Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hát szerintem meg egy ilyen részletesen leírt alapanyagból, olyan háttérrel, annyi lóvéval, és akkora CGI-támogatással akármelyik középszerû rendezõ minimum ugyanígy megcsinálta volna ezt a filmet..." - LOL -
"Tolkien fantasy-ja alapból unalmas, de ez más lapra tartozik." - Ez még LOLabb -
Te, nem vagy te véletlenül "hivatásos" kritikus? Azok szoktak ilyen égbekiáltó baromságokat írni!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A WETA is P.J. cége, szal ezt is Õ teremtette meg, de kétségtelen, hogy akármelyik közepes rendezõ megcsinálta volna a LOTR-t ilyen látványosra mondjuk az ILM segítségével...
<ÕSEM LOTR FAN>ÕSEM LOTR FAN>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szóval azt akarom kikanyarítani ebbõl: szerintem nem a LotR-on, vagy a King Kong-on dõl el, hogy mire képes PJ. Õ már megmutatta korábban, és szerintem az az igazi arca. De bolond az, aki két ekkora sanszot kihagyna, és nem hibáztatom érte... 😊
Ui.: A King Kong-ot jobban várom, mint a LotR-t anno. 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vegyes érzelmekkel álltam fel elõle, mivel a történet nem nagyon követte a King regényt, de Jack Nicolson alakítása fantasztikus volt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát egy frászt. Egy Braindead-et, vagy Bad Taste-t nem adnék a három LotR-ért együttvéve. Na jó, egy Frighteners mondjuk megér egy trilógiát. 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eletem elso filmje aminek nincs konkret sztorija, nincs konkret fohos egyszeruen es megis eszmeletlenul tetszett.
Par ember nyomorat mutatjak be.. neha ironikus.. neha meghato... a zene eszmeletlen jo lett, szerintem sokat segit!
A film kozepeig kb ugy voltam vele hogy le fogom huzni a filmet.. nem szeressem ezt az ide oda ugrunk az emberekrol de a sztori kozepebe dolgot... semmi erdekesseg es a vegere megis sikerul betenni valamit hogy mindennek legyen ertelme es lenyege! NAGYSZERU!!!!
Milyen erdekes, hogy ebben a filmben is csak ugy tuntetik fel a fegyvert, hogy ugyis csak bajt tud okozni, plusz ott vana rasszizmus.. kisse mar eroltetett de megis igaz😊
8.5/10!!!!!!!!!!
kicsi spoiler:
nagyon komoly volt az autos-fejreallos resz, mikor a zsaru kiszabaditja a csajt.
a kislanylelovos resz pedig meghatott.
talán így: Louis De Funes/10
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Sajnálom is azt a 2 drága órát, amit rászántam, _hatalmas csalódás_.
Azon gondolkoztam, hogy talán ez a film is csak a hájpolás áldozata lett nálam, de hamar el is vetettem a gondolatot, ugyanis nem sikerült olyan pillanatot felidézni a belõle, amire elismerõen csettintettem volna. A mû egésze meg aztán... Semmi olyan vonása nincs, ami tetszhetne. Sõt, inkább idegesített ez az "úgy van beállítva, hogy az történik, de aztán a magasztos zene hatására mégsem az lesz, hanem ez"... Broáf. A CGI tûrhetõ volt, a történet által felvetett minden kérdésre megkapja a választ a kedves nézõ, valahogy mégsem jó, nem hogy nem üt, hanem a léc közelében sincs. Sürgõsen el akarom felejteni, ha már letörölni nem tudom a lemezrõl. D:
Ui.: a film alatt többször eszembe jutott a Függetlenség Napja (fõleg a hasonló kis ûrcsóka, valamint az ûrhajója, és az átlõhetetlen pajzs miatt, ami jelen esetben magukat a lényeket védi, nem a jármûveiket), na annál azért nem szarabb, de nekem nagyon nem tetszett, hiába is magyaráztok. 😊
I love this game!
Hat....eleg nevetseges volt a film. A szereplok iszonyat benak voltak, a tortenet nevetseges illetve a megvalositas is rohogni valo. Baromi unalmas, csak 1-2 resz van ami kicsit felebreszt, de csak azert mert jokat rohogsz, hogy ez egy horror.
Tehat egy nagyon alsokategoriaju B horror, melyet senkinek sem ajanlok meg aki szereti a horrort annak sem. Pocsek egy szoval.
Nem szoktam ilyen durvan osztalyozni, de ez utos volt --> 1/10
Charlie and the Chocolate Factory
Nemtdom, hogy hany eves kortol, de szerintem ez nem kisgyermekeknek valo. Nagyon hasonlo mint a Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events
Nekem tetszett, akar megegyszer megfogom nezni, a mely mondanivaloja miatt, talan.
---> 8.5/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
8 / 10
Az év egyik legjobb filmje! Kihagyhatatlan. Minden szempontból telitalálat, színészek, történet, hangulat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
elég jól eltalált kaland/?/film, nekem tetszett... Ezt a csajt meg imádom.
De tuti nem nézném meg újból
6/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
azert vicces lenne ha recsegne a hang es elkuldenenek..
amugy ahaverom moziban dolgozott...
a manit lehet visszakerni.. ingyen jegyet nem adnak... de otthon sosem volt ilyen problema
V9ykn8_TZL0
Épp most fejeztem be. Nagyon jó film lett szerintem, legalábbis nekem bejött.
Aki szereti a sci-fi-ket annak tuti tetszeni fog.
Nem árulok el részleteket, mert nem akarok spoilerezni.
8/10
Jah es csak is eredeti nyelven.
ui:
emlexem mikor otthon neztem a moziban.. van egy resz mikor a haitiekhez mennek es lovoldoznek a hazban.. de elotte marcus vagy a masik megprobalja kicsalogatni oket ilyen dumaval:
hoztuk a zoldkartyat!
hat ezen en konnyesre rohogtem magam de mindneki mas a moziban csak ult fapofaval... jo mondjuk minden poent nem erthetnek az emberek...
de emlexem mikor a nagy durranas filmben a terroristan RAMADA INN feliratu torulkozo volt. anno ezt nem ertettem,.. tavaly meg szet rohogtem magam, merthat vegre ertettem😄
Hmm, Ryuhei Kitamuráról volt már itt szó a Versus, meg az Aragami kapcsán, és akkor Jano (?) említette ezt a korai gyöngyszemet, mint a Versus elõdjét. Nos, az elõbb néztem végig ezt a röpke háromnegyed órás filmecskét, és nem csalódtam.
A film ugyanolyan kevés-szereplõs, mint a Versus, és a helyszín is ugyanaz az erdõ. Négy fiatal srác elrabol egy öltönyös, szolíd kinézetû gyereket, autóba rakják, majd elhajtanak vele, ki az erdõbe. Ott közlik vele, hogy kap tíz perc elõnyt, utána levadásszák és megölik. Kis kergetõzés után ez kb. a 20. percben meg is történik. 😊 Valami azonban mégsem stimmel. A holttest eltûnik, majd az autóhoz leghamarabb visszaért társukat holtan találják. Hárman maradnak egy megölhetetlen, természetfeletti erejû élõhalottal(?) szemben...
Érdekesség, hogy a rendezõ maga is szerepel a filmben: õ a gumibotos csákó. 😊 A jelenetek jók, három különösen kiemelkedõ: amikor a gyereket lánccal sz*rrá verik (na, ezt a filmet se fogják bemutatni jobb helyeken 😊 ), amikor késõbb õ a saját belénél fogva felakasztja az egyik muksót, valamint a legvége, amikor ülnek az autóban. 😊 Ezektõl függetlenül azért átüt az amatõrizmus, a színészek rém gyengék, a vér-effektek haloványak és bugosak (pl. a srác mély arcvágása késõbb hosszú percekre eltûnik), a verekedések itt-ott nevetségesek, de a kameramozgás feszes és jó. Bár ha én csináltam volna, inkább "blairwitch"-es first person-ban forgattam volna. 😊 Ja, és van egy jelenet, ami az Evil Dead 1 erdõs kamerarohanását idézi, de persze az eredeti sokkal félelmetesebb. 😉
Értékelés: 8/10