[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Látván az óriási hájpot, megmérettettem és gyengének találtattam, úgyhogy otthon :D
De ez az a film, amit kötelező moziban megnézni, remélem, az IMAX is rendel belőle egy kópiát.
Egyszerűen hihetetlen a film. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok Batman fan, bár az első részt szerettem. A mai szuperhősös filmektől általában erős sugárban hányok, nem szeretek filmkritikát olvasni, a hájp pedig általában nem naiv érdeklődést, hanem szkeptikus kíváncsiságot vált ki belőlem.
Az előző rész nem igazán jött be, bevallom. Amikor arról olvastam, hogy a film mindent lemosott, és már huzamosabb ideje vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt mondtam, hogy háhá...persze...majd lecsúszik a score 8.4-re (ami még mindig nagyon jónak számítana, azt azért tegyük hozzá zárójelben)...de nem hiszem, hogy le fog...ez a film egyszerűen hibátlan, és nem hittem volna, hogy egyszer egy szuperhősös akciófilmre fogom ezt mondani.
Itt nem valamiféle iparosmunka jellegű remake-ről van szó...ez a film kerek egész, eredeti, lenyűgöző...minden tekintetben.
Nem is nagyon mennék bele bővebben, ezt a filmet mindenkinek látnia kell.
És ha Heath Ledger nem kapja meg az Oscart a Jokerért, hát...biztos vagyok benne hogy megkapja, úgyhogy inkább nem is folytatom.