Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
SPOILER ON
Szamomra az a legkomolyabb, amikor az atom rasszista zsaru egyik este gestapo modszerrel ellenoriz egy gazdag neger hazaspart aki csak hazafele autokazik, masnap meg sajat testi epseget kockaztatva ugyanazt a not szedi ki az ego autobol (a tarsai nem akarjak pedig engedni mert veszelyes).
Kozben a total szimpatizans tarsa - aki azert ker athelyezest mert rasszista a tarsa - lelo este egy neger sracot meghozza azert, mert az eloitelete altal szult felelme miatt azt hiszi hogy meg akarja tamadni Ot. Pedig nem.
SPOILER OFF
A lenyeg hogy nagyon ajanlott film.
loal.. es igy kell kezdeni hogy rasszista vagyok-e?😄
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Land OF the Dead: tetszett ahogy felepitettek, megmutattak ahogyan megtanultak a zombik gondolkodni. egy evõs jelenet meg cool volt. de a vége tragikum 6/10
F4: nagyon régóta vágyok erre (jess miatt) nem csalodtam benne. kellemes 2 órás szórakozás. Egyszerû de jó poénokkal volt tele, Ben Grimm szerkoja meg odabasz 😊. EGy két nagy plot hole volt benne (thx Tim story, remélem nem te rendezzed a sequelt), de ezektõl eltekintve tetszett. 7,5 / 10
The Skeleton Key: a 3 közül ez tetszett a legjobban. Ez a Kruger tudd vmit, nagyszerûen volt megirva, a sztori nagyon bejött. KAte Hudson tökéletes volt, a többi színészi munka átlagos volt. Legjobb thriller a Fûrész óta számomra, jövõ héten jön a Red Eye! Rachel McAdams rulz!
I love this game!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
belunk a dukes of hazzard filmre.. erre olyan halk volt a film hogy azt hittem viccelnek!!!!!!!!!!!!!!! eskuszom nem ertettem az angol szoveget rendesen!!!!! a kis feketefeher elemes tv-t hangosabban hallgatom ha eppen azt hasznalom!!!!!
kiment haver a menedzserert. berantagjak.. jo . nagynehezen 20 perc utan felhangositjak.. erre az utolso 20 percben megint halk es megjobb.. recsegett a hang sok helyen.. hat mondom ez lol.. kiment egy akarki es behivta a menedzsert.. nehez dolguk nem volt. az egesz filmen 14 en ultunk.. szal mindenki kapott egy ajandekmozijegyet...
hurra.. ez akkor is nevetseges es rohelyes!!!!!!
az mar csak plusz volt hogy a feka buzigecik minden SZARSAGON rohogtek!!!!!!
de ugy hogy kozben csettintgettek az ujukkal meg ugy hahotaztak mintha direktbe fel akartak volna tunni valakinek..lehet hogy valami showmusorban voltam..arra vartak hogy kiakadjak vagy valami😄😄😄:
szal loller volt az egesz.. a mozifilm emellett is egesz jo volt...
knoxwillnek vagy kinek olyan feje van baze hogy az mar faj..eszmeletlen a srac... ennel jobb arcot ha meghulyultek se talaltak volna!! a masik is nagyon odavalo de ez a knoxwill😄😄😄 ahogy beszall az autoba es csak siman nez a masikra mert ideges.. hat ott en is pusztultam a rohogestol!!!! szerintem zsir a film!!!!
8/10
lee tabornok meg szep volt. nagyon faszanyosan ugrattak meg nem is kimeltek az autot.. de kicsitt tobb burnout lehetett volna benne..
inkább néztem volna meg még egyszer a világok harcát<#gonosz1>#gonosz1>
köcsög
Spoiler:
Kár hogy Dacascos-t kinyírják benne😄 és a Fehércsávóból winnetou lesz😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I love this game!
történet 0
szereplõk 0
special fx 0
????? mi ez 😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Tegnap meglestem, már találam jó minõséget belõle. Egész jó kis film lett.
Húú és az a nõ abban a kis fekete ruciban, majdnem kiesett a szemem.
7/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Time adjuster
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Adok neki egyszer 0 pontot a film története nagyon messze áll az én ízlésvilágomtól. És adok neki 10 a megvalósításért és a színészért.
Értékelhetetlen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Volt egy galambos jelenet. Hm? Nem John Woo rendezte? Megneztem az imdb-n. Es lass csodat. O volt a rendeze. Ezert lett olyan jo film 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én nagyon kíváncsi vagyok rá. Szerintem jó lehet, az elõzetes alapján.
Nagyon ratyi film volt 😊 Ötlet maga jó lett volna, de ezek az erõltetett véres jelenetek, meg a bugyuta színészek, nagyon elbaszták. 4/10
Múlthéten meg a Holtak Földjét, azse jó szerintem... Ugyanaz mint a holtak hajnala, azsem tetszett...
Légy jó, légy hű Magyar!
I love this game!
Ja és nem csoda hogy az amcsik lerímékelik...
I love this game!
"Királyosan egyedi címet találtunk! Maximum Extreme KETTÕ"!!!! :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Eddig nem mertem megnézni a címe miatt, de most már bizonyos, hogy ez hatalmas hiba volt.A témában 10/15.
Valaki tudna ajánlani hasonló koreai/japán/hong-kongi csodát?😊