Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Ízlések és pofonok (földje)

De utálom ezt a közhelyet😊
www.gportal.hu/portal/jodamester ezt nézd meg

Jano
Jim Carrey az egyik kedvenc színészem, viszont elég rég volt már jó vígjátéka. Ben Stiller filmjei annyira nem jönnek be, a Napoleon Dynamite-ot már kibeszéltük, az sem tetszett különösebben, sokkal jobb lehetett volna. 😊
Az idei évben egyetlen vígjáték sem ugrik be, ami számomra megközelítette volna a Hustle-t. Sõt...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dynamic
Tudnék mondani pár vígjátékot, ami jobban tetszett, de most direkt nem írok címeket.Na annyit, hogy Ben Stiller, Jim Carrey-s filmek, Napoleon Dynamite stb😊
Bandew
Jó de a Sin City is ilyen lesz. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Jo a tema! <#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Direkt odaírtam, hogy azokat veri le, amiket hetente adna ki pl.: paókembõr, daredevíl, fántásztík fáór, stb.
Loál János
Csontvázgenyák repkedtek, páncélban, fegyverzettel. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Dobált azt is, amolyan szellemkatonákat. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
de katonákat nem dobált vagy igen?? (kicsit régen láttam😊

HA igen akkor bocs én olvastam félre mert azt hittem félreírta^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Azt írta katonákat, nem katanákat. :-)

Bucser
a kard és a katana ugyanaz😊

És nem állítólag tényleg nagyon jó a Shaolin Soccer is. (bár engem mindkettõ olyan szinten belassított egy idõ utan, hogy fájt.) Sry nekem nem jönnek be a Charlie chan szintû viccek és poénok... olyanaz egész miontha a tom és jerry-t nézném. csak itt meg is halnak néha emberek... ennyi volt a különbség.. látványos meg jól néz ki, de vígjátéknak azért nem a legjobb mit valaha láttam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Loál János
Az is nagyon jó, de szerintem a Hustle még azt is üti.

Nekem nagyon tetszett, fõleg, hogy kínai film...
Tetszettek a vizuális effektek is (fõleg amikor a zenészek dobálták a kardokat és a katonákat)...
Jó kis film volt!
Állítólag a szintén Stephen Chow rendezte Shaolin Soocer is hasonló kaliberû film, annyi különbséggel, hogy ott a foci van a fõszerepben...
Sephi
Hat pedig en reg nem lattam jobbat. A Kung Pow ota nem rohogtem ilyen jot 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Én legjobban azon röhögtem, mikor a baltás fõnök meg a csicskása be voltak parázva a házvezetõ pártól és felgyújtotta a csicskás a fõnökét, meg amit még bénáztak ott, és közben végig nagy kuss. :-D

Bandew
Total Recall mindig jó! 😛

Bandew
Szerintem a Sin City-t nem verte, de hát ízlések... 😊

Loál János
Szerintem TORONYMAGASAN veri az utóbbi évek _összes_ hálivudi nagyszabású vígjátékát - minden tekintetben.

Loál János
Pedig klasszikus a maga nemében. 😮)))

Dynamic
Hát a Kung-Fu Hustle szerintem sem volt annyira vicces.Egyedül azon röhögtem, mikor a késsel bénáskodtak meg 1-2 apró poénon, de nem voltam elájulva.
CSOCSO
Total Recall

anno tuti tok zsir film volt!
most nem dijaznam... mert mar idejemult film😊
I.C.ram
Megnéztem én is az új batman filmet, messze verte a ma piacon lévõ szar képregény adaptációkat, amik most jönnek ki, kb heti rendszereséggel.

Végénél, a befejezõ jelenetnél nekem bizsergett a hátam, ennél jobb befejezést nme is találhattak volna ki 😊
En ugy tudom, hogy osszeveszett Michael Keatonnal es nelkule nem Batman a Batman igy inkabb nem csinalta meg.

CSOCSO
minimum 7 nalam is d elehet hogy volt az 8 is. mar nem melexem
Hát a Burton-féle Batman-eket talán csak maga Burton tudná überelni, ha rendezne még egy részt, de erre asszem már semmi esély nincs 😞

/bár azt hallottam, hogy a 3.-at is neki ajánlották fel rendezésre, csak nem tudtak valamiben megegyezni a stúdióval, így jött a képbe Joel-bácsi és Val Kilmer.... 😞/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Nekem is tetszett, kellemes csalódás volt. Jim Carrey ismét szuperul alakít, meg jó az egész képvilág. Nálam megér egy 7-est is.

A GyalogGalopp nálam 10/10-es. Akármikor, akárhányszor meg tudom nézni, és mindig nevetek rajta. A filmben szereplõ poénok meg már szállóigévé váltak. Még színházban is megnéztem, ott is marha jó volt.

A balszerencse áradása

Jó kis film. 3 árvává lett gyerekrõl szól, persze nem hagyományos családokhoz kerülnek.

6/10

Bandew
Batman: Kezdõdik!

Hát tényleg nem volt rossz, de nálam még mindig vezet a Burton féle 1-2. A Schumacher féle 3-4-et természetesen fényévekkel veri, bár azokat nem nehéz.
Az tetszett, hogy itt Batman tényleg elég félelmetes volt, bár volt benne pár röhejes rész, meg egy logikai bukkanó (az a vízpárologtatós mikro-izé), de tényleg jó volt.

6,5/10

Pofonok Földje

Hát ez baromi szórakoztató kis film volt, igen hangulatos effektekkel. Egyedül azt sajnáltam, hogy számomra nem volt annyira vicces, mint ahogy beharangozták, de tényleg röhögtem jópár jeleneten.

7/10

RelakSfromhome
Most néztem meg a Gyalog Galoppot.

Hááát... Nem nyûgözött le :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PetruZ
Az új Tony Jaa film, a Tom Yum Goong a hongkongi kasszáknál négy napja vezet, és olyan, vele egyidõben bemutatott filmeket utasított maga mögé, mint a Charlie, a Land of the Dead, vagy a már régebben futó Tsui Hark-féle Seven Sword. A négy napos bevétel átlépte az 5 millió hongkongi dollárt. Ez arrafelé kifejezetten jónak számít (pl. a Batman Begins 6 millió felett nyitott, a Mr. and Mrs. Smith pedig 9.5 millióval; ezt is elemezze, aki akarja 😊 ).
Az elsõ igazi review-k alapján szokásos Ong-Bak-"szintû" sztori és körítésszínvonal várható, de Tony Jaa viszi a hátán az egészet, és állítólag szédületes dolgokat csinál, amelyekért mindenképpen érdemes megnézni a filmet. Írnak pár ökörségrõl is, pl. a trailerben is látható motorcsónakos rész jókora bug-jairól, illetve van benne egy borzalmas CGI rész is, ahol kõszobrok harcolnak egymással. 😊
(infók: http://www.tonyjaa.org/, aug. 15-i hírek)
Sephi
Igen? Honnan tudod? Tancsak nem olvastad?

I.C.ram
Biztos hallottál már irígy emberekrõl, akik csak azért járatnak le másokat, hogy magukra tereljék a figyelmet.

Lucas találta ki az egészet, ez fix.
Bucser
mindenkinek saját dolga mennyire éli bele magát afilmbe😊 nekem nagyon bejött mert beszippantott és nem a külsõ moziban lévõ történésekre figyeltem végig hanem a filmre.

Blasta
Nemtom, én a Sin City egy kényelmes moziszékben éreztem magam, elég kényelmetlenül, de semmiképp nem a képregényben. Mi okom lett volna rá? Az, hogy jól adta vissza a képregény feelingjét???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Aszittem általánosságban beszélsz.
Követtem a témát amúgy.

Bandew
Igen errõl beszélek, hogy a CGI nem feltétlenül rossz, csak jó kell bánni vele.

Bucser
A Sin City-s CGI kifejezetten jó volt mert úgy éreztem magam végig, hogy benne vagyok a képregényben😊 Ahogy néztem mindig felvillant elõttem egy-egy képregényes képkocka darab😊

Bandew
Az sem baj ha látszódik, de az legyen jellemzõ az egész filmre (Sin City).

Rafaelo
😮OOOO

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
pf pont Blasta volt az 😊
sry
nem ismertelek fel a logodról

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Lucasról volt szó, észlény!
nem tudom megérteni, miért nem olvastok legalább kicsit vissza, és nem egy kiragadott félmondatra reagáltok úgy, hogy azt sem tudjátok mirõl van szó

Bucser
Igen egyre jobban igényli a nép azt hogy ne látszódjon a CGI. Ha CGI az olyan legyen, hogy szebb lesz jobb lesz a film, de ne ordítson róla hogy ott van...Én is erre vágyom😊

Blasta
"ma CGI, azt jólvan"

Szvsz nem így van, rendre bukdácsolnak megfele a HIPER-CGI filmek, lásd Lopakodó, F4, stb.
Ott van pl. a Batman:Begins, amiben igencsak csínján bántak a CGI-vel, és igen szépen teljesített a frankó rendezésnek, szereplõgárdának és a sztorinak köszönhetõen, pedig "csak" egy képregény adaptáció.

Mike
nem hinném, mert zsé nélkül nehéz
régen kellett ötletesség, lelemény, ma CGI, azt jólvan

Sephi
Ezt mibol gondolod? Honnan tudod hogy tenyleg ugy csinalta meg a SW elso harom reszet ahogy elgondolta azt a 80-anas evekben?

Ha most keszitette el volna a 4 5 6 reszt akkor azt is latvanyosan keszitette volna el. Szerinted utottek volna most? Ma?

Mike
szerintem csak akarás kérdése
79-es technikával is tudtak jót csinálni
Lucas ebben volt nagy
csakhogy a kisérletezõ, kockáztató fiatalemberbõl semmit nem kockáztató üzletember lett Hollywoodban

mondhatnám régen a filmért filmezett
most meg a pénzért

de nem õ az egyetlen, aki így járt

Rafaelo
szerintem negyon jó kisfilm aki nemszereti fantasyt ne nézze

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Ne ne. Olvasd el Anton Patch elatrajzi konyvebol a 4-edik Chaptert es meglatod mit ir Timothy Zahn es George Lucas-rol.