Dylan Baker) és három gyermekükkel. A férj titokban kisfiúkra gerjed, fia tizenegy éves osztálytársánál próbálkozik, tömeggyilkos ámokfutásról fantáziál, és tinimagazinokkal maszturbál. A férj egyik páciense (az e szereppel befutó Philip Seymour Hoffman) obszcén telefonhívásokkal zaklat embereket, és Trish nõvérét (Lara Flynn Boyle) próbálja elcsábítani. Ezalatt Trish szüleinek (Ben Gazzara, Louise Lasser) negyven éve tartó boldog házassága felbomlik, az asszonynak elege lett a floridai tespedésbõl.

A boldogságtól ordítani sokak tyúkszemére lépett, amikor olyan embereket tárt a nézõk elé, akik szenvednek konvencionális életük korlátai között, és perverz szexuális késztetéseiknek engedve próbálják megtalálni a boldogságot. A botránynak köszönhetõen a mûvész mozik slágerévé vált sikerfilm úgy mutatta be közel sem hibátlan hõseit, hogy nem mondott ítéletet róluk, s ez viszolygást váltott ki a nézõk egy részébõl.

Welcome to The Dollhouse

Dawn, egy hetedik osztályos diáklány, aki az átlagosnál is jelentéktelenebb, szemüveges csitri. Céltáblája lányok és fiúk gúnyolódásainak. Steve iránt érzett szerelme is viszonzatlan. Otthon sem felhõtlen a világ körülötte: bátyja semmibe veszi, a család szíve csücske pedig a balerina-palánta Missy.
Az iskola végzõs osztálya vakációzni indul. Vidáman dalolnak a buszban. Egy hang azonban elüt a többitõl: szomorúan és hamisan szól...
A film 1996-ban megkapta a Sundance Filmfesztivál nagydíját.

CSOCSO
hat nekem nagyon bejott a without a paddle.. utobbi idok egyik legjobb ilyen hulyulos filmje
Kandurex
Ja a történet azonos, annyiban még is FFVII

Kandurex
Final Fantasy: Advent Children

A kivitelezés és látvány zseniális. De.

Ennek kurvára semmi köze az eredeti FFVII -hez, ha csak nem azt számoljuk, hogy benne vannak a fõszereplõi.

SPOILER

Mi ez a baromkodás Bahamuttal? Egy materia lény nem lehet csak úgy elpusztítani, Cloud meg csak úgy felvágja BAHAMUT -ot. De még, hogy néz ki az a szerencsétlen sárkány? Pofám leszakad. Hol van a többi nagy menõ? Odin, Shiva, stb. stb. ? A Weapons -ok? Egyáltalán mi ez a tömény szánalom?

...és legvégül....

Mi ez az istenverte undormány zene?

3 / 10 (a látvány miatt)

Sil3nt
Joey 1 Season

Hat az elejen kicsit fintorogva nyultam erte, de a 24 reszt megnezve nem kellett, hogy csalodjak. Voltak lapos pillanatai a sorozatnak, de osszesegebe kellemes humorral teli joey lattam. Megeri raszanni az idod, aki szerette a jobaratokat annak nagy valoszinuseggel ez is fog tetszeni. Varom a folytatast amit most forgatnak.

---> 9/10

STREEX
Kampókéz 2.
Az elsõ rész azóta a kedvenceim közé tartozik mióta láttam.De ez elég gyengus lett.Mondjuk kiderül belõle pár új történetszakasz, de nem nagy szám.
7/10

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

MrSpock
The Island
Tömören :Jó film volt.

Go Jeff Go!!!!